שבוע טוב

yossi iv

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

הוצא להורג סאדם חוסיין. רצחו את הרוצח שרצח המון אנשים. האם זו צריכה להיות תוצאת משפטו של כל רוצח?

Spotless Mind

New member
אני נגד..

גזר דין מוות, לא משנה היכן, למה, מי ומתי. אני לא יודע למה בדיוק להסביר את זה שאני חושב שלא צריך לרצוח רוצח.. אבל אני מרגיש שזה לא נכון.. אולי בגלל שבכול זאת.. זה רצח! ואף אחד לא יכול לקחת לעצמו את התפקיד של אלוהים.. חח לא שהוא רוצח א משהו.. אבל הוא בורא החיים... זה שמישהו נמצא מאחורי מערכת של חוקים שאומרת שירצח מי שרוצח.. לא אומר שזה נכון.. כאילו רצחו אותו בדרך "חוקית".. לא מבין את זה כול כך..

שבוע טוב יוסי.

ושבוע טוב חברים... להגיד את האמת, אני מרגיש לאחרונה שיש אנרגיות שליליות בפורום... לא יודע, אולי אני טועה.. תחליטו אתם. חבר'ה בבקשה לא לשאול יותר מידי שאלות כי לא אענה... החלטתי לקחת הפסקה מהפורום.. הפסקה לא מוגבלת בזמן... החלטתי שזה מה שהכי טוב. יוסי תמשיך לנהל את הפורום יפה כמו שאתה עושה לאחרונה. תדע לקבל ביקורת כמשהו בונה ולא ההפך. סה"כ אתה אחלה גבר
וקח עיצה, מחבר (והפעם בלי ציניות
) תן לעדי אדום בפורום... מגיע לה. בטח שיותר ממני. היא עשתה כברת דרך ארוכה והגיע בכבוד למה שהיא היום.. אני זוכר אותה מעלה חלומות ושאיפות בפורום והיום היא שם. מגיע לה!! מי שירצה לדבר איתי יכול לשלוח מייל תמיד [email protected] חולה עליכם

על מי אתה עובד ? ../images/Emo8.gif

יומיים ואתה בוכה מגעגועים אלינו
כל הדרכים מובילות לרומא, אבל אני בטוח שיש באמפרים בכל אחד מהם - ואתה ג'יפ. אז עזוב אותך מייקיל'ה, לא יודע למה לא בא לך כאן יותר וגם לא אכפת לי, אבל אל תקח קשה שום דבר.... אל תשכח שאני היחיד שלוקח כאן לריאות
רק אהבה.

זה היה שווה יותר מהודעה קטנה...

ממ...אני מבינה ת'החלטה שלך....גם אני עשיתי משהו [לא רשמי כ"כ] דומה לתקופה קצרצרה.. כול העיצות שנתת פה, והרעיונות, אני מצדיקה אותם.. אם אתה זורק לכאן "אווירה שלילית" תצפה לתגובות, זה לא סתם משהו.... אני מקווה שתקח מה"חופש" הזה את כול הנחוץ לך, ותלמד דברים... =] תחזור מהר..

HaraRa

New member
מיכאל(מייקל)

אתה טיפוס שיש לי הרבה מאוד הערכה אליו. אני מבין את החלטת לקחת זמן אוף, רק אל תשכח לחזור.....

למעלה