שבוע טוב

שבוע טוב ../images/Emo13.gif

זה זמן מעולה לסכם את החודש אחרי שצמנו וסיכמנו את השנה לא
אז הנה התפקדות אוקטובר
שם: מסנג'ר: אימייל: מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת (משיר/ הופעה/ שיחה שהייתה לכם איתו/ כל סיטואציה אחרת ששמעתם אותו מדברים ואין הרבה כאלו כידוע ): המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: משהו שעשה לך את החודש: משהו/מישהו שהרס לך את החודש: משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: יש לכם חוויה לספר לנו מהחג/ צום? חודש נפלא לכולנו

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

שם: תמר מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: 7 מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: 0 המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת (משיר/ הופעה/ שיחה שהייתה לכם איתו/ כל סיטואציה אחרת ששמעתם אותו מדברים ואין הרבה כאלו כידוע ): אני אפפעם לא מצליחה למצוא אחד המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: ממ אני אחשוב על זה אח"כ:p האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: גשם (הגשם עשה לי חשק
) אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: REM כי סתם יש להם שיר מהמם. משהו שעשה לך את החודש: החופש שהתחיל כנראה שהו/מישהו שהרס לך את החודש: הלימודים הנוראיים שיגמרו כבר אמן
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: הקורס רשגדים
יש לכם חוויה לספר לנו מהחג/ צום? אממ, לא חוויה, אבל היה נחמד כזה לראות את כל המושבה והאנשים שסיימו יב' וחשבת שנעלמו, מקובצים במקום אחד ומדברים ומתחבקים. וביום עצמו שיחקתי קלפים וקראתי ספרים והיה נחמד!! חודש נפלא גם לך עדי!

../images/Emo9.gif

שם: עדי מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל.. מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: 10 ו-3 סינגלים (ומקומות פנויים ליד
) מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: בין פעם לפעמיים בחודש.. המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת (משיר/ הופעה/ שיחה שהייתה לכם איתו/ כל סיטואציה אחרת ששמעתם אותו מדברים ואין הרבה כאלו כידוע ): "איזה כיף שדברים מסתדרים בסוף"
המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: זה לא בסדר שאני מפספסת את כל הפסטיבלים שאתה מופיע בהם. (גם במופע זריחה לא הייתי
) אז מעכשיו הכנתי אנשים נפשית שסוכות הבא אנחנו בים המלח.. אני ממליצה לך בחום להיות שם גם..
האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: לב סדוק והאקוסטי אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: משהו שעשה לך את החודש: יום כיפור, הופעה של מאיר עם אחותי, הופעה של מאיר עם חברה (כן זה היה באותו חודש
), הרבה יציאות ובקיצור- החופש בגדול
משהו/מישהו שהרס לך את החודש:
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: אילת מיום ראשון לכל סוכות, שבוע אח"כ אני מתחילה לעבוד.. ובשבוע שאחריו גם ללמוד..
ואני מקווה לדחוף הופעה בין לבין (נו מה
אני צריכה לצבור כוחות ללימודים..
יש לכם חוויה לספר לנו מהחג/ צום? כן
אוקי, קודם כל אני חושבת שזו הפעם הראשונה בחיי שישנתי ביממה אחת 16 שעות
אבל לסיפור- בערב כיפור הלכתי לבית הכנסת של סבא שלי (
) והוא פחות או יותר הקים את הבית כנסת הזה, הוא הכי מבוגר שם ועדיין אומר חלק מהתפילות (יש לו קול מדהים, עוד משהו ששכחו להעביר אליי בבית..
) היו המון שנים שהוא גם תקע בשופר בצאת החג אבל היום זה כבר קשה לו.. בכל אופן, ישבתי עם אמא שלי, אחותי, דודה שלי, הילדים ועוד כמה נשים במרפסת של בית הכנסת (שומעים שם יותר טוב את התפילות מבעזרת נשים ואני אישית באופן עקרוני גם מסרבת להכנס לעזרת נשים
) וכשכל הגברים יצאו היה קטע ממש משעשע.. אנשים אשכרה חיכו לסבא שלי בחוץ ובאו ללחוץ לו את היד ולהגיד לו שהוא מדהים וכל הכבוד לו וזה.. אז הייתי משועשעת מהעניין כי הוא ממש הזכיר לי את מאיר ביציאה מהחדר אמן! באמת אבל..
אני צריכה להפגיש ביניהם..
(לא, את סבא שלי אני לא אקח להופעה, הבחור בן 90
, אחד האנשים הכי מדהימים שקיימים בעולם הזה!) *אלו היו 60 שניות על סבא של עדי ודמיונו למאיר בנאי*: כבר ציינתי שאני מנסה למצוא קשר משפחתי בכל דרך אפשרית, נכון

bזוהר

New member
מתפקדת../images/Emo8.gif

(עדי, המחשב היה סגור אתמול בלילה) שם: זוהר מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: משהו כמו 3.. מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: 1 המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת (משיר/ הופעה/ שיחה שהייתה לכם איתו/ כל סיטואציה אחרת ששמעתם אותו מדברים ואין הרבה כאלו כידוע ): לא עולה לי המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: "עדי אוהבת אותך מגיל 10!"
האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: רק את האקוסטי שמעתי, נראה לי. אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: אממ זה יכול להיות גם שחקנית?
אם כן אז לירז צ'רכי
כי היא כתבה בפורום שלה והיה כ"כ מושלמת
משהו שעשה לך את החודש: שחברה ממש טובה שלי עברה מכיתה אחרת בשכבה לכיתה שלי,והטיול מגמה משהו/מישהו שהרס לך את החודש: הביצפר!!!
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: חופש סוכות כמובןןןןן
!!! יש לכם חוויה לספר לנו מהחג/ צום? לא.. אההה שצמתי בסוף!!!11
ו..שהיה קל יחסית:) חודש נפלא לכולם

../images/Emo6.gif אמרת לו את זה כבר.. ../images/Emo12.gif

אין גבול לסניליות שלך, האא
וזה לא 10, זה 8 כשיצא "וביניהם" אבל אל תגלי לו כי הוא גם ככה נבהל מה-10
ומה 3
אני מניחה שיש לך את כולם, את רק צריכה לחפש

bזוהר

New member
אוי נו זכרתי שאמרתי לו את זה!!

בגלל זה כתבתי את זה, בשביל הצחוקים!
לא הלך לי.. לא לדבר על הסניליות שלי זה נושא רגיש
וכן.. בטח יש את כולם
סתם זרקתי שלוש

TEENAGER1

New member
מתפקדת.

שם: מיכל מסנג'ר: חסוי אימייל: חסוי
מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: 7 מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: הופעה רשמית 1, ראיתי אותו על במה 3 פעמים המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת (משיר/ הופעה/ שיחה שהייתה לכם איתו/ כל סיטואציה אחרת ששמעתם אותו מדברים ואין הרבה כאלו כידוע ): "והאור בחוץ משתנה, אני לא מבין מה קורה, מחשבות רודפות את ראשי, מנסה לחזור לעצמי" (והאור בחוץ) המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו:
אולי "מתי אלבום?"? זה רלוונטי כל עוד הוא לא מוציא אלבום
(ולא, אין לי באמת סבלנות לחכות עוד 9 שנים ו-10 חודשים) האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: וביניהם אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: אהוד בנאי! כי הייתי בהופעה שלו והיה כיף אדיר, וכי הוא מוציא עוד פחות משבועיים אלבום הופעה משולש שאני כבר לא יכולה לחכות עד שאני אחזיק אותו ביד
, וכי הוא פשוט אדם טוב! משהו שעשה לך את החודש: קצת שיחות עם אנשים, הרבה מוזיקה טובה, אייפוד חדש וחמוד, מחשבות ותובנות למיניהן, חזרות משהו/מישהו שהרס לך את החודש: חלק מהמחשבות והתובנות
וכל מיני ציפיות שקצת התנפצו להן משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: הצגות
, הופעות
, דיסקים חדשים
, הרבה כיף בחופש סוכות יש לכם חוויה לספר לנו מהחג/ צום? חוויה?
הדקות האחרונות של הצום היו מהמאושרות בחיי, ולא בגלל שהצום עמד להיגמר

TEENAGER1

New member
../images/Emo6.gif

כי בסוף הצום שרים "לשנה הבאה בירושלים הבנויה", ופשוט כולם (אבל באמת כולם - בית כנסת שלם) התחילו לרקוד.. במקום לרוץ הביתה לשבור את הצום, כולם רקדו שם במשך כמה דקות.. זה היה מדהים.. וחיבקתי את חברה שלי כמו שלא חיבקתי אותה הרבה זמן ופשוט עמדנו שם והסתכלנו.
אני צריכה לדבר איתך
עוד כמה דקות

bזוהר

New member
וואי נשמע ממש מרגש../images/Emo99.gif

חחח את עומדת בהבטחות שאת כותבת בפורום

ימית 78

New member
חג שמח..

שם: ימית מסנג'ר: [email protected] מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: כווולם מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום:המוןןןןן המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת (משיר/ הופעה/ שיחה שהייתה לכם איתו/ כל סיטואציה אחרת ששמעתם אותו מדברים ואין הרבה כאלו כידוע ): "פעם אני כאן...פעם אני שם"... המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: בהופעה הבאה אני רוצה את "אליה" האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: האוסף אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: אהוד בנאי יוצר מדהים ובהצלחה באלבום החדש ב"ה... משהו שעשה לך את החודש: ההופעה של מאיר בבארבי...רק היתה חסרה לי המצלמה...וזה לא מתאים לי.... משהו/מישהו שהרס לך את החודש: הידיעה שלא אלך ככל הנראה לפסטיבל התמר....אחרי שהייתי בטחה שאהיה שם...
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש:יכולתי לכתוב פה פסטיבל התמר אבל...בקיצור לא יודעת עוד ומקווה שיהיה...
יש לכם חוויה לספר לנו מהחג/ צום?
חודש נפלא לכולנו

פעם= רגע ../images/Emo12.gif

"רגע אני כאן ורגע אני שם"
אבל את לא אשמה שאת לא זוכרת כפי שציינתי בשרשור האחרון שפתחתי..

ימית 78

New member
לא מתאים לי.....

כי סתם לידע כללי אני יודעת את השיר בע"פ..ובמיוחד את הפזמון המהמם וזה לא בגלל שהוא לא שר מספיק אותו כי מלא שירים הוא לא שר מספיק או בכלל ואני יודעת כל מילה...זה ..זה...זאת אני...ויש סיבה..אי לא כ"כ בפוקוס....פשוט
אז... רגע אני כאן ורגע אני שם...ואין ספק בזה..!

זה רק בגלל שיש לך

מנהלת פורום קרציה שמנסה למצוא לך פתרונות איך בכל זאת להגיע לפסטיבל התמר עד 4 בבוקר בטלפון..
חוסר שינה מטורף לשתינו, זו הסיבה..

למעלה