שבוע טוב

Angel972

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

זוכרים אותי
הבחור שהלך לחופשת מחלה
(הכוונה לזה שהלך לחופשה כשהוא חולה ...) אז אם עד השבוע חשבתי שלישון על כל מיטה שהיא זה בסדר גמור מבחינתי אני חוזר בי ... אני מוציא פעמים הכוללים מצבי חולי ... אם במיטה שלי - שהיא המיטה הכי נוחה בעולם (תשאלו את עמינח) היה לי קשה לישון השבוע ... בנופש ... התברר שזה כמעט בלתי אפשרי
אבל ... חוץ מזה שהיה לי קשה לישון, ומזה שאני עדיין חולה (כנראה ש"חופשת מחלה" לא תמיד מספיקה) ... הילדים די נהנו, ויצאנו קצת מהבית לימים חמימים ומלאים בשמש.
ראיתם את הסרט מלאכים בשמי ברלין
או בעיבודו המחודש "עיר של מלאכים"
יש שם בסוף הסרט כמה שורות שהלוואי שאני אוכל להגיד כאלה פעם ... שיזכרו שאני אמרתי אותם
למשל : "When they ask me what I liked best...I'll say it was You" וכששואלים את הגיבור : "If you'd known this was going to happen... ...would you have done it? הוא עונה ב: "I would rather have had... ...one breath of her hair... ...one kiss of her mouth... ...one touch of her hand... ...than an eternity without it. One."
אגב - מה שלום כולם פה

d a l i a l

New member
ברוך השב הביתה...../images/Emo24.gif

העיקר שהילדים נהנו...מה זה משנה אם אבא סבל... עכשיו אבא ישכב בבית עוד שבוע וינוח מסוף השבוע...
וחוץ מזה שלא הצלחת לישון ושאתה מעריץ את אשתך - יש לך עוד משהו לספר מהנופש הזה? כמו למשל, איפה הייתם ומה עשיתם?

סיגל 31

New member
ברוך הבא אנג'ל...../images/Emo82.gif

צר לי לשמוע שאתה עדיין בין החולים...האנטיביוטיקה אמורה כבר להשפיע לא? איפה הייתם בנופש (שנדע ששם לא נצליח לישון...)? טוב, לפחות הילדים נהנו...(כשהם לא נהנים - אף אחד לא נהנה...). טוב, תרגיש טוב ותשתה הרבה תה עם לימון... ד"ש, סיגל נ.ב. - שלחתי לך מסר לפני כמה ימים...

yoelth

New member
אנג'ל - מה שחשוב זה

שתהייה בכושר מלא ב...יום חמישי בערב.

chili3

New member
בכושר? יואל, על אילו משימות חשבת../images/Emo6.gif

אנג'ליקו, נו נו נו לך../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

לא לימדו אותך שלא הולכים לחופש כשחולים? לא סיפרו לך שזה מקלקל לכל האחרים את החופשה? באמת?! ממך אני מצפה ליותר. ואחרי שהפולניות יצאה במלואה - תרגיש טוב
אתה חסר כאן מאוד.

למעלה