שבוע טוב

Lir האחת

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

אז מה יש לנו השבוע? לי יש את מבחן מספר 2
הפעם 18 מאמרים לקרוא, מבחן אמריקאי. נקווה לטוב
מה איתכם? שיהיה לנו בהצלחה

amitk80

New member
אם במבחנים עסקינן

אז השבוע יש שלושה מבחנים ברצף של יומיים (על מבחן אחד ויתרתי ישר למועד ב') מחר: עקרונות התכנות בס.א.ס יום רביעי: חשבונאות למערכות מידע יום שישי: מודלים סטטיסטים ב'. נכון כיף? Lir אפשר קצת תמיכה? אני משתגע!

Lir האחת

New member
מוי כיף ../images/Emo13.gif

לא קל... הרצף הזה הוא בעיקר מה שקשה. לפחות הבחינות שלנו מתפרסות על תקופה קצרה, תתעודד
שיהיה בהצלחה!

amitk80

New member
לא פשוט

הלוואי וזה היה פשוט הרצף המשוגע הזה. המבחן היום היה די סביר למען האמת אבל ארוך ומתיש. תודה על העידוד. מתי רואים אותך באוניברסיטה? החלטתי כנראה להתחיל ללמוד תואר שני ותנחשי במה? סטטיסטיקה. בהצלחה במבחנים

elena20

New member
יום שלישי מבחן ראשון, אבל אני יותר עסוקה

בסימנריון
מאשר בהכנות למבחן.

ביום שני הבא מבחן ראשון

ליניארית א. בלי דף נוסחאות. זה נורמלי? כי אני מרגישה כאילו אני לומדת למבחן בהסטוריה: דוחסת לראש נוסחאות. ואיך אני אמורה להוכיח שמשהו הוא מרחב ליניארי בלי דף? לזכור בע"פ את ה-20 בקירוב מאפיינים של מרחב?

amitk80

New member
גם אצלנו זה היה בלי נוסחאות

מבחן באלגברה לינארית למערכות מידע. ליניארית זה ממש כיף....

../images/Emo4.gif

טוב, לא יודעת. המרצה שלנו מ-מ-ש גרועה, אז אולי זה בגלל זה, אבל בא נאמר שכבר למדתי דברים יותר נחמדים. שרק יעבור המבחן הזה וזהו....

מֵירַב

New member
בהצלחה לכם! לי היה מבחן אחד יחיד, 96 הוצאתי

בו
בעצם, יש לי להגיש גם 3 מבחני-בית + 2 עבודות.... ווווווווווואאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעהההההההההההההההה

יוקאס

New member
החיים טובים טובים מאוד!

מכיוון שרוב המרצים שלי רצו "להוריד מאיתנו את הלחץ", הם החליטו שאת העבודות של הקורסים שלהם נגיש להם כבר בתחילת ינואר (כן, נכון, חודש לפני סוף הסמסטר - אבל בכל מקרה הם לא שואלים על מה שהם מלמדים אז מה זה משנה)... ככה יצא לי שיש לי רק מבחן אחד ביום חמישי הזה (המערב הפרוע - ספרות מול הסטוריה
), ועוד להגיש 3 עבודות...
20 עמודים כל עבודה
לא נורא... לחשוב חיובי! מקסימום נכשל (או נקבל 80, זה אותו הדבר)...

למעלה