שבוע טוב

ChilD SouL

New member
השבוע התחיל רע. מבחן שואתי.

בעיקר, שאלה ספציפית אחת ששווה ל30 נק' ולא ידעתי פשוט כלום כלום כלום [וכך גם מרבית הנבחנים], אני מקווה שיהיה פקטור
. נשארו לי עוד 3 בחינות במועד המבחנים הזה ועוד מבחן במועד המבחנים של א2 או איך שלא יקראו לסימסטר המאולתר.

שבוע טוב!

טוב, אז עכשיו התפנתי לענות: אני לא למדתי כל הסמסטר, לכן איו לי בחינות. גם עכשיו, כל הקורסים שלי הם קורסים סמינריונים או סמינרים מחקריים, שבהן אין מבחנים... עבודות? אני עובד על הגדולה מכולן, התיזה שלי... איך אני עובד עליה? אני מתקשר אליה הביתה, וכשהיא עונה, אני מציג עצמי כנציג חברת המיים, ומבקש אותה לפתוח את ברז המיים ולבדוק אם יוצאים משם מיים. כשהיא משיבה בחיוב, אני עונה לה "ומה חשבת, שייצא לך משם קולה???" ככה בערך אני עובד על התיזה שלי... דאנטה

RVD18

New member
יש לי שני מבחנים

אלגברה לינארית ופיזיקה, לא יודע מה יותר גרוע... שיהיה שבוע טוב ובהצלחה לכולם.

@יעל@

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

איך השבוע שלכם התחיל - התחיל נחמד. שאנת את יום ראשון. יש לי עוד 2 מבחנים. אחד מחר ואחד יום שישי - >לא מקובל עליי בכלל העובדה שעושים מבחנים ביום שישי!< עבודות - לא ב"חופשה", בסימסטר הבא כניראה נצטרך להגיש. המבחן האחרון הוא יום שישי, אם לא יהיו מועדי ב' וכו', עד ה 17/2 אני חופשייה

d e m o sthenes

New member
עשיתי שני מבחנים ועוד שניים לפניי.

עד עכשיו הלך בסדר, מבחן ראשון 90 מבחן שני 85 עם המרצה הכי סטלן שיש. עוד במבחן בסטטיסטיקה ועוד אחד בדיני עונשין.

RichardSmith

New member
אני התחלתי בלהזרק שוב. ../images/Emo3.gif

אבל כבר רגילים לזה. יש להגיש בתחילת שבוע הבא עבודת סיכום בשירה.
ויש עוד כמה דברים אחרים להנות עימם.

יוקאס

New member
שבוע טוב גם לך!

אז ככה יש לי עוד שעתיים ורבע מבחן - ואז אפשר לשכוח את תקופת הרנסאנס (ימח שמה) כאילו לא הייתה קיימת מעולם!!!! אתמול ירד גשם (זרזיף קליל שבקלים) והאינטרנט הדביל שלי הושבת ומת (ואני יחד איתו) אבל אז נתתי לו לבלוע את האלקסיר הידוע והטוב עוד מימיו של ג'ון דון הגדול (והרנסאנסי האהוב עלי מכולם, חוץ מבן ג'ונסון, כן?) אז הוא חזר לחיים. האלבום החדש של מאיר בנאי מושלם! וגם העובדה שקניתי אותו במחיר מבצע של 45 ש"ח במקום 70 הופכת אותו למושלם אף יותר. נשאר לי גם מספיק כסף כדי לרכוש להנאתי את אלבום שירי הילדים של מרים ילן שטקליס
החיים טובים, אכן כן...

יוקאס

New member
היה בליץ קריג!

אבל אם אני מקבלת 85 זה נחמד, המרצה בריטי - הוא יודע יפה מאוד איך להתמודד עם בליץ קריג!

את בטח יודעת ש-"בליץ קריג" זו המצאה רומית...

מי אם לא יוליוס קיסר בא ראה וניצח, את פארנאקס בנו של מיתרידאטס 6 מלך פונטוס בשנת 47 לפנה"ס? בשלוש מילים אלו, "באתי, ראיתי, ניצחתי", מבטא יוליוס קיסר את מהות מלחמת הבזק באופן הטוב ביותר... דאנטה

יוקאס

New member
יוליוס לא היה צריך להידקר!

תגיד, זה באמת נכון שיוליוס קיסר נולד בניתוח הקיסרי הראשון שנעשה בבני אדם?

זה ממש לא נכון

אני לא יודע מה מקורו של המינוח "ניתוח קיסרי" ומה הקשר בינו לבין יוליוס קיסר. אחד מן המרצים שלי להיסטוריה עתיקה טוען, ובצדק, שאם יוליוס קיסר היה נולד בניתוח שכזה, אמו לא הייתה יוצאת ממנו חיה... יוליוס קיסר עצמו, באחד מחיבוריו ("מלחמת גאליה") מזכיר את אמו, ושם היא חיה לגמרי. לכן, לא הגיוני שהיא עברה ניתוח כשהביאה לעולם את יוליוס קיסר. דאנטה

idanshaf2

New member
שבוע מצוין

התחיל טוב פחות או יותר, אתמול יצאנו כמה חבר'ה לחגוג את תחילת המבחנים ושתיתי קצת יותר מדי
אבל היה נחמד.. עכשיו צריך לחרוש כל השבוע לקראת חדוא (השם יקום דמה) אבל אמן אמן יהיה בסדר.... בינתיים יורד מבול שזה כיף ומצוין אז שיהיה לכולם שבוע נהדר!!!!

newKiticat

New member
יום חמישי בחינה

ושבוע אחרי זה- עוד בחינה. בינתיים אני צריכה להתחיל עבודה בפילוסופיה יהודית, לסיים אתאת מבחן הבית במאגיה ומיסטיקה, ולהתחיל עוד עבודה שמיועדת להגשה בתחילת הסמסטר'... חופש מישהו?

למעלה