שבוע טוב,,episodes & melody

מקס6

New member
את הניירות שיש בפח,,,,,,

סמני את המראה ואחר"כ על הניירות

mitzy 22

New member
../images/Emo7.gif התחלתי לשחק, אבל עכשיו..

אני כבר לא מסוגלת, ממש בא לי לבכות..
יום עצוב כל כך! מקס, תמשיך להיות חזק.
גם אני דרוכה כל הזמן בציפיה לאזעקה שתגיע בקרוב. הכלב שלי כבר יודע שכשיש אזעקה רצים מיד למקלט. מדהים שגם הם יודעים מה צריך לעשות ומתרגלים לשיגרה הנוראית שאנחנו נמצאים בה כבר חודש. גם אצלנו זה היה אתמול קרוב מאד..

מקס6

New member
סליחה על התגובה המאוחרת,,,,,,

אני מדפדפ לאחור לראות מה פיספסתי הייתי בדרום רוב המלחמה כולל יום ראשון האחרון שכולם אמרו שזה היה היום הכי קשה . בקשר לכלב ,מה זה את צודקת הם הראשונים ניכנסים להיסטריה הכלבה שלי הישתוללה באזעקות חז"בז והיא היתה דרוכה כל הזמן,,,,,,,והיא הראשונה במקלט לפני כולם,,,,,, בכולפן נקווה שנחזור לימים של שקט ,,,בייי

tomb boy

New member
נראה לי שיצאתי אולי ספוילר ../images/Emo41.gif

אני חושבת שישנם כמה סיומות למשחק. אחרי שהנחתי את המקלות בצורת משולש על רצפה היכן שעיגול האור, שמתי גם את הניירות מפח האשפה. לאחר מכן השחרתי אותם עם המקאפי הזה והשתמשתי על זה עם הזכוכית. כשנהיה עשן הסתכלתי למעלה. הלכתי לדפים שעל השולחן ולפתה הסתיים לי המשחק בלי שאעשה כלום. קצת טפשי לא? אגב הקופסא האדומה שבמגירה, לא פיענחתי את הקוד שלה. ולא השתמשתי במעלית. קצת מוזר...

מקס6

New member
היי מיצי את עוד מתפקדת,,,,,,

היום אני חוזר לדרום ,,הייתי כמה ימים וזה מספיק,,,,, בקשר למשחק גם אני יצאתי באותו צורה ,אבל זה לא ניראה הגיוני כי יש לפענח את הקוד במגירה וגם את המעלית

tomb boy

New member
מיצי? חחחח נראה לי שהתבלבלת../images/Emo41.gif

בכולופן, גם לי נראה שצריך לצאת עם המעלית.

למעלה