שבוע טוב,,episodes & melody

3 שרונית

New member
היי מקס ... מצאתי כמה דברים

יש לי זכוכית מגדלת, מקלות שעשיתי מהם משולש, נייר עם מספרים, פטיש שאיתו חשפתי פאזל בקיר, ועוד פתק צר שאין לי מושג מהו... זהו נתקעתי, לא מצליחה לפתור את הפאזל ולא מגיעה למפתח שבקומה השניה...............

מקס6

New member
היי,,,טוב לשמוע ממך ,,,,,

איפה השגת מספריים ,,ולי יש רק 2 מקלות ,,,את הפזל פתרתי אם תצטרכי עזרה ,אבל אם יש לך את הדף שמתחת לשידה אז שם הפתרון

3 שרונית

New member
יש 3 מקלות

מין מקלות סיניים כאלה ...לפני העליה במדרגות יש חור ברצפה...תקליק על המקלות הסיניים ואז תקליק עליהם שוב והם יצרו מין צורה של משולש .... אין חי מספריים , יש לי דף עם מיספרים, זה הדף שמתחת לשידה.....

מקס6

New member
אבל אין לי מקלות,,,,,,,

היכן השגת אותם,,,יש לי מקל שלקחתי מהחדר החשוך שאיתו גם לוקחים את המפתח בקומה השניה [איפה שהיה הפטיש] את תני סימן למקלות ,,,הצלחת עם הפזל?

מקס6

New member
שימי את המראה באור ,,,,,

והחדר יהיה מואר ,,,,אבל לפני זה את צריכה לפתור את הפזל שלחתי תמונה

3 שרונית

New member
אוקיי...מצאתי את החדר

יש לי סולם אדום, וכספת קטנה.ודף מלוח השהם ...המגירה השלישית לא נפתחת...... הצילו!!!!!!!!!!!

מקס6

New member
תקלקי על הלוח שוב,,,,,

תקבלי מן צורה ואת המפתח הסברתי איך את משיגה בקומה השניה ,אבל את[ל תשכחי לקחת את המקל מהפינה של הספריה

3 שרונית

New member
אז למה אתה עצוב???.חחחחח

המשחק הזה מטריף אותי, מה זה כל המשוואות האלה???? פתחתי את המגירה אבל לא מצליחה לפתור את המשוו, ומה עם הכספת בחדר החשוך???

3 שרונית

New member
מקס פתרת?????

אני מנסה להבין מה מייצג הסימן i ניסיתי את כל האופציות....כלום לא קורה...

מקס6

New member
לא מצליח לעזאזל ,,,,,,,,

כולי מתוח ,,,כל רגע מחכה להזעקה ,,אתמול זה היה 3 רחובות מהבית שלי כל הבית רעד וזה לא נעים

מקס6

New member
וואלה",,,הרגע 2 הזעקות רצופות,,,,

הייתה לי הרגשה שזה יגיע,,,,,

מקס6

New member
אחרי שהנחת ,,,,,

את המקלות באור, תקליקי גם על הניירות שלקחת מהפח ותניחי אותם מתחת למקלות

מקס6

New member
עם הmacpee ,,,,,

תשחירי את הניירות ואח"רכ עם הזכוכית מגדלת ,,,תקבלי עשן