שבוע טוב, שאלה

dromi3

New member
שבוע טוב, שאלה

ישנה תוכנה שיודעת לתקן רווחים אוטומטית מכתוביות שנוצרות מהדיוידי? ואם אין... למי שמבין בזה זו תהיה בעיה להכין אחת כזו?

dromi3

New member
כל תגובה תתקבל

dromi3

New member
לא, אין, אני מכיר את המדריכים למעלה

ואם פיספסתי תכוון אותי

Reborn1

New member
לא נראה לי תהליך פשוט

כתוביות dvd למעשה אלו כתוביות הבנויות מחלקי תמונה כל אות היא תמונה שיוצרת מילים בכתוביות טקסט זה אפשרי ופשוט בעזרת תוכנת עריכת כתוביות , אינני יודע כיצד ניצתן לשנות כתוביות שהם למעשה תמונה בדרך פשוטה אם קיימת כלל

dromi3

New member
אני התכוונתי אחרי תהליך ההעתקה

אחרי שיש לך כבר קובץ תרגום בטקסט אם אפשר או אם יש תוכנה כזו

kkdd

New member
תראה....

כל מה שעולה לי לראש זה להשתמש בטיפים שהבאתי במאמר שלי שנמצא במאמרים קטגורית DVD "קריעת כתוביות" בסוף המאמר נתתי כמה טיפים, אולי הם יעזרו לך

Reborn1

New member
כן

בעזרת תוכנת subtitle workshop לתוכנה ישנו מדריך באתר שהקמתי תראה בראש הפורום קישור ובתפריט הראשי בתאר ישנו מ=פינת מדריכים על כתוביות החלק העוסק בתיקון שגיאות עוסק שבבקשה שלך האפשרות לתיקון השגיאות כולל תיקון מרווחים ועוד פשוט תבדוק טוב את הגדרות תיקון השגיאות בהצלחה

dromi3

New member
תשובות:

KKDD אני כבר משתמש בטיפים שבמדריך שלך אבל זה לא עושה את כל העבודה כמובן Reborn1 בדקתי את הטיפים במדריך של התוכנה באתר שלך וזה לא ממש עוזר, כי בסוף אני ממילא אצטרך לעבור על כל הכתובית שוב הגעתי למסקנה שפונקצית ההחלפה בWordPad היא מאוד יעילה, חוסכת הרבה עבודה, למרות שהיא לא מתקנת הכל (כי בהחלפה יש ניגודים) נעבור על הכתובית ידנית אחרי ההחלפה תודה לכם על התשובות

למעלה