שבוע טוב שאלה

חחח...../images/Emo123.gifאיזה כיף..איך מגיע לה!!!!!

מתה על המלהקת של הסדרה אם זה ככה!
*חחח צרות בבית *משפשפת ידיי בהנאה*

harmless

New member
האמת לא נראה לי שזה יעשה יותר מדי

צרות- ננסי שרדה את עמוד עשר ושאר דברים חחחח. שלא לדבר על 9 שנים עם קתרין. אבל את יכולה לסמוך על זה שאם קתרין אי פעם תגיע לביקור בבית של דייויד, ננסי לא תתן לה לשבת על שום כסא תמים בסביבה חחחח.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

אין...אין... את פשוט לא יכולה לא להזכיר את הנושא לפחות פעם ביום...ווואי את הורסת אותי מצחוק!

harmless

New member
אני רואה את זה כאתגר חחחחח../images/Emo8.gif

להזכיר את זה כל פעם בנושא שונה , ובדרכים מגוונות

תמיד יש פעם ראשונה לשבירה!

ואני מחכה לזה ANY DAY NOW! (ו... אני רעה על זה שאני רוצה להרוס משפחות????{-[??????? אהההמממ לאכפת לי ! ME WANTS DAVID TO MY SELF!)

וווואי גל אני כ"כ מעדיפה את

shipper heart ולא את הגאמוס ממבוס הזה! אההההההה וולקאם באק מיי ליטל שיפר הארט!

harmless

New member
קלארק פאלמר הופיע לראשונה

בפרק Impact בעונה השלישית בתור סוכן של ה- DSD. הארם קצת הרס לו את התוכניות ומאז פאלמר שם לו למטרה לאמלל את החיים של הארם. בפרק Imposter- פאלמר שובה את הארם בדירה שלו, עם פצצה, מכין מסיכה שלו ומתחזה להארם. הוא תכנן להתנקש בחייו של עד מרכזי במשפט שבו הארם ומאק הם התובעים. בכל אופן הארם שוב הורס לו את התוכנית ופאלמר נשלח לכלא. בפרק - webb of lies- פאלמר מגיח שוב-מנסה לשים את ידיו על פרויקט סודי. ובדרך שוב משחק עם הארם בכך שהוא אומר לו שג'ורדן פארקר (החברה שלו) בסכנה. כרגיל התוכניות שלו נהרסות. אם אני זוכרת נכון הארם ירה בו- אבל הגופה שלו נעלמה. בפרק - Wilderness of mirrors - פאלמר שב לשחק מיינד גיימס עם הארם. וגורם לו לחשוב שאבא שלו חזר. נראה לי שפה הארם מחזיר אותו לכלא חחחחח כל הפרקים כבר מבולבלים לי (גל עזרה פה!) בפרק - contemptuous words - הוא מופיע שוב, והראו שהוא העביר לחשבון של הארם סכום כסף , אבל אף פעם לא המשיכו עם כיוון העלילה הזה. התפקיד שלו בפרק הזה היה די שולי. רק להראות שהארם חושד בו, אבל הוא לא ממש היה קשור. ואז הוא חוזר שוב בעונה השישית- salvation שאת זה כבר ראית.

../images/Emo6.gifסופסופ מישהו ענה..חחחחחח

אתמול רשמתי לה תגובה באורך הגלות ובאורך פלא היא נמחקה...כבר לא היה לי כוח לכתוב אותה שוב מרוב עצבים...
זה כמו שקרה לי אז עם התמונות שהעליתי ונמחקו ואני צריכה לברר את פשר העניין עם תפוז.

אני כל כך לא מאמינה כמה כיף להם!!!!

אני אמנם לא חייזרית אבל אני ירוקה מקנאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כמה אני רוצה להיות איתם שם!!!!!!!!!!!!!!!!

וקלטו את השלישית בשורה הרביעית מלמט

אההההההההההההההההההההה איזה קורעת!!!! בת כמה היא?????בת 90.חחחחחחחחחחח וואי זה מה שמראה שלא לוקחים בחשבון גיל שכשאוהבים את ג'אג .....זה פשוט לכולם...

למעלה