שבוע טוב שאלה

אורקוש

New member
שבוע טוב שאלה

היי, ראיתי את הפרקים של הלילה היום והופיע שם פלמר, אני זוכרת שראיתי עונה 6 הוא הופיע שם וניסה להרוג את הארם, מכיוון שלא ראיתי עונות 3 עד 6 אשמח אם תוכלו למלא לי קצת את החסר לגביו. תודה

שחס וכרפס שלא יהיו כאן שירשורי שווא

אז אני מנצלשת.... משעמם לי בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!! הזמנתי סרט מהום סינמה!! עד כדי כך משעמם לי!! אתם קולטים?!?! אאררגג מה קרה לימים שבהם הייתי יכולה לצוץ כאן אפילו ב3 בבוקר והייתי מוצאת כאן איהז נפש סוררת שתשעשע אותי... אחח... איפה הם אותם הימים הטובים ההם? עם הקוקו והסרפן? מה??????????????????????? טוב נו אתם כבר יודעים שאני הזויה, בעיקר when its past my bed time.... אבל משעמם לי. באמת. ואתם כולכם מקבלים נקודות שחורות על זה שאתם לא כאן בכדי לשעשע אותי. :(

harmless

New member
אוקיי אז אני רוצה להתלונן פה!

איך זה שאת תמיד מגיע בשעות הזויות, כשאנחנו לא כאן???? הא?! ואת תמיד מוזמנת לשלוח לי הודעה לפלאפון (אם איכשהו אני לא פה חח) ואני אולי אפילו יצוץ

harmless

New member
נצל"ש עדכון מכיל ספוילר קטנטן

אוקיי בכנס של ג'אג - דייויד התנצל בוידאו על זה שהוא לא נוכח ואמר שאם ג'אג תחודש לעוד שנה אז הוא יבוא לכנס. (מחזיקה שטרודל שזה יחודש) אני כבר מתחילה לחסוך!!! (ובנימה זאת- הקרן לשליחת תרי לארה"ב עדיין פועלת ומקבלת תרומות)! סוז תפעילי את כל מה שיש לך ותוודאי שאנחנו טסות לשם! הבנת? (דבר אחד טוב- זה לא יוצא בזמן לימודים) ולמשהו קצת יותר מסריח- תמונה של אליסיה http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/PersonDetail/personid-9480/

תרי? זה מסריח בהחלט!*עושה בעעעעעע*

איכסה. מכוערת מכוערת מכוערת! לא מאק בכלל! איכסה איכסה איכסה. (ושאני לא אשמע אפחד אומר אחרת גם אם זו היתה קלאודיה שיפר שם!) ארגגגגגגג! אני מקווה שהוא יעיף אותה מהר בבעיטה ושזה יתברר משהו אחר ולא מה שקראנו! אוף!!!!!!!!!!! ואיזה כיף להן!!!!!!אני כ"כ מקנאה בהן! הוא אפילו הטריח את עצמו להקליט להן הודעה שהוא מצטער שהוא לא שם!!!!!!!
אני נמסה!! כמה הוא מתוק!!!!!!! אוףףףף גם אני רוצה! ודניאל?. מתי תבואי כבר בשעות נורמליות? מתי????????. ח את כזו שובבה בחיי! ואת כמובן מוזמן לשלוח גם לי הודעה לפלא' מתי שאת כאן...מקסימום תעירי אותי ואת תרי...לא שיש לנו משהו יותר חשוב גם ככה...אנחנו חולמות הרי גם בהקיץ את אותם חלומות שאנחנו חולמות בלילה....אז מה ההבדל?
אה...ותר? שיהיה לך יום קליל עד כמה שניתן.....

harmless

New member
תודה../images/Emo24.gif

סוז אז מה את אומרת? שנה הבאה באל איי אם ג'אג תחודש? נראה לי שאני יתחיל לעבוד על ויזה מאוד בקרוב!

i wanna come too!!../images/Emo8.gif

יוווווווו אולי ייתנו לי חופש מהצבא ואני גם יבוא??? :) לי יש כבר אזרחות אז לא צריך לעבוד על הוויזה! חח אני יכולה להתחתן אתכן ואז תהיו אזרחיות גם..:)) למרות שאני מעדיפה להתחתן עם דייויד... היי! גם הוא צריך אזרחות!! קנדי שובב שכמותו... :)) יוו דוגרי הייתי מתה להיות שם... מה הם עושים שם בעצם?? מדסקסים ג'אג כל היום??(חח לא שיש בזה משהו רע... ולא שזה בדיוק מה שאנחנו ממילא עושות כאן:)) וזה מאורגן ע"י המעריצים נכון? לא ע"י ההפקה או משהו כזה.... אקיצר.... more details please!!

harmless

New member
דני את לא יודעת מה יש שם!

קודם כל יש שחקנים מהסידרה שמגיעים (בדרך כלל השחקנים הראשיים לא טורחים להגיע אחרי הפעם פעמיים ראשונות- אבל לפעמים הם עושים טובה. דייויד הבטיח להגיע שנה הבאה אם יחדשו את ג'אג לעוד עונה). זה שמשחק את סטורג'יס הגיע השנה וזאת שמשחקת את מאטי. הכותבים של ג'אג מגיעים, אנשי צוות למינהם. חיילי מארינס ונייבי אמיתיים נותנים הרצאות על כל מיני נושאים. יש הגרלות מטורפות. מבקרים על הסט של ג'אג- כולל הבית של הארם (הארם לא דייויד). יש כל מיני ביתנים. בכלל מעריצי ג'אג ומעריצי דייויד הם אנשים מטורללים לגמרי- לכי תקראי חלק מהדברים שהם כותבים בהארמי בורד בקשר לכנס ואת מתה מצחוק! שואלים כל מיני שאלות על הסידרה את אנשי הצוות. הם מראים כל מיני פיספוסים, קליפים מהעונה החדשה וכו'. אפשר להצטלם עם הכוכבים, לקבל חתימות לדבר איתם. וכן מדברים כל היום על ג'אג!!! גם הולכים לבקר כל מיני אתרים באל איי (רק שאין לי מושג אם עושים את זה לבד או מאורגן. יש גם ברביקיו או מסיבת בריכה וכל מיני דברים כאלה. בקיצור דני - משהו סוף הדרך!!! ואני כל כך רוצה להיות שם! חוץ מזה כולם שם כבר מכירים את כולם! זה נשמע מגניב לגמרי! חחחחחח אני מקווה שזה מספיק מפורט בשבילך!

harmless

New member
חחחח שכחתי לכתוב שסטיבן קולפ

(הידוע בשמו החדש ווב בעעעעעעע) גם היה. אבל את מי הוא מעניין חחחחח אבל הבנתי שהוא השתזף קצת אז אם יהיה עוד פלאשבק כמו מהפרק האחרון אז אולי לא נרוץ להקיא כל כך מהר.

harmless

New member
חחחח שכחתי לכתוב שסטיבן קולפ

(הידוע בשמו החדש ווב בעעעעעעע) גם היה. אבל את מי הוא מעניין חחחחח אבל הבנתי שהוא השתזף קצת אז אם יהיה עוד פלאשבק כמו מהפרק האחרון אז אולי לא נרוץ להקיא כל כך מהר.

harmless

New member
אוף עם התפוז הזה

גם זאת שמשחקת את קלואי הייתה (מאי וויטמן) ורנדי וסקז (גאני)

יווווווווווווו מאגניב!!!!!!!!!!!!!!

יוווווווווו איזה שליטה חייבייייייייייייייייים לסוע!! וכל מי שרוצה יכול לבוא?וווואייייייייייייייייייייי מאגנייייייייב בשנה הבאה- count me in!!!

harmless

New member
כאילו אין לי מושג כמה זה עולה

אבל בהחלט צריך להרשם לפני זה. הבית מלון עולה כסף אבל במחיר מוזל יותר, בגלל הכנס (צריך להגיד שאתה בא לכנס) , אם רוצים פעילויות כלשהם צריך להוסיף. אני לא יודעת כמה זה עולה אבל לא נראה לי שהרבה כי נראה לי שכל הרווחים הולכים לצדקה במילא. אני רק יודעת שטיול כזה בהחלט יעלה לנו הרבה כסף! הטיסה, הבתי מלון... אני חייבת לזכות בלוטו ! (אוקיי הסיכוי שלי לזכות בלוטו זה בערך כמו הסיכוי שלי לפגוש את דייויד) חחחחחח אבל אם אני זוכה בלוטו הסיכוי לפגוש אותו עולה פלאים! (ומי המפגר שאמר שכסף לא קונה אושר???????)

shipper heart

New member
אתם מודעים לזה שזה התפקיד השני של

הזונה הזאת בסדרה/סרט וואטאבר עם דייויד?! היא שיחקה בסטריט ליגל! http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/ShowMainServlet/showid-2981/Street_Legal/ גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר גמני רוצה!!!

harmless

New member
כן אבל לא באותם השנים

חחחחחחח אבל אני בטוחה שננסי מאוד שמחה מהעניין חח

למעלה