שבוע טוב רותי

little baker

New member
שבוע טוב רותי

ברשותך מספר שאלות. בזמנו כתבתי לך שטרם התחברתי להדרכה שלי, במקביל אני קוראת חומר, עברתי קורסים לקריאה בקלפי טארוט . לפני כשבוע פרסתי למכרה שלי, באחד הקלפים שנוגע לעבר, הרגשתי שאני חייבת לשאול אותה אם חוותה איזה פגיעה מינית והתחושה שלי הייתה של מתח מאד גדול, דפיקות לבוזיעה קרה, לאחר שאמרתי לה את זה והיא אישרה שהיה אירוע, המתח ירד בבת אחת. מה דעתך? קראתי את הספר ברידה של קאולו ועכשיו אני בעיצומו של הספר יומנו של מכשף, יש שם התייחסות לשטן כ"שליח" מייעץ שאת תשובותיו על האדם לברור ולבחון היטב. בהמשך לכך לעיתים אנו נמצאים במחיצת אנשים שהתחושה היא שהם "מצליחים" להוציא ממך את ה"רע" שבנו ואנו מגיבים אליהם כפי שלא נגיב לאנשים אחרים באותה סיטואציה בדיוק. מה דעתך?

רותי 11

New member
little baker יקרה

אני יענה לך לפי הסדר. * לגבי התחושה שעברה עלייך בגוף בזמן ששאלת את אותה אחת, התחושה והמתח עלו כתוצאה מחוויה אישית שלך, זה חיבר אותך לחוויה אישית שלך שאת עברת וחווית, לאו דווקא כאן מאוד יכול אבל בהחלט באחד הגלגולים שלך, לכן זה היה חוויתי וחזק. * "שטן" מייעץ, תראי אלה הן תפיסות ישנות של גן עדן וגיהנום כישוף לבן וכישוף שחור ובכלל כל מה שקשור למאגיה והספרדים והאינדיאנים מאוד מאמינים בדברים האלה לכן אל תייחסי לזהחשיבות רבה, מה ששעלייך ליחס לו זה מהיכן מגיעות התשובות שלך אם את מחוברת לאור ואהבה אין שום בעיה עם צד האגו והצדדים האפלים יותר שלנו. * להוציא מאיתנו את "הרע" זה קורה כאשר מצליחים לדרוך לנו על היבלות שלנו, את זוכרת את עניין שיווי התדר? זה מה שקורה שם, אנחנו משווים תדר עם אותו אחד כי אצלנו הדבר קיים, אם זה לא היה קיים לא היו מצליחים להוציא מאתנו כלום אנחנו צריכים ללמוד לחיות בשלום עם כל הצדדים שלנו ולהבין שיש לנו גם צדדים לא תמיד נחמדים.

little baker

New member
תודה רותי

עבודה רבה עדיין לפני. לגבי הקלפים, זו לא הפעם הראשונה שאני "חייבת" לומר משהו לשואל, תחושה של זה זה, רק הפעם זה היה בצורה כזו משמעותית.

רותי 11

New member
נכון מתוקה אבל כמו ששמת

לב הפעם זה היה חזק במיוחד וזה לא סתם, כמו שציינתי הרבה פעמים דברים מהדהדים אצלנו בגוף בלי שנבין למה

למעלה