שבוע טוב, פרגון קטן

שבוע טוב, פרגון קטן

שני הסרטונים של "ווינר" משעשעים מאוד לטעמי. זה עם מכונת הקפה במשרד ממש הצליח להצחיק אותי. כל הכבוד!

כן ולא

הסרטון בהחלט משעשע. אבל באותה מידה שהוא מתאים לווינר הוא מתאים לטחינה (לא נורא, לפחות לך יש טחינה במקרר) או לשיווק מיטות מתקפלות לבתי חולים בצ'אד (לא נורא לפחות ...טוב אולי לזה לא). הסרטונים הקודמים של ווינר "יש לך רק כדורגל בראש?" היו גם משעשעים וגם רלוונטים.

mc80

Member
אם כבר מפרגנים

אז תן לי להיות יוצא דופן. הפרסומת עם המכונה מאולצת מידי בסיטואציה רק בכדי להגיד למישהו "תתעסק במה שאתה יודע הכי טוב". יש סיטואציות הרבה יותר מקוריות וקשורות למסר שניתן לחשוב עליהן. מה גם שהביצוע ככ הפקת סטודנטים, ברמת גימור של הומור סטייל יודה בדחן- הבדיחה על חשבונך. אותי, זה לא הצחיק.

TIC

New member
תגיד

ההוא עם מכונת הקפה, זה לא סער (771) ברודסקי מהפרסומת של "קידום" שצימט הבטיח להכות אותו עם מוט מלובן? TIC.

mc80

Member
פרצופו אכן מוכר לי

לא זכרתי מאיפה. אבל יש מצב למה שאתה טוען.

דווקא לא הזכיר לי אותו.

והוא גם לא השחיל לשיחה איזה 771 עסיסי כמו שסער אוהב להגיד. חוץ מזה אני סומך על המילה של צימט. אם אמר שיטפל בו הוא בטח כבר העלים אותו בתוך יציקת יסודות של חניון .

Zברע

New member
חובבני

הם רק כאילו דומים - אבל בעצם לא חשבו פה עד הסוף: הסרטון עם מכונת הקפה מופרך - אין לו שום נגיעה במציאות. (כלומר מה שקורה לשיער של הבחורה בגלל הקיטור של המכונה. אגב - כזאת כמות של קיטור היתה אמורה להמיס לה את הפנים...) אז זה האם זה הקו שנבחר? תוצאה מוגזמת? מוקצנת? מצחיקה נורא? אם כן, אז הסרטון השני,המסאז', שמתאר מצב מציאותי לחלוטין אינו קשור... מה גם שהפואנטה שלו ברורה מהפריים הראשון. אז מה עשינו בזה...? בשני הסרטונים הפאנץ' אקסטרה מייל חלש וצפויי (אפשר קפה? / תעבירי את הגרעינים). החלק העצוב בכל הסיפור - הסרטונים יעבדו. הם ידברו לקהל המטרה. הסיבה: שניהם מתבססים על התובנה השוביניסטית: "אל תעזרו לנשים, תעשו מה שאתם טובים בו - ספורט - אבל חלילה אל תקומו מהכיסא תוך כדי"... חרא - אבל עובד. Z.

ad h o c

New member
מישהו

יכול העלות לאיפשהו להורדה / ארכיון הפרסומות של הפורום ? (לא לפליקס..) תודה

10יוסי10

New member
אחד חביב, אחד לא משהו.

הכדורגל חביב. אבל ה"יש מצב לאיזה קפה" בסוף ממש גרוע. איך הם הרשו לעצמם לעלות עם ה"גג" הצפוי הזה?

זה צפוי?

לא יודע, זו התנהגות אופיינית לי, הרבה פעמים כשאני מצליח להרגיז מישהו אני ממתין שקצת ירגע ואז מכניס לו עוד איזה וינצ' בקטנה. זה עובד יפה מאוד וזה אחד מסודות הקסם הברווזיים. לגבי הפרסומת, לא יודע הצחיקה אותי. אני לא ממש קהל היעד כי אני לא מבין כמעט כלום בספורט ומעולם לא מילאתי ווינר.

למעלה