שבוע טוב!!! פסח מתקרב

שבוע טוב!!! פסח מתקרב

ומלבד הנקיון הכללי אשמח לדעת להיכן אתם לוקחים את ילדיכם לטייל!
אנחנו משפחה שאוהבת מאוד את הארץ. טיילנו, שטנו, רכבנו, חלמנו.... נסענו.
רעיונות מעניינים לחול המועד פסח- יתקבלו בברכה!!!
נעמה

mikilk

Active member
באזור סוף פסח - המתבגרים שלי מתפזרים השנה

הגדולה נוסעת עם החבר לחו"ל, האמצעי נוסע עם משלחת של בית ספר לתחרות רובוטיקה בארה"ב והקטן לא רוצה לעשות איתנו כלום אם האחים שלו לא באים....
פסח עצמו - אנחנו עובדים רגיל, אני מניחה שנקצר את היום ונעשה דברים קרובים כמו פסטיבלים כאלה ואחרים באזור, בוודאי שת תערוכת הפרחים בחיפה ופה ושם נמצא דברים מעניינים - אבל ספונטינית - יום יומיים לפני...

יש המון מידע באינטרנט (עכבר העיר ופרוייקטים של YNET ועוד שמרכזים רשימות טיולים ופעילוייות לפסח.

bugva

New member
אצלנו בתכנון -

קמפינג בנגב, מוזיאון המדע בירושלים (דרישה של האמצעית - ובאותה הנשימה ביקשה גם קיפצובה, אבל לשם אני עוד לא סגורה אם אלך - לא בטוחה שבא לי להתעלל בעצמי ככה
)מוזיאון חיל האויר (בשביל הפיצקי) ואולי עמק בית שאן עם ביקור בעיר העתיקה ובלילות שאן לקראת הסוף.
אני השבתתי את עצמי מעבודה לכל חוה"מ - כשהפיצקי בחופש ומתכוונת להנות איתם כמה שאפשר. בשבוע שלפני הבנות לבד בבית - בתוכניות הרבה טלויזיה, מחשב וחברים. הן כבר לא ממש צריכות אותי כקצינת בידור, וגם מגיע להן קצת להתבטל, לקום מאוחר ולבהות במסך המרצד

mikilk

Active member
לילות שאן מקסים!!

לא יודעת אם פועלים בפסח.
החלום שלי שבשנה מסויימת אוכל לקחת חופש. בינתיים הם גדלים ואני פה ושם מצליחה לגנוב יום או חצי יום...

bugva

New member
זה אחד היתרונות בלהיות עצמאית.

אני עובדת קשה מאוד כל השנה - אבל שבוע בפסח, ו3 שבועות בחופש הגדול אני איתם. נטו.
מחכה לזה כל השנה :)

mikilk

Active member
זה לא רק זה - זה עניין של ניהול זמן נכון

אני חצי עצמאית, הבוס שלי בקנדה, אני מנהלת כאן את הסניף - אבל הלקוחות שלי לא סוגרים.... העבודה אינסופית ולא נגמרת גם בסופ"שים ואני לא מצליחה לחשוב על יום חופש אחד....

אני חושבת שלו הייתי קובעת מראש (עם עצמי בעיקר) ומציבה עובדה - זה היה יכול לקרות. זה פשוט מלחציץ מדי...

למעלה