שבוע טוב פורום יקר!

מיטלי 201

New member
שבוע טוב פורום יקר!

מה קורה? רציתי קודם כל להודות על כל היחס הנפלא הזה שאני מקבלת מכם! תודה! שנית להצטער אם זה גורם להמולןה כל הסיפור שלי אבל רציתי להתייעץ אז כמון שאתם יודעים, יש לי 2 בנות הקטנה חוץ מזה שהיא קצת שובבה מדי היא בסדר אבל הגדולה- ה' ישמור! אני יודעת שיש מלא אמהות שחושבות ואומרות שהילדים שלהם מושלמים וכל זה ואני חושבת שילדים זה דבר מדהים אבל אני יודעת שלא הכל ורוד כל כך... הגדולה בת 4 + ועדיין מפספסת בלילה... הקטע הוא שבמשך היום היא עושה בשירותים ובלילה היא לא.. בוקר היא עושה ובלילה גם אבל באסה שזה גם בין לבין וזה רגשי שאלתי יועצת מה לעשות והיא אמרה שזה ככה כנראה כי אין לה אבא ותהיתי אם זה נכון כי הרי מעולם לא היה לה... היה לי חבר עד לא מזמן שהוא חיבב אותן והם מתו עליו וישבו עליו והכל ואחרי שהוא עזב הם הצטערו נורא והיה לי חבל שהם ככה וכואב לי גם ככה הייתה לי יועצת אחרת שאמרה לאיים עליה ואני חושדבת שזה אכזרי והיא בטח לא אמא אם היא הציעה לי את זה אני משתדלת באמת להיות איתם בסדר וזסה לא בא בחשבון לאיים עליה שאני ישים לנה טיטול או משהו... מה אתם מציעים? מה הייתם עושים? הרי אי אפשר ממש לדבר איתה למרות שהיא קצת בוגרת... אז מה לעשות??

hilonet14

New member
אני יכולה לנסות? 3>

מקסימום לפחות ניסיתי...
בקשר לאבא...הבנות שלך מאוד נקשרו למישהו הזה והם הפכו אותו למין אבא כזה, ופתאום הוא עזב... ממבט של ילד קטן זה כאילו זאחד מההורים פשוט הלך בלי סיבה.. וזה לא טוב.. אז לפי דעתי לפני שאת נותנת לבנות הרגשה שיש להם אבא תבררי אם הוא באמת יהיה תמיד שם ולא יעזוב כי זה מביא סוג מסויים של טראומה לילדות נראה לי... אז לא כל חבר שיהיה לך (ואני יודעת שיהיה לך XD) תראי ישר לבננות... טוב בקשר לילדה עם הבריחות... זה נורמאלי לחלוטין... אני זוכרת שגם לי היה את זה... זה עבר והכל בסדר זה פשוט עובר עם הגיל... אבל את יכולה לזרז את העניינים ואיך? ראית פעם את הקלטת "בלי חיתולים"? זה בדיוק בשבילה! ואפילו את יכולה לשלב עם זה את הפרסים כמו שבקלטת אומרים... ובמקום שהילדה תפחד ממך היא ייותר תאהב אותך! אה?!! איך אני? ועוד היא יותר תשתדל שלא להרטיב במיטה... ב-ח-י-י-ם לא לאיים! בושה וחרפה מה שהיא אמרה לך!!! אני הייתי צועקת עליה על המקום!
ועוד עצה ממני... לפני שהיא הולכת לישון זה תמיד.... מקלחת, פיפי... ולישון... ככה לא יהיה לה פיפי בלילה!
חחח איזה מגילה.... נו עזרתי?? חחחח

hilonet14

New member
הסבר קטן על הפרסים..

למקרה שלא ראית את הקלטת.... אם שבוע שלם הילדה הגדולה שלך לא עשתה פיפי במיטה, תתני לי "פיפי פרס"...!! פשוט קלטת גאונית!! רובי וויליאמס המלך
(סתם רציתי לרשום את זה....)

מיטלי 201

New member
יו נהדרת

את כזו מתוקה! קספר צדקה בכל מה שהיא אמרה לי לגבייך! את מוזמנת אליי לכמה ימים... אני בטווחה שהם יאהבו אותך (אפילו רותם והסונוביות שלה) (והיא לא ירשה את זה ממני) האמת שלא שמעתי על הקלטת אבל אם את אאומרת אני אקנה לה את זה עלק לצעוק.. עזבתי ישר והיא גם ככה גנבה איזה 300 שקל שלא היו לי בשביל שיחה עלובה הילדה וגם אחותה תמיד תמיד עושה פיפי לפני השינה כך שזה לא זה וזה שזה נורמאלי לפספס זה ידוע אבל בגלל שזה לא עניין של סוגרים אלא רגשי יותר אני דואגת לה, תודה על התשובה המפורטת את ממש חמודה! לפחד היא לא ממש מפחדת ממני אבל אתמול הם ישנו צהריים אז מצאתי את עצמי בעשר אחרי מקלחת שתייה דובי ושתי סיפורים שוכבת לידן ונרדמת כמעט בעצמי ואז יצאתי ושמעתי אותן מפטפטות אז חזרתי ושאלתי בתקיפות: "מי מדברת?" ושתיהן פה אחד הצביעו ואמרו : "היא" חח הם נבהלו שאפריד אותן או משהו אבל אני כמעט ולא צועקת אני די רגועה וסבלנית, תמי הייתי ואיתם נהייתי עוד יותר... לא אדישה אבל סבלנית-יש הבדל! לגבי האקס שלי-הוא לא היה סתם הוא היה רציני וחשבתי שאנחנו מתחתנים אפילו אחרת לא הייתי מביאה אותו ושמחתי שעניין הבנות לא הרתיע אותו יותר מדי אבל הוא אמר שזה לא זה ובמקום להתחתן ולהתגרש בעוד כמה שנים עדיף להיפרד עכשיו וזה מה שהיה והוןא צודק בהחלט גבר חכם היה לי... איןל י ספק שאם יהיה לי קשר של סתם אני לא יביא את הבחור הבייתה כי הם באמת נקשרות לבן אדם ולוקח להן זמן להבין מה קורה... למרות שרותם סנובית זה עובר לה ובגלל שהביא צעירה היא מתרכחת יותר מהר מעיין בהתחלה טיפה חוששת אבל באופי שלה היא חברותית מאוד (כמעט כמוני) :) כך שקל לה יותר אולי טוב אני מקווה שהבנת שאני מודה לך תודה! מיטל.

hilonet14

New member
בבקשה..!

הרי כולנו פה בשביל כולנו!! נכון חבר'ה?!!
חג שמיחחחחח :)

../images/Emo42.gifאני ינסה לעזור

אז דבר ראשון זה לא כל כך נורא, היא בסך הכל בת 4+ וזה עדיין לא גיל כל כך גדול. זה נורמלי, גם כשאני הייתי קטנה בגיל כזה זה קרה וגם להרבה מאוד חברות שלי ואני בטוחה שגם לעוד אנשים בפורום. זה יכול להיות קשור לזה שלא היה לה אבא כי למשל ההורים שלי גרושים ויכול מאוד להיות שזה השפיע אבל בכל מקרה זה יפתר בשלב מסוים. היועצת השנייה שאמרה לך לאיים עליה ממש לא צריכה להיות יועצת, הדבר הכי טוב זה לתמוך, באמת, להראות אהבה והבנה ולהראות לה שאת רוצה לעזור לה בדבר הזה ולא לאיים עליה כי זו לא אשמתה. אני מכירה שיטה אחת שאולי יכולה לעזור, את יכולה לעשות לה טבלה ובכל לילה שהיא לא מפספסת תדביקי לה מדבקה או נגיד תציירי לה שם משהו ואז כשהיא מגיעה למספר מסויים של מדבקות אפשר להביא לה משהו, להראות לה שאת מנסה לעזור לה ושביחד תוכלו להפסיק את זה. זו דעתי אני מקווה שעזרתי ואם את צריכה עוד משהו תבקשי

מיטלי 201

New member
יו די

איזה אנשים מקסימים יש פה! האמת שבגן שאני עובדת גם עשינו לילד "טבלת שלום" כל פעם שהוא אומר שלום שמים מדבקה ובסוף שבוע שמים מדבקה גדולה גדולה ואחרי חודש הוא קיבל פרס גדול וכיום הוא אומר שלום יפה כל הזמן... הסנדלר הולך יחף לא חשבתי על זה בכלל... אני יודעת שזו לא אשמתה אבל זה גם לא אשמתי שאבא שלה עזב אותי
אבל טוב שכך אני ממש מקווה שהיא תהיה בסדר בקרוב אספר לך משהו נוסף, את השבת עשינו אצל סבתא ואכלנו אצל דודים (קומה מתחת) וכשהיינו אצל הדודים רותם פיספסה שזה לא קורה אף פעם אבל לא היה לה נוח לעשות שם כנראה ואחרי זמן קצר החלטותי לעלות איתה למעלה שהיא תרגיש טוב ולא תהיה באי שקט בגללם. רעיון התמיכה והמדבקות יפה-תודה רבה אמ לא יודעת מה שמך... אבל תודה!
מיטל

../images/Emo42.gifבבקשה!

אני בטוחה שהכל הסתדר בשלב מסוים. הנה קישור לפורום הרטבת לילה, פרופסור אבישלום פומרנץ עונה שם על שאלות אז יכול להיות שהוא יוכל לעזור לך. http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-532,m-Doctors,a-Forums.html אה וקוראים לי שי

אוקיי,

יצא לי להיתקל בהרבה ילדים [גם בגילאים הרבה יותר מאוחרים!], עם הבעיה הזו, ויש המון דרכים לטפל בזה, אין לך מה להילחץ!דבר שני- בטוח שיש קשר לזה שאבא שלה נפטר... בעיקרון, ה"פספוס" נחשב להוצאה של רגשות חבויים, במצב של חוסר שליטה- בשינה. אממ. אני יודעת שפרחי באך מאוד מאוד עוזרים, וגם לא יקרים. עוד שיטת טיפול שהוכיחה את עצמה, היא שיטת אלבאום. החסרונות היחידים שלה הם- המחיר, והטיפול שנמשך יותר זמן.. זהו בעיקרון[: המון בהצלחה!

מיטלי 201

New member
הי הורקרוקשנס

מקווה שכתבתי טוב את השם שלך-מסובך קצת ראשית אבא שלה לא נפטר, הוא עזב אותי שהיא עוד לא נולדה הוא חי ונושם ותאמיני לי שאם פתאום הוא יבקש לחזור אליי או לראות אותה לא אתן כי זה פשע שהוא לא לקח אחראיות! אנחנו חצי חצי שותפים למה שקרה ולזה שהיא נוצרה-לא עשיתי את זה לבד! הייתה תקופה בעיקר בהריון הנורא וקצת אחר כך שבכיתי והתאבלתי אבל כעת אני מבינה כמה טוב שהוא לא בחיים שלי ועוד יותר טוב שהוא לא בחיים שלה! אני לא רוצה שהיא תגדל עם אדם כל כך שפל ובלי שום מוסר! אם אהיה לה אבא אני רוצה שיהיה נורמאלי ויציב שמעתי על שיטת אלבאום אבל כמו שציינת המחיר גבוה ואין לי אפשרות כל כך לצערי ופרחי באך זה אפשרות יותר רציונלית-אני עצמי לקחתי את זה תקופה מסוימת וזה הרגיע אותי תודה לך באמת תודה! יום טוב וחג שמח! מיטל.

מיטלי 201

New member
הי הורקרוקשנס

מקווה שכתבתי טוב את השם שלך-מסובך קצת ראשית אבא שלה לא נפטר, הוא עזב אותי שהיא עוד לא נולדה הוא חי ונושם ותאמיני לי שאם פתאום הוא יבקש לחזור אליי או לראות אותה לא אתן כי זה פשע שהוא לא לקח אחראיות! אנחנו חצי חצי שותפים למה שקרה ולזה שהיא נוצרה-לא עשיתי את זה לבד! הייתה תקופה בעיקר בהריון הנורא וקצת אחר כך שבכיתי והתאבלתי אבל כעת אני מבינה כמה טוב שהוא לא בחיים שלי ועוד יותר טוב שהוא לא בחיים שלה! אני לא רוצה שהיא תגדל עם אדם כל כך שפל ובלי שום מוסר! אם אהיה לה אבא אני רוצה שיהיה נורמאלי ויציב שמעתי על שיטת אלבאום אבל כמו שציינת המחיר גבוה ואין לי אפשרות כל כך לצערי ופרחי באך זה אפשרות יותר רציונלית-אני עצמי לקחתי את זה תקופה מסוימת וזה הרגיע אותי תודה לך באמת תודה! יום טוב וחג שמח! מיטל.

דנטל

New member
שיפטרו את היועצת הזו ../images/Emo46.gif

אני סבלתי עד גיל יותר מאוחר מזה מהרטבת לילה. ניסו עלי את כל השיטות שהיו אז ושום דבר לא עזר. גם לקחו אותי לפסיכולוג כי הרטבות לילה בהחלט יכולה להגרם מסיבות נפשיות (כמו ענין האבא), אבל הפסיכולוג החליט שאני בסדר והמשפחה שלי בסדר איתי. חשבו שאולי אני ישנה חזק מדי וכבר אז ישנתי חרא כמו היום והייתי מתעוררת מכל בזיק. ניסו עלי פרסים, ניסו עלי פיפי ולישון ולא נתנו לי לשתות לפני השינה, ניסו עלי אזעקות ויקיצות בלילה. כלום. הדברים האלה לא עזרו. יום אחד אמא שלי נתקלה במודעה על שיטה חדשה לטיפול וההורים שלי ישר רצו איתי לבית הרופאים. סוף סוף מישהו חשב שיש מצב שהרטבת לילה תגרם מבעיות פיזיולוגיות ולא מבעיות נפשיות. השיטה הזו היתה היחידה שעזרה ומדובר בפתרון לכל החיים. ברגע שהיתה יוצאת טיפת שתן, הייתי מקבלות מכות חשמל קלות בבטן מאלקטרודות שהוצמדו אליה. זה לא משהו כואב, לא מרגישים. המכות האלה היו גורמות לשסתום שאחראי על בריחת שתן להסגר. מסתבר שישנם אנשים שהשסתום הזה, שאמור לעבוד 24 שעות, מפסיק לעבוד אצלם כשהולכים לישון. ככה זה היה אצלי. מה שמכות החשמל האלה עושות זה בעצם ללמד אותו לעבוד גם כשישנים. זה היה לפני ים בזמן, בטח היום יש עוד המון דרכים. יש פורום הרטבת לילה, אז כדאי לך לפנות שם.

מיטלי 201

New member
דנטל יקרה

קודם כל תודה על השיתוף שלך והעצות אני רוצה להודות לך ולהגיד לךל שאת צריכה להיות גאה בכך שיש לך פורום כזה עם אנשים כל כך טובים! לקחתי את מעיין לבדיקה ואמרו לי בפירוש שה"פיספוסים" לא באים ממקום פיזיולוגי אלא רגשי ויש לה את הסיבות כנראה... הטיפול עם החשמל נשמע לי מפחיד ולא מציאותי לעשות לה את זה למרות שאת אומרת שזה לא כואב ולא ממש מורגש, עדיין היא הבת הבכורה שלי ואני קשורה אליה מאוד. הלוואי והיו לי אפשרויות כמו הוריך לקחת אותה להרבה מקומות אבל אין לי לצערי. ניסיתי להיכנס לפורום הרטבלת לילה והמחשב אמר שאין כזה דבר אז ניסיתי קומונה אבל גם לא היה יש מצב לקישור אולי? אשמח מאוד אם כן תודה על הכל דנהלה תודה בשמי ובשם מעיין חג שמח ויום נפלא:) מיטלי.

דנטל

New member
מסתבר ששינו לפורום את השם

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=778&pass=1 החשמל בכלל לא מפחיד. ישנים עם תחתונים מיוחדים שבהם יש אלקטרודות. שמים ג'ל בין האלקטרודות לבטן, כמו שעושים באולטראסאונד והולכים לישון. כשיוצאת טיפה מתעוררים בגלל שהמכשיר מצפצף, אבל לא מרגישים שהבטן קיבלה מכת חשמל. אלה מכות קטנות וזה לא כמו שמתחשמלים עם צמרמורת מגעילה כזו, אלא זה כמו נגיד שיגידו לך לעשות שריר בטן. זה אולי המקסימום מרגישים, שעשית שריר. בכל מקרה, קחי לתשומת לבך שזה היה לפני עשרים ומשהו שנה שנה והיום בטח יש מליון שיטות. אגב, שיטה שגם יכולה לעזור עם השסתום וזה עזר לחברה שלי, זה כשהילדה יושבת בשירותים ועושה פיפי, אז להגיד לה להפסיק אחרי 2 שניות ואז להמשיך ואז שוב להמשיך אחרי 2 שניות ואז להמשיך. ככה לתרגל את השסתום.

למעלה