כושיות הן לא משהו באופן גורף
P puma141 New member 13/5/13 #40 זה נושא רגיש.. אבל גם אני חושבת כמוך באופן כללי, בלי הכללה.. יש כושיות יפות.
P puma141 New member 13/5/13 #44 אתה יודע מה עידו? סבבה. פשוט...סבבה......... תחזיר לי ת'תמונות שלי, ותמחק מהזיכרון מה שראית, אם אתה לא שולח לי תמונה.. ותהיה הוגן! תמחק..לך להיפנוזה מצידי....
אתה יודע מה עידו? סבבה. פשוט...סבבה......... תחזיר לי ת'תמונות שלי, ותמחק מהזיכרון מה שראית, אם אתה לא שולח לי תמונה.. ותהיה הוגן! תמחק..לך להיפנוזה מצידי....
P puma141 New member 13/5/13 #46 נו.....אבל אני צריכה לדמיין אותך ככה.. ולא תמיד יוצא לי טוב בוא נקים קומונה יחד..אתה ואני. נכניס לשם רק את הנורמליים פה..רוצה? אני אומרת שם-אתה שם. השם הראשון שלי-XVXVX *הרע במיעוטו*. תורך
נו.....אבל אני צריכה לדמיין אותך ככה.. ולא תמיד יוצא לי טוב בוא נקים קומונה יחד..אתה ואני. נכניס לשם רק את הנורמליים פה..רוצה? אני אומרת שם-אתה שם. השם הראשון שלי-XVXVX *הרע במיעוטו*. תורך
P puma141 New member 13/5/13 #48 נו מה?! אמרנו אחד.. טוב אז אני הייתי ככה- סוק XVXVXVX וי אקס ילד בסימן שאלה.. מכופפ ג'ני זה שאסור להזכיר אותו, יחד עם הניק שלו באנגלית *שיבואו שניהם, לא אכפת לי* פח זיתים פח שמן 4 ביצים, וחלב.
נו מה?! אמרנו אחד.. טוב אז אני הייתי ככה- סוק XVXVXVX וי אקס ילד בסימן שאלה.. מכופפ ג'ני זה שאסור להזכיר אותו, יחד עם הניק שלו באנגלית *שיבואו שניהם, לא אכפת לי* פח זיתים פח שמן 4 ביצים, וחלב.
P puma141 New member 13/5/13 #50 אני מכניסה את צעד, איליה וסופמן. ואני עוזבת עידו. סומכת עליך שתנהל את זה מעולה.. בהצלחה מותק!
P puma141 New member 13/5/13 #54 אופס.. לא. אתה בא איתי .. אני עייפה, אז שכחתי אותך....... תן לי שלושה שמות מכאן, שהיית מסוקרן לראות אותם באח הגדול...... שהיו יכולים לעניין אותך מבחינת האישיות שלהם.
אופס.. לא. אתה בא איתי .. אני עייפה, אז שכחתי אותך....... תן לי שלושה שמות מכאן, שהיית מסוקרן לראות אותם באח הגדול...... שהיו יכולים לעניין אותך מבחינת האישיות שלהם.