שבוע טוב לתקוות

ברק 188

New member
שבוע טוב לתקוות

אז שוב נפילות באשקלון מצב המשק מוציא תחשק במאי וואלס עם בשייר הותקף בפריז ב-אירן הפצצה מתקתקת והזמן לא עומד מלכת השאלה - האם נרחיק לכת...? כן שאלות רבות בסימן של סוף חודש פברואר שנת 2009 ופתרונות לאלוהים ולזמן העתיד דבר אחד אתם יכולים להירגע אמר ה' ליעקב - אל תירא עבדי יעקב הדברים לקוחים דווקא מדברי בלעם לעם ישראל, דברי הקללה שנהפכו לברכה. כל משפט בפיוט הנ"ל נחתם באמירה של עידוד אל ל תירא עבדי יעקב - הן כפניה של האל לעם ישראל והן כאמירה של עם ישראל, היחיד והכלל, המעודד את עצמו לא להתייאש כלל.

שבוע טוב לכוווולם

מקווה שעברה עליכם שבת נהדרת מלאה במים ורוח נה נני ננה נה אכן המצב הוא לא מזהיר כפי שברקלה אמר אבל אנחנו נשמיך לקוות שיהיה טוב וכך יהיה, אין שום אופציה אחרת שיהיה שבוע טוב עם בשורות טובות רק טוב!!!

עלווה

New member
../images/Emo140.gifשבוע מבורך חברים ולתקוות../images/Emo141.gif

מקווה שהשבוע יביא עימו בשורות טובות ועשייה ברוכה. פחות מפוטרים....פחות מובטלים לא לטילים ושקט בארצנו הקטנטונת מבפנים ומבחוץ. שתקום כבר ממשלה חזקה ומאוחדת שתבין ותרצה רק טוב לאזרחיה. שבעולם יאהבו אותנו קצת יותר
שנאהב האחד את השני וניתן, נעשה ונבין.... שתהיה לנו סבלנות וסובלנות.... בקיצור שבוע מבורך לששת ימי מעשה ברוכים ואוהבים

../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif בוקר יום ראשון../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

שבוע חדש התחיל במשוש ימין. גשם ועוד קצת גשם ועוד גשם יששששש
אצלנו כל הלילה ירד וזו הייתה מוסיקה נהדרת
נקווה שהשבוע החדש ימשיך כך ושיהיה עוד גשם ברכה. מאחלת לכווולם יום עבודה שמח ועליז ולמי שלא יוצא מהבית, מיטה חמה ושמיכה חמימה
רק טוב!!!

aviev1

New member
בוקר נפלא לשבוע חדש.והחורף כאן

במלוא עוזו,נראה כאילו כבר הצטרפנו כבר לשוק הארופי המשותף אם כי אצלנו החורף בא מאד מאוחר,ובכל זאת טוב מאוחר ...... כפי שתאר ידידנו המסור ברקי המצב פטטה אבל בואו נתנחם שזהו רק קצה הקרחון ושהעתיד לא נראה כמשהו מלבב. לא רק בארץ אלה ביקום כולו ועל זה אומרים צרת רבים ...........יופי נחמה. לכן לא צריך לדאוג יותר מידי וצריך לחיות את הרגע...לחייך ,לשמוח ולעלוז.. כי מה שהיה היה ומה שיהיה איש לא ידע ומה שנשאר הוא העכשו.....

../images/Emo3.gif

אישה יפה לבושה חצאית עור מאוד מתוחה עליה,עמדה בתור לאוטובוס ביוסטון טקסס. כשהגיע תורה לעלות, החצאית המתוחה מנעה ממנה לעשות זאת. היא חייכה אל הנהג, הושיטה ידה אל הרוכסן האחורי של החצאית ופתחה מעט אך זה לא עזר לה. החצאית המתוחה שוב מנעה ממנה לעלות אוטובוס.
תוך כדי חיוך נוסף אל הנהג, הושיטה שוב את ידה אל הרוכסן שמאחור ופתחה עוד קצת אך גם הפעם ללא הצלחה. היא לא התייאשה ולמרות המבוכה ניסתה בשלישית אך שוב ללא הועיל, למדרגה העליונה של האוטובוס לא הצליחה להגיעה. פתאום, טקסני ענק שעמד בתור אחריה,תפס אותה במותניה ובקלות רבה העלה אותה לאוטובוס. האישה הסתובבה אליו ובכעס רב אמרה לו: "איך אתה מעיז לנגוע בי כך, אנחנו אפילו לא מכירים אחד את השני !" הטקסני חייך וענה לה: "גברתי, בנסיבות רגילות לא הייתי נוהג כך אך אני חושב שאנחנו כבר חברים אחרי שפתחת לי שלוש פעמים את החנות".
רק טוב!!!

ברק 188

New member
הצחקתי יונתנו...ואם כבר...

באמת מחפש לשמוע הצעות בחיפוש להתחברות לחברת אינטרנט כרגע אני ב012 ללא התחיבות על 1.5 מגה...מישהו מכיר מבצע מעניין שיעניין אותי ? כמובן שאני רוצה יותר 1.5 מגה וחושב לעבור לרשת אלחוטית

paloma blanca

New member
בהצלחה ....

כי שמעתי שיש הרבה בעיות עם רשת אלחוטית ...... בעיקר פרזיטים
אני מחוברת לנטוויזן ומאד מרוצה.

צהורים נפלא לכולם,

גשם גשם משמים כל היום טיפות המים טיף טיף טף טיף טיף טף מחאו כף אל כף..... יווווווווווווווווו איזה שיר מי זוכר????? כמה טוב שיורד גשם עוד כמה ימים כאלה והכינרת תעלה בעוד שישה ס"מ
ואז יחסרו לנו רק 5 מטר ותשעים וארבע ס"מ
ובדיחה חמודה שקראתי בעיתון בשבת, שני חברים נפגשים בבר, אומר האחד לשני "תקשיב אני חייב להתגרש מאישתי " שואל אותו החבר "מדוע" והבעל עונה, " תקשיב שלשום היא ביקשה 1,000 ש"ח אתמול היא ביקשה 800 ש"ח, היום היא ביקשה 500 ש"ח זה בלתי אפשרי היא כזאת בזבזנית" שואל אותו החבר אתה צודק, אבל תגיד לי מה היא עושה עם כל כך הרבה כסף עונה לו הבעל "מנין לי, אני אף פעם לא נותן לה".
ולפתגם שניתקלתי בו במהלך סוף השבוע כל כך נכון וחכם אם אתה רוצה שהחלומות שלך יתגשמו, - תישן פחות המשך יום נפלא וגשום לכולםםםםםםםםם

ברק 188

New member
כן...שמעתי מלקוחות שהם מרוצים מנטוויזין...

ואני כרגע נגמר לי הבנזין תקוע אי שם בחולות ואם לא תבואו לחלץ אותי עוד כמה רגעים אצא לי במחולות כרגע נותר לי לאומר לכם להתראות ושלא תדבקו לי אחרי גל הקור הזה במחלות לשת'100 במצוות ברקית הברק הלך לתלות כביסה

ברק 188

New member
ערב טוב וחמים ומי שרעב שיהיה לו גם חמים

שמעו נא... איש אחד פוטר מעבודתו. ------------------------------------ הוא הלך לחבר בעל סופרמרקט וביקש ממנו עבודה. החבר אמר : "אין בעיה, אתה תהיה מוכר, אבל אני אוהב שהמוכרים שלי דוחפים מוצרים נוספים ללקוחות". בדיוק נכנסה לקוחה, אז הוא אמר לו : "שים לב לביצוע : הלקוחה ביקשה מנקה שמשות". בעל העסק נתן לה ואמר: "בבקשה גברתי, אולי אני יכול להציע לך גם מבריק רהיטים"? "למה אני צריכה"? שאלה הלקוחה, "אם השמשות יבריקו, אז הלכלוך על הרהיטים יהיה בולט", אמר. "באמת אתה צודק" ענתה. וכך היא קנתה את שני המוצרים והלכה שמחה. "אתה רואה", אמר בעל העסק לחבר שלו, "ככה אני אוהב"! פתאום נכנסה לקוחה נוספת והבעלים אמר לחברו "גש וטפל בה, באותו סגנון". הלקוחה: "אני מבקשת חבילת טמפונים". העובד מביא לה ואומר: "בבקשה גברתי, אולי אני יכול להציע לך גם מנקה שמשות ומבריק רהיטים"? הלקוחה: "למה אני צריכה את זה"? העובד: "תראי, אם שבוע לא תוכלי להתנות באהבים, אז לפחות תנקי את הבית" המשך ערב נעים ובית נקי . ושאלה הנצחית נו... " מי אוהב אותך יותר ממני "

ערב טוב גם לך וגם לכם

איפה חמים ברק ? קרררר היום נורא. אבל..אני לא מתלוננת
הגיע הזמן שירד גשם

חחחח הל דולק

אבל בכל זאת קררר לי.
אני חושבת שיין חם יהיה מטעים לי עכשיו. אתה ..לך תתלה כביסה..כל הכבוד לברקית שךף

מרב קור קפאו האצבעות ../images/Emo13.gif

הכל דולק גם תנור וגם מזגן.
והכבוד לברקית שלך

ברק 188

New member
רגע לפני התלייה...

אני מעדיף תה בתוסף ברנדי מומלץ ביום קר .

למעלה