שבוע טוב לשלום

שבוע טוב לשלום ../images/Emo24.gif

מרשה לעצמי לפתוח הודעת שימחה יש דירה
הכניסה היא בתחילת אוגוסט טאני צריכה את עזרתכם אני צריכה לדעת מה לקנות ואיך לארגן את כל מה שיש לי שיהיה מסודר כיף בבית ונוח כבר מהתחלה אז בבקשה תכתבו לי מה חייב שיהיה בבית עם ילדה קטנה כדי שתהיה לי רשימה מאורגנת של כל הדברים שאני צריכה וחייבת ומשם אני אתחיל

אוצה

New member
חשוב לדעת: בת כמה ילדה ומה התקציב שלך?

יד שנייה. חדש? הדירה מרוהטת חלקית או לא?

אוצה

New member
מוסיפה למה שכתבו לך

לגבי הילדה- מיטת מעבר או מיטת נוער. אני אוטוטו קונה מיטת מעבר לתמיר (בערך באותו גיל של הילדה שלך) כי אין לי מקום (ובתכנון תינוק נוסף בע"ה באותו חדר). מיטת מעבר פשוטה עולה 200 ש"ח והמזזרון זה אותו מזרון של מיטת התינוק (מתאים עד גיל ארבע). ביד 2 ראיתי מיטת קצת יותר יקרות בעד 400 ש"ח. מיטת נוער אפשר לקנות ב- 1500- 2000 ש"ח. בחדר של הילדה צריך גם מדפים או ארגזים לאחסון צעצועים. אצלי יש מדפים פשוטים וסלסלות של כביסה (עולות 6-5 ש"ח בחנות הכל בדולר). אני זורקת בפנים דובים, מכוניות וכל הצעצועים שמתפזרים... תצטרכי גם ארון לבגדים של הנסיכה או תשמתשי בשידת ההחתלה שלה (אם שמרת). אצלנו זה מספיק כעת. כרגע את גם לא זקוקה לשטיח בחדר של הילדה (כי קיץ).

עשיתי לך רשימה מה שאפשר לאט לאט רשמתי

מקרר וגז - אפשר מקרר יד שניה וגז לא חייב עם תנור יש כאלו עם 4 להבות עולים בסביבות ה 400 ש"ח ואפשר לשים מעל השיש אותם תנור אפיה / טוסטר אובן - יש היום טוסטרים גדולים שאפשר בשקט לעשות לשניים איתם הכל אמא שלי משתמשת בו וכמעט ולא בתנור שלה כמה כוסות כמה צלחות קערה או שתיים וקצת סכום ( אלו דברים שאפשר לאט לאט להוסיף לדוגמא אחת לחודש בקניה החודשית מוסיפים מה שצריך לא הייתי מוציאה על זה בבת אחת המון כסף ) מחבת קטנה מחבת בינונית סיר קטן סיר בינוני וסיר גדול אפשרי גם מסננת תרבד וכף מחוררת קרש חיתוך ו2-3 סכינים חדות וסכין לחם יעה מגב מטאטא דלי ופח אשפה ( שאר הדברים אם את מגלה שאין לך או שאת לא מסתדרת אם מה שיש אפשר בכל פעם לקנות משהו ) חדרי שינה : מיטה שידת לילה וארון סלון : ספה כורסא מקום להניח את הטלויזיה ( לא חייב מייד מזנונים ) פינת אוכל יש את הקטנות שקונים באייס מעולות ומספיקות לשתיכן אנחנו רק עכשוו ( הייתה לי אותה 8 שנים ) החלפנו וישבנו על זה משפחה של 4 ( רק שלא ממש יכולתי לארח יותר מ 6 איש וזה ביאס אותי קצת ) לדעתי זה מספיק כדי להתחיל את החיים לא צריך הכל מההתחלה לאט לאט אוספים

YULI9

New member
בשעה טובה../images/Emo24.gif

כמה חדרים יש בדירה? אנסה לתת רשימת ציוד שעולה לי בראש. מטבח: מקרר, תנור אפיה+ כיריים, ארונות אכסון אם אין, סירים, מחבתות, צלחות , כוסות, סכום, קרשי חיתוך, ששת,סכיני חיתוך, קערות, מיקסר, מעבד מזון (לא חובה) כלי אכסון, פלטת שבת, מיחם, פמוטים ,נרות (אם אני זוכרת נכון את שומרת שבת). מטליות ,סקוטשים, כלי לסבון , חומרי ניקוי, פח + שקיות.אשפה פינת אוכל: שולחן+ כסאות, מפות. סלון: ספה, כורסא, שולחן,טלויזיה, עציצים. מזנון או ארון אכסון (לא חובה ). חדרי שינה: מיטות, שידות, מנורות, מראה, ארונות, כלי מיטה. לחדר של הילדה :מדפי ספרים, ארגזי צעצועים. שולחן +כסא (לא חובה ), וילונות, אהיל. אמבטיה: וילון, שטיחון, כלים לסבון ומברשות שיניים, מראה, רצוי ארון קטן למגבות וכלי ניקוי. שרותים: מבקשת ניקוי + חומר, סיר או ישבנון לילדה (אם משתמשת). נוסף: סל כביסה, מגהץ, קרש גיהוץ, ערכת תפירה, ארון/תיק תרופות ועזרה ראשונה דלי, מגב, מטטא, סמרטוט רצפה. קישוטים, תמונות, אגרטלים, מדפים. אלו הדברים שעלו לי בראש. בהצלחה ושתפי אותנו.

לאט לאט אני עדיין לא מאופסת על כלום

מאושרת מזה שיש לי חוזה חתום ביד וחודשיים להתארגנות איטית....... אתמול היה דיון ראשון בבית משפא - קיבלתי כל מה שרציתי למעט משהו מזערי שלא היה משמעותי בעיניי העורכת דין של הבעל לחוצה להגיע להסכמים מחוץ לבית המשפט כך שאני מקווה שהכל ייגמר בזריזות העברתי הבוקר רשימת ציוד ומוצרי חשמל שאני רוצה לקחת מהבית - את כל השאר אני אארגן ואקנה

למעלה