שבוע טוב לכם

שבוע טוב לכם

הבחירות המוזרות האלו חלפו להם.. לי הן משאירות המון חומר למחשב. מין בחירות ידועות מראש.. ואפילו תופעת הגימלאים היתה ידועה, היה ברור שהציבור החושב לא היה מוכן שהכל מכתיבים לו מראש כולל את הממשלה הבאה ולכן הוא חיפש דרך להשפיע בכל זאת. לדעתי ברגע ששמע על רשימה חדשה נקיה המסוגלת לעבור את אחוז החסימה הוא מיד הצביע עבורה. וזה לא חשוב אם זה הגמלאים או תפנית למשל. או אפילו צומת בשעתו או ד"ש, או שינוי רק השם מתחלף. ושידעו שם למעלה אנחנו לא מ ט ו מ ט י ם !!!! אנחנו בתנועה לאיכות השלטון מוליכים מהלך להחתמת עשרות אלפי אזרחים על אמנה לחיסול השחיתות. אמנה עליה חתמו ראשי המפלגות ואשר תוגש ליו"ר הכנסת עם השבעתה. אם לא חתמתם בוכנים שפוזרו ברחבי המדינה , ניתן לחתום באתר התנועה. www.mqg.org.il שבוע נהדר לכולנו. שוקי

טלי06

New member
רשימה נקייה- צומת? שינוי?

כל עוד היא חדשה, אכן זה אוליי כך או לפחות הרושם. אני מקווה שהגימלאים לפחות לא יסתאבו. כי זה לא קל שם למעלה, לשמור על עצמך נקי. שבת שלום.

אמנה שממנה.

אם אתם נלחמים באמת בשחיתות לכו על אולמרט וכנסו בו עד הסוף. רשימת העברות הפליליות שלו והאי היווני יכולים להכניס אותו ל5-10 שנים בפנים. אם אתם נלחמים בשחיתות לכו ותעשו סדר במשקם ותאלצו את המנכ"לים להחזיר את הכסף ששדדו מהנכים והמוגבלים ותכניסו לכלא את אלה בש"ס שהיו מעורבים במתן טובות הנאה לבכירים במשק .

קצת רצינות

אתה באמת סבור שהחתמה על עצומות הנה תחליף לפעולה ממשית ? בעינין אולמרט-שתקתם כמו דגים. למה ? פעם אחת ולתמיד שגם אני אבין: מדוע לא נקטתם בפעולה משפטית נגדו לפני הבחירות ? יש מיליון עילות,אבל נניח בעינין הדירה: הוא גם זירז בניית מבנה שמור,וגרם לביטול השימור,וגם קיבל הנחה. כעת יש ויכוח אם מדובר בהנחה של 25% או 50%...בכל מקרה זה מיליונים. זה סביר בעיניך ועינין המצדיק שתיקה ? עצומות,החתמות-הכל חארטה כאשר נרתעים מפעולה.

ומי לא עתר נגד אולמרט ?

גם אתה. אולי זה הזמן להבהיר: לדעתי התנועה נועדה לפעול גם כשהרשויות מתמהמות, או "בודקות" חודשים. זו חוכמה קטנה אחרי שהרשות מרשיעה להתעורר ולדרוש כל מיני.

תדייק- קקטוס

הבג"צ נגד בלומנטל הוגש לאור אי הסרת החסינות הרבה לפני שהיא הורשעה!!! בעקבות העתירה היא הסירה את החסינות והסוף ידוע. בוקר טוב וגשום ישראל שוקי

אוהד11

New member
שוקי, עתרתם בעבר, מה המשך הפעילות

בהווה. היא, אמנם, לא צפויה להיכנס לכנסת בקרוב, אך מה הלאה ?

nizanm

New member
במשטר דמוקרטי - אפילו מושחת ביותר

כמו זה ששורר בישראל, להחתמת עצומה יש ערך רב. כשרואים שהציבור זועק וחותם, מישהו כבר יזיז לעצמו ת'תחת. אז תחתום ושתוק. שבוע טוב יהודי.

tapuzkatom

New member
../images/Emo3.gif "אז תחתום ושתוק"

REHVOT

New member
החתימה שלכם שווה לתחת

אירגון שמכסה על אולמרט ....איבד את האמון.

רחובות קצת כבוד כלפי מי שמכבד

אותך לא יזיק כאן. מתי תלמד שלא יורקים על ידידים ושוקי הוא ידידך. תתווכח תביע את דיעותיך אבל שים מחסום וגבול לסמנטיקה שלך. האמן לי בדרך הזאת אתה לא משיג את המטרה שלך. בגלל האישיות הפרובלמטית שלך הפסקתי לכתוב בקומונה שלך.

REHVOT

New member
כלקקן ישבנים אתה מעולה

אתה לא הפסקת לכתוב ,אתה פשוט לא היית רצוי לאור אישיותך.

tapuzkatom

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo131.gif../images/Emo73.gif ../images/Emo4.gif

" כלקקן ישבנים אתה מעולה אתה לא הפסקת לכתוב ,אתה פשוט לא היית רצוי לאור אישיותך "
" כלקקן ישבנים אתה מעולה אתה לא הפסקת לכתוב ,אתה פשוט לא היית רצוי לאור אישיותך "

tapuzkatom

New member
חשבתי שזה ברור, לא ?

עוד פעם, בלי צבעים ... " כלקקן ישבנים אתה מעולה אתה לא הפסקת לכתוב ,אתה פשוט לא היית רצוי לאור אישיותך " " כלקקן ישבנים אתה מעולה אתה לא הפסקת לכתוב ,אתה פשוט לא היית רצוי לאור אישיותך " " כלקקן ישבנים אתה מעולה אתה לא הפסקת לכתוב ,אתה פשוט לא היית רצוי לאור אישיותך " " כלקקן ישבנים אתה מעולה אתה לא הפסקת לכתוב ,אתה פשוט לא היית רצוי לאור אישיותך "

אתה שקרן. זאת גם אחת הסיבות

שהביאו אותי להפסיק לכתוב בקומונה שלך. הנה מהלך העניינים לפי הסדר. כתבתי הודעה מאוד לא מחמיאה לך והודעתי שאני מפסיק לכתוב בקומונה שלך. מה עשית? מחקת את ההודעה שלי וחסמת אותי. אתה צריך להתבייש על התגובה הילדותית שלך. ובקשר לשוקי. אין לי מושג מה הוא מוצא בך כשהוא סובל אותך ומחשיב אותך לידידו אבל ככה לא מתנהגים לידידים. רחובות. אתה איש קטן מאוד.

למעלה