שבוע טוב לכם ...

שבוע טוב לכם ...

מזמן לא כתבתי פה בגלל תקופה קשה שעברה עלי בחודשיים האחרונים .. טוב איך אומרים זה קורה לכולם.. אהבה.... אשמח אם תתנו לי עיצה בנושא מסויים... אז ככה , לאחר תקופה של 8 חודשים ביחד החברה החליטה לחתוך מכיוון שהיא לא מרגישה יותר את מה שהרגישה במהלך הקשר בינינו .. ( אני אישית קשה לי להבין את הסיבה הזאת אבל אין מה לעשות וקיבלתי את זה כי תשובה אחרת כנראה שלא נקבל לעולם .. ) ... עברתי חודש וחצי של ייסורי גיהנום כי היה קשה לי לקבל את ההחלטה שלה ( עדיין קשה לי לקבל כי אני אוהב אותה אבל החלטתי לשחרר ולהמשיך הלאה כי זה החיים ואין מה לעשות.. ) עכשיו , חודש לפני הפרידה בילינו סופשבוע מדהים בצפון - ראש הנקרה , כנרת , צפת , רמת הגולן ובילינו את הלילות בצימר המערות באחד מישובי הצפון . מיותר לציין שתיעדנו הכל במצלמה והיו תמונות מדהימות. עד הפרידה לא יצא לי לקבל את התמונות הללו למחשב שלי , מן הסתם לא חשבתי שהיא תיפרד ממני ולכן לא בער לי או משהו .. היתה לנו שיחת סיכום ביום חמישי האחרון שבו גם לקחתי את הדברים שהיו לי אצלה ( בגדים וכד' ) והסיפור כמו שאומרים בכיפור "נחתם" .. לטובה או רעה זה עניין של פרספקיטבה... מצד אחד אני מאד רוצה את הזכרון הזה ( התמונות שהיו לנו ביחד באותו סוף שבוע ) ומצד שני אני קצת חושש שזה רק יקשה עלי במידה ואסתכל עליהן ... הדילמה קשה מנשוא.. כי באופן עקרוני אי אפשר לשנות את העבר והיא תמיד תיהיה חלק ממני ותמיד ישאר לי מקום בלב בשבילה וזכרונות זה מה שמשאירים בני אדם אצל כל אחד , ומצד שני קשה לי לדעת איך אני אושפע מזה... מה אתם אומרים ? למישהו יש ניסיון בדברים האלה ? לזקנות מביניכן ? ( גילי , חתולה ?.. סתם סתם צוחק ) .. בכל מקרה אשמח לעיצה... יאלי.

Silly Wisdom

New member
שבוע טוב יאלי :)

אולי אני לא ממש זקינה...אבל עברתי כמה מערכות יחסים רגשניות בחיים שלי... לדעתי דבר ראשון אתה צריך את התמונות אצלך, שתהיה לך בחירה האם להסתכל והאם לא... מהנסיון שלי...יש זיכרונות ותמונות של אנשים שאחרי הפרידה הם צורבים כמו אש....אבל אחרי כמה חודשים כשכבר שחררת את המטען הזה והתגברת ואולי כבר תהיה לך אהבה חדשה...אתה תרצה להזכר בזה ולהנות...ויש תמונות שיכאיבו לך, אבל זה יהיה כאב משחרר... אבל....יש זכרונות שתמיד אבל תמיד ישאירו כאב אחריהם...לפעמים זה יהיה שיר לפעמים תמונה לפעמים ריח של תקופה מסויימת... לדעתי קח את התמונות...תחכה עם זה קצת, עכשיו זה בטוח יכאב (למרות שלי תמונות מסויימות עזרו לי להתמודד ולהשלים...) אחרי שיעבור קצת זמן תסכל עליהן ותנסה להוציא את המיטב... הכל בעצם תלוי בנקודת המבט שלך...אם תבחר להחליט שכנראה זה לא בשבילך למרות שאתה לא מבין את זה, ואת התוצאות תראה בטווח הרחוק...ואם תבחר לשנוא אותה, ואם תבחר להמשיך להאהוב אותה ולקוות שתחזור....אני אישית מעדיפה את האופציה הראשונה... שיהיה לך בהצלחה- והמון סיעתא דישמיא :) ורק שתדע שהייתי בשתי חתונות של שני אקסים שהייתי אמורה להתחתן איתם- ולא רק זה אני גם חברה של הנשים שלהן :) ושמחתי בחתונות האלה!

תודה על התשובה מותק..

אני אישית לא יכול לשנוא אותה.. אני אוהב אותה יותר מידי :) ... אני אשקר אם לפעמים אני לא חושב על האפשרות שהיא תרצה לחזור אבל זאת רק אשליה .. אני יודע שזה סגור וסופי . לגבי העניין של להיות בחתונה שלה ( היא תתחתן אני בטוח ומאחל לה אושר .. ) אבל אני אישית לא אהיה מסוגל להיות שם , לפחות ממחשבה בנקודת מבט נוכחית .. זאת האהבה הכי חזקה שהיתה לי בחיים ויהיה לי קשה למרות שאני מאמין שבתקופה שהיא תתחתן אני כבר אהיה במערכת יחסים כזאת או אחרת ותיהיה לי אהבה אחרת.. אבל לגבי העניין עם התמונות אני חושב שזאת עיצה מצויינת ותודה לך :)

Silly Wisdom

New member
אני שמחה שיצא לי לעזור במשהו...

ותאמין לי שאני גם חשבתי כמוך פעם...השניים האלה היו אמורים להתחתן איתי ולא תיארתי לעצמי שיום יבוא ואני אעמוד בחופה שלהם- אבל זה מצחיק...בחתונה של הראשון הייתי חברה של השני חחח בכל אופן...אהבה זה דבר כואב....אבל היא עוברת אחרי זמן מסויים...החבר הראשון שלי היה איתי 3 שנים...כל גיל ההתבגרות שלי והשפיע עלי המון...והיום למרות שתמיד יהיה לו איזה שהוא מקום של כבוד...אני בקושי חושבת עליו... אתה ילד גדול ותתגבר על זה והזמן הוא המרפא הכי גדול :) תמיד אחרי שנפרדים אתה מתחיל פתאום לראות מינוסים...גם אם בתוך הקשר חשבת שהכל מושלם... יש אימרה מהגמרא נראה לי "על כל הפשעים תכסה האהבה".... והכי חשוב...שתמיד אתה לומד מהטעויות שלך ולומד לבגרות הנפשית שלך... שוב, בהצלחה :)

Silly Wisdom

New member
פנויה?!

חחחחחח טכנית? פיזית? נפשית? זו שאלה מורכבת... :) בכל מקרה- אני סוג של דוסית...."זה לא אתה זו אני" חחחח (עכשיו אני סתם נחמדה בדר"כ הייתי אומרת שאני לא פרס ניחומים :) )

למה פרס ניחומים ?

זה באמת חשוב מתי מכירים ? למה בחורה ראשונה של בחור אחרי פרידה ( שגם היתה לפני חודשיים ) צריכה לחשוב שהיא פרס ניחומים ? מה הקשר בכלל ? את דוסית ? טוב קבלי ביטול :) לא מתאים לי לשמור את השבת מכיוון שהשבת לא שמרה עלי ....

Silly Wisdom

New member
חחחחח

סתם צחקתי...זה בא מתי שזה בא :) וכן אני די דוסית...אבל אני לא כופה על אף אחד את הדת שלי...לכן מלכתחילה אני יוצאת עם דוסים :) אל תדאג לכל סיר יש מכסה (כמה נדוש!!!) אתה בחור חמוד לא תתקשה למצוא מישהי :) רק אני ממליצה לך להבא לעשות עם הבחורה בפגישות הראשונות תיאום ציפיות של השקפות ודרך חיים... זה יכול למנוע עיכובים וכאבי לב בהמשך...

syrus

New member
לדעתי...

חכה איזה חודש, אולי תכיר מישהי אחרת עד אז. אחרי חודש תבקש את התמונות, הן כבר פחות "יציקו" לך. מה שכן, סגור את זה איתה עכשיו, שאתה רוצה את התמונות בעוד חודש (לפחות שתדע...)

כן , סגרתי אחרי התשובה של סילי..

ביקשתי ממנה שתכין לי דיסק עם התמונות ואבוא לקחת שזה יהיה מוכן מתישהו .. אמרה שהיא מעדיפה לשלוח לי את זה דרך תיקיית שיתוף במסנג'ר או משהו אחר .. העדיפה שלא אבוא .. טוב אני מבין אותה ... בואנה זה חתיכת דיכאון הדבר הזה

חתולהה

New member
יאלי

הזמן הוא הרופא הכי טוב. אם קשה לך לצפות כרגע בתמונות חכה זמן מה עד שתוכל לצפות בתמונות בחיוך, אל תבקש אותן כעת. זכור תמיד כשדלת נסגרת, תמיד נפתחת אחרת :)

נסגרת דלת. שתי דלתות אחרות מחכות להפתח.

אל תנסה לחזור ולפתוח את הדלת. מאחר שצרעות מטילות ביצים ומכפילות את הצרות. דלת סגורה תשאיר סגורה! אם תחזור! תמיד יקונן החשש מתי תבוא הפרדה הבאה . באם זאת צורת החיים שמתאימה לך על זה :) . ובקשר לתמונות שהיא תחנק איתן לבד. וכן זאת תשובה של זקנה רעה!!!!!

למעלה