שבוע טוב לכם!

idithgal

New member
שבוע טוב לכם! ../images/Emo140.gif

אמש כל ניסיונותי לשלוח נכשלו, מקווה שעכשיו אצליח. הייתי עסוקה השבוע- החלטתי לעשות "מכירה" של עבודותי בבית. למרות הפירסום הצנוע (מכרים וידידים בלבד) היה דווקא מוצלח. ועבורכן צילמתי תמונות:

idithgal

New member
ועוד כמה תמונות של דברים

שעשיתי ולא הספקתי להראות לכן....

idithgal

New member
אוף התפוז האלו ../images/Emo5.gif

דברים נעלמים, מופיעים שוב, המערכת מפסיקה לעבוד.... טוב, אז שוב המובייל מקרוב...

אילאיל2

New member
../images/Emo39.gifוואו איזה הספק

עבודות נהדרות מקווה שמכרת המון ונשאר לך רק מזכרת מצולמת.

ocean22

New member
כמה השקעה ואיזה יופי לגלות זאת|ימין

idithdal עבודותיך מקסימות כל הכבוד על ההשקעה והרצינות,ספרי נא מעט איך עלה לך הרעיון למכור את העבודות לבני משפחה ומה היו התגובות,מענין אותי לשמוע יישר כוח אושן

idithgal

New member
טוב....התיאשתי...

יש לי עוד תמונות אבל ממש אי אפשר לשלוח, כל הזמן זה מודיע לי על איתחול, שגיאה וכו... אנסה יותר מאוחר....

idithgal

New member
ןקצת תשובות לשואלות:

החלטתי למכור בשל "לחץ הקהל"... הצטברו הרבה עבודות וכולם אמרו לי "תמכרי, תמכרי", אז נכנסתי לזה...הכנתי כמות מכובדת של עבודות, הכנתי הזמנות שחילקתי לחברים, שלחתי אי מיילים וזהו... שמתי גם שלטים ברחוב, אבל לא ממש באו בעקבותיהם. באו אנשים שאני מכירה, כל אחד קנה משהו אחד לפחות, והיו שקנו יותר. יכול להיות שהיום והשעה שבחרתי לא היו ממש טובים (שבת בוקר- צהריים) אולי עדיף ערב. לא באו כל כך הרבה אנשים אבל בסה"כ היה בסדר, ויש לי למי לתת מתנות את יתר הדברים... אז בסה"כ- נסיון נחמד..

idithgal

New member
ובקשר למוביילים:

הפרפרים מוכנים מעץ, צבעתי וחוררתי ואז השכלתי חוטים עם חרוזים. המובייל עם המרובעים זאת הדבקת מפיות + צביעה

idithgal

New member
אני לא מאמינה שזה קורה לי...

זאת התמונה שהתכוונתי - קולב

למעלה