שבוע טוב לכל חברי הפורום - ל"ג בעומר באילת לא צריך מדורה חם פה מספיק .
ז זיוון נח New member 22/5/11 #3 ../images/Emo248.gif../images/Emo23.gif../images/Emo262.gifשבוע טוב ומבורך..... מה שלומכם שיהיה לכם המשך ערב מקסים וכמובן שבוע טוב ומבורך ול"ג בעומר שמח אווווווווווווווווווווווווווווווווהבת אותכם מאוד מאוד זיוון
../images/Emo248.gif../images/Emo23.gif../images/Emo262.gifשבוע טוב ומבורך..... מה שלומכם שיהיה לכם המשך ערב מקסים וכמובן שבוע טוב ומבורך ול"ג בעומר שמח אווווווווווווווווווווווווווווווווהבת אותכם מאוד מאוד זיוון
A ARIE56 New member 22/5/11 #4 שבוע טוב לכולם ! בתיה כזלי שקלה דידך גו צ'ט דיד העידה הכורדית ,מה בודת תמה ?
ב בתיה דורון New member 22/5/11 #8 ♥♣♥♣♣אריה, לה כיאן מי תייג אותי וכל הזמן♥♣♥♣♣ הדואר שלי מלא בהודעות שלהם
ב בתיה דורון New member 23/5/11 #11 ../images/Emo13.gif אריה, הם מדברים כורדית פרסית, גלי גלוך אני מבינה כל מילה שהם כותבים. אל תקנא באף אחד, תשמח עם מה שיש לך. יש עוד פורומים פעילים מאוד, לדוגמא הפורום שלי, ניהול בית, אם בא לך, תבוא.
../images/Emo13.gif אריה, הם מדברים כורדית פרסית, גלי גלוך אני מבינה כל מילה שהם כותבים. אל תקנא באף אחד, תשמח עם מה שיש לך. יש עוד פורומים פעילים מאוד, לדוגמא הפורום שלי, ניהול בית, אם בא לך, תבוא.
A ARIE56 New member 22/5/11 #9 ברוך השם יום יום !עוזי מרי מועד ב דיד מיבחן דידי סלה ולא לא ? אתה לא מבין כמה אני מיתגעגע לימים ההם הדיבור בשפתינו , המיבחן ,הציבעוניות של כל אחד מהחברים וביכלל הקשר עם כולם ,זה חסר לי !ראה אין מקום אחר באינטרנט שישווה למה שהלך כאן בימים הטובים ובטח החברים מסכימים עם זאת !
ברוך השם יום יום !עוזי מרי מועד ב דיד מיבחן דידי סלה ולא לא ? אתה לא מבין כמה אני מיתגעגע לימים ההם הדיבור בשפתינו , המיבחן ,הציבעוניות של כל אחד מהחברים וביכלל הקשר עם כולם ,זה חסר לי !ראה אין מקום אחר באינטרנט שישווה למה שהלך כאן בימים הטובים ובטח החברים מסכימים עם זאת !