שבוע טוב לכל החברים... מה שלומכם היום?
מ מלאך האהבה New member 22/12/01 #4 זהו שלא... זה ממשהו אחר שמדברים כואב הגרון וזה גם לא מנשיקות כי אז הייתי עם בחילות או דבוק לפה של מישהי ברגעים אלו... לגבי הבחילות זה מנסיון כמה פעמים התנשקתי שעות מדי פעם זה גורם למחרת לבחילות
זהו שלא... זה ממשהו אחר שמדברים כואב הגרון וזה גם לא מנשיקות כי אז הייתי עם בחילות או דבוק לפה של מישהי ברגעים אלו... לגבי הבחילות זה מנסיון כמה פעמים התנשקתי שעות מדי פעם זה גורם למחרת לבחילות
ה האיש בקצה העולם New member 22/12/01 #9 רלי רלי רלי...מהקורה?יש לי רעיון... מכירה את הפרסום של רד בול?אז...אהבה נותנת כנפיים...מה דעתך?
ה האיש בקצה העולם New member 22/12/01 #21 האמת...זה משקה ממש טוב ובאמת שהוא נותן הרגשה טובה אחרי פעילויות גופניות מסוימות...סתם.....
ה האיש בקצה העולם New member 22/12/01 #26 איזה קטע...אני בא לכתוב לך על זה ובדיוק הפרסומת בטלביזיה...מקסימום תקחי כנפיים שלעוף...
ר רלי העשר New member 22/12/01 #29 אני לא אשכח לבקש ם... מלאך האהבה שיתרום לי חד פעמי את הכנפיים שלו...
מ מלאך האהבה New member 22/12/01 #16 שאלה טובה אפנה אותה למועצה העליונה להענקת כנפיים וזו לא המועצה לצנחנים בצבא חחח