שבוע טוב לכולנו

יוכי68

New member
שבוע טוב לכולנו../images/Emo24.gif

שוב בזמן שהמחשב שלי נח בשבת אתן חוגגות ובגדול...המטעמים נראים מעולים... אני רוצה לדווח על העוגה שהכנתי - ריבת חלב ונשיקות - ממש מעדן! - הכל חוסל!!! לכבוד מלווה מלכה אני אכין עכשיו מופלטות עם כוס תה חם והרבה חמאה ודבש...

שבוע טוב לכולנו,יוכי איזה חרוצה את

כל הכבוד אין מילים אחר שבת מופלטה אשריך ותבורכי אמן,

יוכי68

New member
הנה המופלטה שהכנתי../images/Emo6.gif

מתכון למופלטה/יוכי 1 ק"ג קמח 2 כפות שמרים יבשים 1 כפית מלח 1 כף גדושה של סוכר כ 3 כוסות מים פושרים - הבצק יוצא ממש רך ודביק - לא לחשוש! ללוש היטב את כל החומרים וליצור בצק רך ודביק....להתפיח כחצי שעה...להוציא את האויר ולחלק את הבצק לכדורים קטנים - את הכדורים להניח במגש משומן היטב... על האש - מחבת גדולה ללא שמן כמובן... פותחים כל כדור על משטח משומן לעלה דקיק כמעט שקוף והכל בעזרת ידיים משומנות ורק באמצעות כריות האצבעות - להשתדל לא לקרוע - לא תמיד זה מצליח- השתדלו! כשהמחבת חמה שמים את העלה הדקיק ומיד מכינים את העלה השני...כשצידו האחד של העלה התחיל להשחים הופכים אותו ועליו מניחים את המופלטה השניה...כשהמופלטה העליונה הופכת לשקופה הופכים אותה ומוסיפים מעליה עוד מופלטה וכך הלאה...כשנעשה כבד ביד מלהפוך את כל הכבודה...מוציאים חלק מהמופלטות המוכנות ומכסים במפית...ממשיכים עד שנגמר כל הבצק... מק"ג יוצאות די הרבה מופלטות. כשהמופלטות מוכנות..מכינים כוס תה טוב ומורחים חמאה ודבש או ריבה מגלגלים ונ ה נ י ם!!!!!!!!!!! שיהיה שבוע מקסים לכולנו...יוכי

יוכי יאמייייייי מזמינה ישר לדרום

נראה

frige

New member
כמו שאני אוהבת

בהריון עם אלעד ואיתי הייתי חודש בבי"ח חולים עד הלידה בשמירה וזה יצא בדיוק בפסח. ב-23:00 חברה שלי הופיעה אצלי עם המופלטה הטעימה ביותר שאכלתי בחיי עם חמאה ודבש ואת בטח מתארת לעצמך את העונג בלאכול אותן. ברור שכל זה היה גם בטח בגלל כל המצות של פסח והרעב בבית החולים אבל היה שווה. תודה רבה על המתכון. נשמר בהחלט. שרית

bigjack

New member
שבוע טוב ומלא מחמאות לכולם../images/Emo9.gif

גם השבוע נקרעתי בעבודה כולל בשישי עד אחה'צ ולכן נעדרתי מכאן...
שלל מחמאות לכל היוצרים והיוצרות הנפלאים שמילאו את הפורום בסוף השבוע, פשוט לא אספיק להחמיא לכולכם לחוד אז ראו זאת כמחמאה אישית
היום הספקתי בזריזות להכין דגים וירקות במחבת בסגנון סלונה עיראקי, ועכשיו אני מטגן קציצות בשר וירקות שיהיה משהו לאכול השבוע
היום התארחנו אצל חברים לעל האש וזה הציל אותי מבילו במטבח שממש אין לי כח לזה השבוע
שיהיה לכולנו שבוע טוב

pirge

New member
ביגוש,מה שלא תכין,נשמע מליון

דולר.
שבוע טוב. ואין כמו בילוי "על האש"

שבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif

כן, אני תל אביבית, אתמול והיום אני בביתתתתתתתתתתתתתתתתת
לא נורא אני איתכם

מיכל63

New member
יוכי איך שאני ../images/Emo23.gifאוהבת ../images/Emo99.gif

סגרתי מייד את את התמונה הגדולה של המופלטות שלך שהילדים שלי לא יראו ויתחילו להתבכיין שהם רוצים... ואז אני אכין... ואזלול ואזלול....

למעלה