שבוע טוב לכולן!!!

natush30

New member
שבוע טוב לכולן!!!

היי, מקווה שעברה לכן שבת טובה וכיפית.. מה לעשות דברים טובים נגמרים מהר. הנה כבר הגענו למוצ"ש ובפנינו שבוע חדש. יש לי הרבה מה לומר אבל כרגע שומרת על זכות השתיקה.. יותר מדיי מלאה מבפנים.. אומר במילה אחת שיכולה להתפרש להרבה כיוונים. זוגיות זה בכלל לא פיקניק... אשמח להכיר חבאות חדשות - זוגות. מוזמנות לכתוב לי
שיהיה לכולנו שבוע מוצלח!! טל

אוססונה

New member
שבוע טוב... זוגיות בודאי אינה פיקניק.

שבוע טוב! אינך עומדת תחת "חקירה", זכותך לשתוק. הזהרי לך, כי מרוב שאת "מלאה", לא תתפוצצי. בזוגיות כל שהיא, חייבות להשקיע כל הזמן, אחרת היא מתמוססת לה.... שבוע מוצלח לכולנו...

Nישהי31

New member
היי טל../images/Emo20.gif, לא בריא לשמור בפנים-זה לא טוב

לעור הפנים
. אכן כן. זוגיות לא פיקניק... אבל,,,,כשהבסיס יציב וטוב= הזוגיות כיפית, מענגת וכו'
.

lavender33

New member
היי...

לא הייתי כאן קצת ודפדפתי בכתובים האחרונים והרגשתי צורך להגיב- כן, זוגיות בהחלט זה לא פיקניק- זו העבודה הכי קשה- יותר מהעבודה שאת עובדת בה ביום-יום שלך-שם את גם מקבלת משכורת.. אבל בשביל שתשתכרי גם בזוגיות את צריכה לעבוד מאוד קשה ולהגיע לתובנות מאוד עמוקות באשר לך ולזוגתך-וזה לא כלל לא פשוט- הזמן עושה את שלו- לפעמים פשוט יודעים אם שווה להישאר בקשר הזה ואם הוא לתמיד או שצריך להמשיך הלאה- אני מניחה שאת בשלב המברר הזה... אם אפשר לשאול- כמה זמן אתן יחד?

natush30

New member
אהלן,

סורי על העיכוב בתגובתי. רק עכשיו אני רואה את הודעתך.. את בהחלט יכולה לשאול. אנחנו יחד כבר 3 שנים מודה שעם הזמן זה הופך לקשה יותר ועם כל האהבה לא בטוחה שכפי שהזוגיות מתנהלת כיום זה יוכל להמשיך.. תוהה, מבולבלת, בוכייה ומתלבטת מה הדבר הנכון לעשות. החלטנו ללכת לייעוץ זוגי ומודה שזו הוצאה מאוד יקרה אך... כמו שזה נראה כבר מייד לאחר הפגישה הראשונה אין הפנמה או יישום של הדברים. כרגע אני אחרי בכי היסטרי בעקבות מריבה ענקית שהייתה לנו. כל דבר כזה רק מוכיח לי את מה שנראה לי שאני כבר יודעת. יש עוד הרבה מעבר וזה ממש מורכב.. בטח לא לכל הדף הקטן הזה... תודה על ההתעניינות אשמח לשמוע קצת עלייך.. לא חייבת :) יש לך מסנג'ר או משהו שנוכל להתכתב ולא כאן? רציתי להוציא קצת מהלב.. תודה על ההקשבה... טנקס , טל :)

lavender33

New member
היי חזרה.....

אין לי מסנג'ר-אבל אני כמעט כל הזמן זמינה פה בפורום, תרגישי נוח לכתוב לי מתי שאת רוצה, ומחוברת לכאן..... אני אהיה אוזן קשבת לך-

lavender33

New member
משהו נוסף....

קראתי (ואף הגבתי) על ההודעה שלך גם מאתמול בלילה.... אני מוכרחה להודות שכאב לי קצת בלב לקרוא את הייסורים שאת צריכה לעבור, אם את אומרת שטיפול זוגי לא מיושם ובנוסף את מתפתלת עם מצב כלכלי לא משהו או שהוא משמש לניחום עבורך-אזיי ההשקעה מבחינתך לא עוזרת מה שבוודאי רק מעצים את התחושה...

למעלה