שבוע טוב לכולן

מנדליקה

New member
שבוע טוב לכולן

ובכן, אני שמחה לבשר שקבענו תור לניתוח בתה"ש ב- 25/11. עכשיו נשאר לעבור את משוכת הבירוקרטיה מול קופ"ח לאישור טופס 17. כתבתי מכתב סוחט דמעות... צירפתי מכתב מרופאת המשפחה ומהמרפאה בתה"ש ואני מקווה לטוב. אני רק מקווה שאכן המנתח יהיה סוריאנו או שיינמן (שבדק אותי בביקור האחרון ועשה גם הוא רושם של מקצועי ומבין עניין). זהו - החלה הספירה לאחור, בתקווה לימים טובים יותר ורק חדשות טובות. שתהיה שנה טובה לכולן.

rinat043

New member
שיהיה המון בהצלחה!!!

אני מאמינה שהמנתחים יהיו מהצוות של מרפאת האנדו' שזה או סוריאנו או שיינמן או שטוקהיים או שניים מהם או שכולם, במקרה שלי היו בניתוח סוריאנו שטוקהיים, גולדברג ורוזן (בגלל מעורבות של המעיים). ממה שאני יודעת סוריאנו משתדל להיות בניתוחים. לגבי הטופס 17 קראתי השבוע כתבה שקופ"ח כללית חוזרת לעבוד עם תה"ש אז יכול להיות שבאמת עכשיו זה יותר קל, מאוד מקווה שזה באמת נכון. אל תשכחי לעדכן לפני הניתוח שנחזיק לך אצבעות שתהיה שנה טובה והמון בריאות

sheronher

New member
בהצלחה

שיהיה המון בהצלחה גם אותי ניתח ד"ר שיינמן. הוא מבין עניין וסה"כ מבין את החולה שזה גם מאוד חשוב. בסה"כ כל הרופאים בתה"ש הם בסדר גמור מבינים עניין וחשוב ביותר מבינים אותנו, ואין הרבה אנשים כאלה, שמבינים אותנו. במקרה שלי כולם בטוחים - אהה עברת ניתוח, אז זהו החלמת. ואז כשאומרת שזה לא מדוייק אז לא מבינים איך הסכמתי שיכנסו לי לתוך הגוף אם זה לא מרפא. הייתי שיחת הדודות בחג ממש דנו על העניין בנוכחותי כאילו כלום, וכולם השבו את העניין שלי לניתוח לפרוסקופי שהם עברו לפני שנה שנתיים ואמרו אהה שטויות זה ניתוח פשוט, החלמה קלה והנה את בריאה.. קשה לאנשים להבין שזה לכל החיים - עברת ניתוח משמע זהו עכשיו את תחלימי ונפתרת מהבעיה.הלוואי~ בקיצור המון המון המון המון בהצלחה בניתוח - הצוות במחלקה בתה"ש מדהים באמת, האחיות פשוט להורי בפניהן את הכובע. ד"א תבדקי שבאישור של קופ"ח לא רשום טופס 17 אלא טופס 56 שזה טופס של ניתוחים (זה נקרא ככה בכללית) שישימו לב כי לי הבירוקרטיה הזו עיכבה אותי 3 שעות מיותרות בחדר מיון נשים, ראיתי את כל הנשים שמגיעות ללדת וישבתי והמתנתי עד שקופ"ח כללית הואילה בטובה לשלוח את הפקס עם האישור לניתוח ואשפוז כמובן ששימי לב שרשום שם גם ללא הגבלת ימים לאשפוז (אני סה"כ הייתי שם 3 ימים). שוב המון המון בהצלחה!! מחכים לשמוע איך עבר :)

מנדליקה

New member
תודה על ההערה

אני באמת אשים לכך לב. קודם כל שיאשרו משהו... אח"כ נתווכח על המספרים....

sheronher

New member
אישורים

אני כתבתי מכתב קורע לב לרופאה המחוזית שבעיקרון רק לה יש את ה"זכות" לאשר דברים כאלה ואכן קיבלתי אישור בקשי שישלחו לך במקום אישורבפקס והעתק בדואר - אישור כתוב אחרת הם אומרים שאישרו חד פעמים וזו לא המטרה לי אישרו בינתיים לשנה אחת בלבד. ד"א יש לי מכרה שעובדת במינהלת של קופ"ח כללית ושאלתי אותה במקרה היום אם יש מצב שהשמועות נכונות שקופ"ח כללית חוזרת לעבוד עם תה"ש והיא אמרה לי שיש עכשיו דין ודברים ויש סיכוי מאוד טוב שזה יקרה עוד לפני שהשנה האזרחית תסתיים אז בגלל זה עכשיו עושים פחות בעיות עם אישורים לתה"ש. כבר עכשיו תבקשי לקבל אישור לניתוח ושיעבירו בקשה למוקד של האישורים שאת צריכה טופס ניתוח (אם אני לא טועה נקרא 56) ולא אמבולטורי רגיל. לי זה לקח 4 וחצי חודשים עד שקיבלתי אישור קבוע, כי פשוט לא ידעתי וכל פעם כתבתי מכתב נוסף. את שייכת למרכז? אם כן אז תכתבי גם את ד"ר ערן רוטמן - הוא מאלה שמאשרים, ושלחי להם גם בפקס את המכתב ותבדאי שקיבלו וגם בדואר רשום - חובה ברשום אחרת לא יכולים להגיד לא קיבלנו. שיהיה בהצלחה ואם אוכל לעזור אשמח!

לא הבנתי

מה אישרו לך לשנה?? אני קיבלתי אישור טלפוני לפני כשבוע שאישרו לי לעבור את הניתוח בתה"ש וזהו. לטפסים עוד יש לי זמן אז לא ביקשתי עוד.

sheronher

New member
אישור לשנה

קיבלתי אישור לביקורים בתה"ש לשנה שלמה בלי בעיות בירוקרטיות. יש לי אישור שאיתו אני מגיעה למרפאה וישר מוציאים לי טופס 17 לביקורת בתה"ש. ובעוד שנה אשלח בקשה לעוד שנה וכן הלאה

הבנתי

אני מקבלת את האישור מרופא המשפחה שהוא מנהל המרפאה כך שאין לי בעיה עם זה

sheronher

New member
פניה למינהלת

לא צריכה לפנות למינהלת?? לי עשו בעיות שאי אפשר לתאר. אבל עכשיו ברוך השם - הכל מעולה! יש הקלה גם בכאאבים הערבות הניתוח שעברתי לפני חודש בערך

לא

מנהל מרפאה רשאי לאשר טפסי 17 ללא פניה למינהלת אם הוא רואה צורך בכך. אישור לניתוח כן מצריך אישור מינהלת.

sheronher

New member
שמחה מאוד בשבילך שלא עברת את מה שאני עברתי

הבירוקרטיה המזורגגת של קופ"ח כללית, אצלנו במרפאה את מגיעה עם ברונכית ו אומרים לך לכי הביתה תשתי תה תנוחי יומיים ויעבור לך (אין לקופה הזו כסף א שאני לא יודעת מה) כל אישור הכי פשוט בקשו אישור מיוחד מהמינהלת/רופא מחוזי/מוקד פניות לאישורים מיוחדים. אני מכירה את כל הקודקודים רק בזכות המכתבים שלי אליהם. אני כתבתי מכתב והגעתי איתו עד לנציב קבילות, משרד הבריאות ראש המינהלת מחוז מרכז, ראש מינהלת ארצי ואם לא הייתי מצליחה לקבל אישור הייתי עולה גבוהה יותר. מזל שיש לי סבלנות לזה אחרת מזמן הייתי מתייאשת, והיו לי גם תקופות כאלה שהיה נמאס לי לפנות בכלל לרופא כי כל מה שקיבלתי היה "הכל אצלך בראש, תאגעי והכל יעבור כולל הכאבים", דחפו לי כמויות אדירות של אנטיביוטיקה, כי למרות שבדיקות השתן יצאו תקינות עדיין טענו שזה דלקת בשתן. קשה להאמין בקופות, מזל שיש מחלקה בתה"ש של רופאים שהם מלאכים אמיתיים. מאחלת שלא נזדקק בכלל, אבל מי שואל אותנו?!

צוצית222

New member
זה אכן נכון.

כללית הגיעה להסכם עם תל השומר- קראתי על זה כאן .. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=rlg20080929_41269

למעלה