שבוע טוב לכולן

jesie12

New member
שבוע טוב לכולן../images/Emo20.gif

די השתעממתי השבת, סדר היום שלי היה כזה מנוחה-אינטרנט-אוכל וכך הלאה.... בטיולים שלי ברשת מצאתי את האתר הזה השכלתי לדעת שכדי להיות חטובה ומושלמת אני צריכה להוריד עוד 4 קילו (כאילו שלא ידעתי
) ומה שהכי תפס אותי זה כמות הקלוריות שאנו שורפות בכל מיני סוגי פילות גופנית ומה שהכי שימח אותי לדעת שבערב ריקוד אחד אני שורפת מעל 2000 קלוריות בשעת הליכה שורפים פחות מ200 אז החלטתי להפסיק ללכת ולהתאמץ יותר לפנות לי זמן לצאת לרקוד, די ירדתי בקצב מחוסר זמן אבל עדיין מקפידה על פעמיים בשבוע
ואין לכם מושג כמה זה כיף לחזור הביתה משופינג עם מלתחה - 4 חולצות 2 גופיות וג'ינס חתיכי במידה 40 וכל זה במחיר של מכנס אחד ב"עונות" שיהיה לכולנו רק טוב

תתחדשי על הבגדים החדשים ../images/Emo24.gif מגיע לך

לדעתי אם הגעת למידה 40 את נראת נפלא ולא צריכה דיאטה דרסטית אלא לשמור על הקיים ולהמשיך לרקוד...בריקוד שורפים המון וגם נהנים... אניצריכה לרדת עוד 15 ולא רוקדת,אבלנרשמתילמכון כושר ואניצועדת כל יום כשעה וחצי...ללא פעילות גופניתלא הייתי מצליחה לצמצם היקפים. הגעת לדרך ה
אפו

jesie12

New member
../images/Emo51.gif לייטית../images/Emo13.gif

מידה 40 אבל עדיין מרגישה שמנה

ליאת 0212

New member
תתחדשי מותק../images/Emo100.gif

הלוואי שהייתי יכולה להתחייב למסגרת של ספורט, הייתי רוקדת גם.

jesie12

New member
אני לא מחוייבת

אני רוקדת ריקוד חופשי במסגרת חופשית לא מכוני כושר, לא חוגים ולא במקומות שיסגרו לי את האורות וישלחו אותי הביתה בחצות. בחמישי האחרון רקדתי מ22:00 עד 4 לפנות בוקר
ליאתי

תחדשי על הבגדים

וכולי קנאה על הריקוד
- כבר שנים לא רקדתי עד אור הבוקר...

למעלה