שבוע טוב לכולם

עכשיו זה מורכב יותר

כי את אמא לא אדם עצמאי לחלוטין כי יש לךף נסיון בחיים שלא היה לך אז כי זה פרק ב ואת נושאת זכרונות מפרק א שעדיין ממלאיחם את נפשך באהבה וברגשות

אוףףףף למה מורכב יותר?

רוצה לזרום ,לחוש מסוחררת מאוהבת , לשכוח הכל ולהשקיע עצמי בדבר החדש , מנסיוןו , זה אפשרי !!! רק צריך לרצות מספיק.. אנו אלה שמעמדים בפני עצמינו חומות,מחסומים , אז מרשה לעצמי לרסק אותם , להתחיל מחדש ממקום נקי , לזרום....

CHEN39

New member
שבוע טוב לכולם

לים, המסר לגבי מערכות יחסים הוא נכון מאד, אפילו תורת חיים. הבעייה שלי היא הפוכה. הבעיה היא שאני שופכת במו ידי את החול.לא נותנת צ'אנס. מקווה שהפעם אשאר מספיק זמן כדי לבדוק את המצב. כדי לבדוק את עצמי אפילו, ואת ההתנהלות שלי בתוך איזשהו סוג של מערכת יחסים. בינתיים זורם טוב. למרות זאת צפים אצלי הרבה זכרונות טובים עכשיו, ואני מתרפקת על העבר המתוק והבטוח. כמה קל היה הכל. כבר כתבתי את זה פעם כאן. פשוט קשה לי מאד להפתח, להחשף , להתחיל הכל מחדש... אולי צריך פשוט להינות בלי לחשוב יותר מדי על כל השלכה, וצעד...??? כל טוב.

שלא תחכי לזה

זה יפתיע אותך מעבר לפינה אם תהיי פתוחה לזה גם תבחיני בזה מהבהב לך בכוונות חברות יפה לכי עם זה לאט ובבטחון עצמי יש לך את האופטימיות ואת תצליחי

שבוע טוב מלא חיוכים

חן ,מאד נעים לשמוע שנחמד לך וטוב, ומציעה לך תזרמי .... לזרום פרושו ,אצלי, בלי לחשוב יותר מדיי, לחיות את הרגע .. בהצלחה

איזה רעיונות יש לך חביבתי

גרמת לי לפרוץ בצחוקים מאיפה את מוציאה את התמונות הללו ????

לחיות כל יום מחדש

לקחת צעד אחרי צעד כמו הקטנטנים שלומדים ללכת לומדים ליפול ולקום שנית ולהזהר ממעידות קלות ובעייקר לחייך וללמוד מכל התנסות כזו ואחרת מאמינה שאת יכולה לעשות את זה בקלילות אין מה לבטל את העבר בשום מצב צריך להתקדם אל העתיד שיבוא מעבר לפינה ולך יקרתי מאחלת המון אורח רוח וסבלנות לשיעורים בזמן

CHEN39

New member
את צודקת

אכן אני מרגישה כמו תלמידה... יש בזה גם צדדים חיוביים, מסקרנים... בכל מקרה, זו התעסקות נעימה ומרעננת. ערב נעים.

בוקר טוב או חלומות פז לי

קמתי מוקדם מאד, אבל למעשה בקושי ישנתי הלילה נכנסתי למיטה מוקדם מאד כי הייתי עייפה ,אבל בחצות נגמר לי הלילה ומאז קמתי כל שעה , עד שבשעה 4 החלטתי לקום לכתיבה וסידורים בבית סדרתי דברים במטבח הכנתי קפה והתיישבתי לכתוב על המחשב בלילות לבנים שכאילו המחשב הוא ידידי הנאמן והשיטוט בפורמים לא מגביל בשעות וזה טוב עכשיו אפרוש מעט לישון

למעלה