שבוע טוב לכולם

bigjack

New member
../images/Emo32.gifשבוע טוב וגם עדכונים קצרים../images/Emo9.gif

קצת נעלמתי לאחרונה
...גם התקררתי והייתי על הפנים בשבועיים האחרונים............ וגם סגרנו על מקום לבר מצווה של אלון במסעדת טרבין בהרצליה פיתוח ושקדנו על ההזמנה שאלון הכין בעצמו בפוטו שופ. מצרף את ההזמנה להשווצה מחר על הבוקר אנחנו טסים לאילת (במקום לטורקיה כמו שתכננו בגלל המצב שהיה ) לכל השבוע במלון אורכידיאה...ננסה לפנק את הבנים כמה שיותר שיהנו. אז להתראות בסוף שבוע הבא....ואם תהיה לי גישה למחשב במלון אז אכנס לכאן לאמר שלום

ayeletba

New member
שבוע טוב לכולם. צחי ../images/Emo45.gif

יופי של הזמנה, יופי של בחור ותהנו המון המון באילת. איזה כיף
.

pirge

New member
ביגוש,בריאות ובילוי נעים.וגם בשעה

טובה לקראת האירוע של הבן. ההזמנה מקורית ויפה.
אחלה מלון,אורכידאה.....לא לשכוח לנצל את ה"טוקטוק"
שבוע טוב ומהנה וחג שמח.

שבוע טוב ומזל טוב

תבלו באילת, עכשיו זה הזמן לשהות באילת, מזג האוויר מקסים. היינו לא מזמן באילת ועשיו זה פשוט חלום להיות שם. אני מבלה הרבה מאוד באילת, יש לי בת שגרה שם אז אנו נמצאים שם כל חודשיים. שוב מזל טוב

liri לירי

New member
שבוע טוב לכולם ולך צחי ../images/Emo140.gif

ראשית תרגיש טוב וזמן טוב לנסיעה. גם למנוחה וגם זמן איכות למשפחה המקסימה. שנית, יופי של הזמנה.
מוכשר הבן היפיפה שלך. הזמנה מקורית ומרשימה. רק בשמחות
מאילת חזרתי לפניי שבוע. העיר מלאה במטילים ונופשים והיה חם מאוד. אך, אורכדיאה עד כמה שאני זוכרת רחוקה מהעיר, המקום יפיפה ואני בטוחה שתהנו
מועדים לשמחה

../images/Emo180.gifתהנו ותעשו חיים באילת../images/Emo179.gif

שיהיה
ו
לאלון חתן הבר מצווה החתיך
בכל דרך שייבחר
העיקר שיגרום לכם נחת

דנייאלה

New member
צחי איזה יופי של הזמנה

הוא מקסיםםםםם שיהיה לכם רק בכייף ובשמחה והכייף כבר מתחיל..... חופשה נפלאה במזג אוויר מנצח לאילת תהנו ותחזרו מלאי חוויות

שבוע טוב חג שמח ../images/Emo39.gif ויקירי

נסיעה טובה ובילוי מהנה ביותר שהייה לכם שם תהנו אכן יש לך במה להשוויץ הזמנה יפה מאוד ומושקעת והכוכב יפייפה שהייה לך בריא וחזק
מזל טוב חג שמח ומועדים לשמחה

למעלה