שבוע טוב לכולם

sunrize1

New member
שבוע טוב לכולם

למרות שהעדפתי עד עכשיו להשאר מאחורי הקלעים,החלטתי להכנס לכאן בכדי לאמת את דברי ממתיק סוד,שר כתב את ההודעה שנשלחה לו על ידי,לפני כמה ימים,לגביי תוכנית ויסקונסין. צר לי שהטלתם ספק בדבריו וכיניתם אותו בשמות גנאי,ההפך הוא הנכון. פניתי אליו במסר אישי לאחר שהתרשמתי מקריאת הודעותיו בפורום,שהוא אדם נבון ואיכותי ומבין לליבם של האנשים מהשכבה החלשה. ובכן,אינני פרי המצאתו או דמיונו,כל מה שהוא כתב בעניין ויסקונסין,אמת לאמיתה. אני כאמור משתתפת שם ולצערי,ישנם עוד רבים כמוני שעוברים השפלות וגידופים,אבל חוששים להתלונן בכדי שלא ישללו את קצבתם. כראיה,הנה דוגמא אחת : http://www.gfn.co.il/index.asp?actionID=7723436725&articleID=6588 בברכת שבוע מבורך לכולכם. נ.ב. ממתיק סוד,תודות על ההבנה והאיכפתיות,מי יתן וירבו כמוך

vinney

Well-known member
../images/Emo6.gif

כמו שאמרתי לך כשכתבת בכינוי "ממתיק סוד", אגיד לך שוב. זה שמימוש התוכנית לוקה בחסר, לא אומר שהתוכנית עצמה לא טובה. אין שום מצב בעולם שאנשים יוכלו להתקיים לאורך זמן על הקצבאות, אם הם יכולים לעבוד - הם צריכים לעבוד, לתמוך צריך רק באלה שאינם מסוגלים לעבוד. וגברת חיסלה הנכבדה מבוליביה, שתשלח מכתב לאוניברסיטה בה למדה, ותבקש העתקי תעודות. בעלה שרף לה תעודות? הכלב אכל לה שיעורי בית? באמת, ממתיק, אנחנו בגנון? אתה אולי.

vinney

Well-known member
נחוש פרוע../images/Emo13.gif

או שזה האח התאום שלו, לודע

sunrize1

New member
בדקתי ועד עכשיו לפי כל הממצאים

אני נקבה.
אני לא "האח התאום" של אף אחד ,כך שההשערה שלך לא נכונה. (ידעתי למה לא רציתי לכתוב כאן,תיארתי לי שיפקפקו באמינותי,אבל מילא). לסיכומו של עניין, מר vinney היקר, קל מאוד לדבר כאשר אינך נמנה בין משתתפי התוכנית, אני גם לא מאחלת לך חלילה להיות,אבל אל תקל ראש בדבר,משום שלא סתם החלטתי להחשף כאן, אלא מהסיבה הפשוטה,שמאוד צורם לי כאשר אנשים כדוגמתך חושבים שאנו בטלנים או נהנים מלהושיט יד לקבל את הקצבה העלובה הזאת....האמן לי שאם היה אפשרי,כולנו היינו מעדיפים להתפרנס בכבוד ולא להזדקק לחסדי המדינה.

vinney

Well-known member
מה שאני לא מבין זה

איך בן אדם משכיל ואקדמאי כמוך מגיע למצב שהוא נדרש ללכת ולבקש טובות כאלה. הרי פעם אחרונה שבדקתי, אחוז המובטלים בין האקדמאים הרבה יותר נמוך מכלל האוכלוסיה. אז איך זה שאת משתתפת בתוכנית הזאת? הבחורה בכתבה לבי לבי איתה, אבל הכלב אכל לה את התעודות. סליחה, הבעל שרף. רק מתירוץ הזה אני מפקפק באמינות שאר הדברים שמתוארים שם. אבל למה את שם?

sunrize1

New member
סליחה,אבל חלה פה אי הבנה

לא זכור לי שכתבתי שאני אקדמאית.האם ראית זאת באיזה מקום ואני לא יודעת? כי אני,לצערי,לא אקדמאית. אני משתתפת בתוכנית מכורח הנסיבות,שאותן אני מעדיפה לא לפרט כאן. הטעות שלך היא שאתה מאמין שאחוז המובטלים האקדמאיים נמוך משאר המובטלים,זה כלל לא נכון. זה מה שהם טוענים,נציגי ויסקונסין.זה לא מה שקורה במציאות. עם כל הכבוד לך,אני מבקשת ממך לא לזלזל בגברת שבכתבה.אני מכירה אותה ממסדרונות אג'נס וליבי נחמץ בכל פעם שאני רואה אותה,היא בקושי זזה,פשוט מדדה,ילדתה הקטנה מלווה אותה במקום ללכת לבית ספר ללמוד. האישה הזאת כבר התעלפה שם והפאניקה הייתה גדולה. אל תפגע ואל תזלזל באישה המסכנה הזאת ואם אינך מאמין,אתה מוזמן לבוא ולהווכח בעצמך....

את לא חייבת לקחת חלק בתכנית

אין שום חוק שמכריח אותך לקחת חלק בתכנית ויסקונסין.את צריכה להשתתף בה אך ורק אם את רוצה לקחת כסף ממני מויני ומכל האזרחים העובדים במדינה. כסף שאנחנו עובדים קשה כדי להרוויח אותו. אני לא מצליח להבין למה לוקחים לי את הכסף שאני מרוויח ונותנים אותו לך, אבל אם כבר עושים את זה, אני מצפה שלפחות תתאמצי בשבילו. אני לא מוכן שיקחו לי את הכסף ויתנו לך אותו כדי שתשבי בבית ולא תעשי כלום. ההנחה שלך ושל כמותך היא שלך "מגיע" כסף, ואיזו חוצפה יש למדינה שדורשת ממך לעשות משהו בשבילו. אז יש חדשות בשבילך, לא מגיע לך כלום. שום דבר. הלוואי שלא יתנו לך גרוש, פרזיטים עלובים אנחנו לא צריכים פה. *החלטתי לשחק את המשחק של ממתיק. כמו ויני, ברור לי לחלוטין ש sunrize היא בעצם הוא.

sunrize1

New member
יותר נמוך מזה לא יכולת לרדת?

חבל לי אפילו להתאמץ ולענות לך. אתה מייצג את הישראלי המכוער בכל הדרו. תתבייש לך. ואגב,סביר להניח שאביב גפן חשב עליך כשכתב את השיר "אני אפס".

Fasz

New member
אביב גפן? אתה מתכוון לגאון הדור?

מי זה אורי צבי גרינברג לידו? ניתן לחלוק על עמיתיך. אך לא להוזיל דבריהם ולדבר בשפת ביבים.

sunrize1

New member
את,לא אתה. אני נקבה, דאם איט.../images/Emo4.gif

ולא אביב גפן הוא לא בין האומנים שאני אוהבת במיוחד, אבל הרגיז אותי מה שהוא כתב לי.

vinney

Well-known member
אבל זה נכון

את לא חייבת ללכת לשם, אף אחד לא עומד עם שוט ומכריח אותך. את (ניתן לך להנות מהספק, לפחות עוד לא קראת לי גנב במופע הנוכחי) הולכת לשם כי את רוצה את הכסף שלי. אז אם את רוצה את הכסף שלי, למה את לא רוצה לקבל אותו בתנאים שלי? התנאים שלי הם למשל - לכי תלמדי. את לא אקדמאית? למה את לא אקדמאית? ולא, מצטער, אחוז המובטלים בין האקדמאים נמוך משמעותית מאחוז המובטלים בכלל האוכלוסיה, זאת עובדה, ולא משהו שאנשי תוכנית ויסקונסין אמרו לי, זה חלק מהדיווחים של הלמ"ס. לכי ותבדקי אם את לא מאמינה לי. להפריך טענה שלי על ידי "אתה טועה כי ככה אמרתי" לא מתקבל.

gershon17

New member
למה הוא צריך הוכחה?

הלו, זה פורום באינטרנט, לא צריך הוכחות.

כדאי שתעני לעניין

כדאי שפעם אחת תסבירי לנו למה לעזאזל את חושבת שמגיע לך לקבל כסף מהמדינה בלי לעבוד. איך בדיוק הגיע המחשבה לראשך שאם את לא עובדת, תבוא המדינה ותיתן לך כסף שהיא לקחה ממי שכן עובד. פעם אחת ולתמיד אני רוצה להבין.

אשרת

New member
יש לך הוכחה שזה הוא?

צר לי לומר לך, זה שויני חושב שזה ממתיק, זה נורא נחמד, אבל זה לא אומר שזה אכן נכון. אשמח מאוד , אם תגיבו לעניין ולא תנסו לנחש אם זאת אמיתית או ניק נוסף. אחרת , אני אתחיל לתהות שאולי אתה סתם פיקציה של מישהו אחר.

snift

New member
אשרת, ברור שהם סתם פיקציה

של מישהו אחר. יש תאוריה מדעית בלתי ניתנת להפרכה שבכלל כל הקיום הוא פקציה של ישות אחת (יש כאלו שקוראים לה אלוהים) שסביר להניח שמתי שהוא תחליט שנמאס לה ואז היקום כולו יעלם. אני אפילו מכיר אדם שטוען שהוא הישות הזו וכולנו קיימים רק בגלל שהוא משועמם.

אשרת

New member
סניפט, לי זה לא ברור שהם סתם

פיקציה. לפחות לא הכותבת. כי אם אנחנו נתחיל ללכת על פי כל החשדות הללו, אז מאיפה לך לדעת שאני זה לא vinney, למשל, עם קצת שינוי סגנון?

למעלה