שבוע טוב לכולם

מכחול 77

New member
שבוע טוב לכולם

היי לכולם אז מה עשיתם סופ''ש ??? שוקולדית -איך היה בהופעה ??? האם באמת היה לך לילה כפי שציפית ? אני הייתי ביום חמישי בריבנדיילז בנמל בתל אביב היה פצצה !!!! יום שישי סידורים ויום שבת כרגיל ים המלח .......... מה איתכם ??

מכחול 77

New member
אם מהופעה אחת .....

לוקח לך סופ''ש שלם להרגע ......... שאני אעשה השלכות לגבי סקס וכמה זמן לוקח לך להרגע ?? יקירתי -העיקר שנהנת ........ טוב לך טוב לי ......

סקס? תלוי עם מי, כמובן ...

עם דייב - סופ"ש עם האוה"י - שבוע עם ברור על הבמה - אי אפשר להתאושש אחרי דבר כזה - ישר אישפוז!

מכחול 77

New member
שוקולדית

אין כמוך את מצליחה להעלות חיוך על שפתי בכל פעם שאני קורא אותך

מכחול 77

New member
אממממממממממממ....

להעלות דברים נוספים דרוש יותר מאמץ דארלינג אבל את בכיוון

מכחול 77

New member
הכל ענין של התמדה

אפרופו החתימה שלך מה הסדר נכון להיום ??
??? ואפרופו סיגריה ..........מה את מעשנת ?

מכחול 77

New member
אממממ........

את משתפרת דארלינג ........ את גורמת לי להזיע למרות שיש מזגן ......... אגב נתת לי רעיון לסטארטפ אלוהי אני בטוח שכל העם הגברי יודה לי ולך גלוס לשפתיים התחתונות כך שיבריקו ,מונע יובש ובטעם דובדבן .......אמממממ....... מה דעתך שוקולדית חצי חצי ברווחים ?? יש משקיעים ?

אפשר גם מסקרה בצבעים

לקצוות המשולשון מעל השפתיים.. בעצם לא! ואם מדברים על גלוס.. בעלי לא סובל גלוס, הוא אומר שזה כמו דבק שומני על השפתיים ולא כיף להתנשק! אז נראה לי שאני לא אהיה קניינית רצינית בשבילכם.. אני נשארת עם שמני עיסוי וכאלו.

מכחול 77

New member
מריה

מגוון מוצרים -גלוס לספתיים התחתונות ,מסקרה לקצוות המשולש סומק לישבן -יש עוד רעיונות בתמורה לאחוזים ? מרייה את תהי בתפקיד סוכנת מכירות ומפרסמת ........ מה דעתך ??? יאללה אני מקים סטאר-טפ נא לשלוח קורות חיים

למעלה