שבוע טוב לכולם כולי תקווה שעברה עליכם שבת שקטה ורגועה, מאחל לכולכם רק את הטוב שבטוב. יוני.
ה הבבא במבה New member 23/7/06 #1 שבוע טוב לכולם כולי תקווה שעברה עליכם שבת שקטה ורגועה, מאחל לכולכם רק את הטוב שבטוב. יוני.
מ מהמר שלא מוותר New member 23/7/06 #3 יוני שבוע אחי ../images/Emo104.gif ושבוע טוב לכולם, ואמן שהשבוע הזה יהיה טוב יותר ושהמצב הזה יגמר כבר בע"ה ושיהיה לכולנו שבוע טוב יותר ואמן אמן ואמן המצב יהיה טוב שבוע טוב.
יוני שבוע אחי ../images/Emo104.gif ושבוע טוב לכולם, ואמן שהשבוע הזה יהיה טוב יותר ושהמצב הזה יגמר כבר בע"ה ושיהיה לכולנו שבוע טוב יותר ואמן אמן ואמן המצב יהיה טוב שבוע טוב.
נ נyרה yל רטט New member 23/7/06 #4 שבוע טוב לבאבא במבה רק יש לי שאלה.......במבה של שוש פרפר או התינוק?..... יוניג'ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני חולעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעלייך
שבוע טוב לבאבא במבה רק יש לי שאלה.......במבה של שוש פרפר או התינוק?..... יוניג'ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני חולעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעלייך
ה הבבא במבה New member 23/7/06 #5 ביטוןג'ן, לפני הכל אני לא באבא. אני בבא~! זה הודי~! ובמבה לולו, זה עם הדובי הערבוש.
מ מושמושון כפרושון New member 23/7/06 #6 ../images/Emo39.gifש../images/Emo39.gifב../images/Emo39.gifו../images/Emo39.gifע../images/Emo39.gif מ ב ו ר ך , שקט, שליו, רגוע, מ ר נ י ן י ו נ ה י ק י ר י וכן כל מ ק ס י מ י י - בעזרת השם יתברך!!!! שנזכה לבשורות ח י ו ב י ו ת , טובות, נפלאות - בהקדם האפשרי, בעזרת השם יתברך!!!! שלכן/ם תמיד, א ו ה ב ה מ ו נ י ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם , דדי.
../images/Emo39.gifש../images/Emo39.gifב../images/Emo39.gifו../images/Emo39.gifע../images/Emo39.gif מ ב ו ר ך , שקט, שליו, רגוע, מ ר נ י ן י ו נ ה י ק י ר י וכן כל מ ק ס י מ י י - בעזרת השם יתברך!!!! שנזכה לבשורות ח י ו ב י ו ת , טובות, נפלאות - בהקדם האפשרי, בעזרת השם יתברך!!!! שלכן/ם תמיד, א ו ה ב ה מ ו נ י ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם , דדי.