שבוע טוב לכולם

טליה321

New member
שבוע טוב לכולם

היי מרב הייתה הבר מיצוה היה מרגש וגם עצוב כאחד יש לציין שעברתי טראומה מאוד מביכה לראשונה בחייהרגשתי כמו זרה ולא כמו האמא של הילד האישה של הגרוש דאגה להוציא אותי מהתמונה ולא נתנה לי שום כבוד אפילו את הסלאו של אמא היא רקדה עם בני כאילו היא אימו ניפגעתי קשות זה לא הגיע לי אבל כמו שאומרים בעל המאה הינו בעל הדעה והיא גנבה את ההצגה כאילו הייתה אימו הביולוגית ואני לקחתי הכל קשה כל האולם הזיל דימעה על כך שדאגו להוכיח אותי כמתה כיוון שהגרוש מגדל את הילד אבל אני היתעלתי ולא ניכנסתי לשום ויכוח בנושא המשכתי לירקוד למרות כל העצב בליבי הזוג שלי שהיה נוכח בארוע כאב את כאבי ואפילו תמי הזילה דימעה מיכאב אבל ככה החיים ואני עם כל הכאב שמחה עבור בני אז כפי שהבטחתי אני מצרפת תמונה של רגע ליפני שניכנסתי לאולם ומאושרת מיבלי לדעת איזה הפתעות מחכות לי שם שלכן באהבה טליה

מירבי*

New member
טליה יקירתי../images/Emo24.gif

התמונה מקסימה, את נראית נפלא!!! היו לי דמעות בעיניים כשקראתי את מה שכתבת, יקירתי, אף אחד לא יקח ממך את העובדה שאת היא אמו הביולוגית של הילד שלך, חבל מאוד שהגרוש שלך ואישתו לא חשבו שבהתנהגות הזאת הם מזיקים לילד שלך. אני בטוחה שהתנהגת באצילות נפש ואני מבינה עד כמה זה הכאיב לך, את האמת אף אחד לא יקח ממך. מחבקת אותך יקירה

טליה321

New member
תודה לכן על העידוד

אני אמא לכל דבר ואני ואין גאה מימני בבני היפה ולא אתיחס לעולם לאישתו של הגרוש אני אמא של דור והינה לכם העתק מושלם שלי בני דור חתן בר המיצוה

MAMALY

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo140.gif

יש הרבה אנשים רעים וחסרי רגישות אבל את אצילה, את אפילו לא יודעת כמה את האמא !!!!האמא האמיתית!!!! אמא יש רק אחת ואת למרות כאבך הנורא (טלטל אותי לקרוא מה שכתבת) המשכת לרקוד כדי לשמח את ילדך הוא שלך ויהיה שלך תמיד ושם דבר ואף אחד לא יוכל לעולם לקחת את זה ממך כשבנך יגדל הוא יבין... כאב גדול אישה רעה האשה של הגרוש אלוהים ישלם לה את תראי מי שמפריד ילד מאמו חוטף. ומי שחושב שיש לו מה להגיד או להצהיר, שיכנס לך איפה שאין שמש תזכרי את זה תמיד אנשים רעים וטפשים כולם חכמים כשזה לא אצלהם בבית.. פפכככככ הלב שלך במקום הנכון את אדם אצילי ונפלא ואמהי יותר מכל אחד אחר בעולם ועשית בדיוק את מה שכל לב של אמא אמיתי ואוהב היה עושה את גיבורה. הלוואי שאפשר היה להבטיח שאמהות היא בלי צער וכאב הלוואי אבל כשאנחנו הילדיםשל הגרושם גדלים ומתבגרים למרות כל הצלקות והמכאובים והכאבים אנחנו יודעים בדיוק מי באמת באמת באמת אוהב אותנו ושם בשבילנו אפילו שלפעמים בגיל צעיר אנחנו לא יודעים להגיד את זה ולהראות את זה. חיבוק ענק אני מקווה שלעולם לא תכאבי שוב כך , לעולם.

טליה האצילה../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

עצוב מאוד לשמוע, אבל עצם העובדה שהתנהגת באצילות, צברת נקות זכות אצל בנך האהוב שיעריך אותך על זה לנצח, הרוע לעולם לא מנצח בתווך הרחוק.
נשיקות וחיבוקים את נראת נפלא כמו תמיד.

היי טליה

מזל טוב בקרוב גם לבן שלי יש בר מצווה ממש בעוד 4 חודשים, וגם הגרוש שלי עם בת זוגתו ומשפחתה יהיו. אני מקווה שזה יעבור יפה. מאוד הצטערתי לקרוא את מה שכתבת, ממש עצוב,אבל יחד עם זה אף אחד לא יוכל לשנות את העובדה שאת אמא שלו! בעז"ה בעוד כמה שנים תהיי איתו תחת החופה בשמחה כפולה. שולחת לך מכאן הרבה חיזוקים ו
ושיהיה רק טוב, ושוב הרבה מזל טוב

angel Mom

New member
טליה ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

קראתי את הודעתך כבר בבוקר... קראתי את התגובות במשך היום... במשך חיי אני משתדלת לאסוף לעצמי דמויות , וארועים שאני יכולה ללמוד מהם , על אומץ , יושר , כנות , עמידה בלחצים ועוד. התיאור שלך מהבוקר השאיר בי רושם עמוק של התמודדות מדהימה , על אומץ להראות לכולם ש"את כאן בשביל לחגוג." את באמת מדהימה!!! אני עוקבת אחרייך מאז שהיית בחודש שביעי
. תמשיכי כך, עוד תגיעי לגדולה.

טליה יקרה ../images/Emo201.gif

גם אני כמו angel Mom עוקבת אחריך מאז ההריון. למעשה אם אני לא טועה את היית אחת הפונד' הראשונות שהכרתי דרך הפורום והשארת עליי רושם כל כך טוב שפשוט עשה את התהליך הרבה יותר נוח מבחינתי - ועל זה יקירה אני חייבת לך המון
והיום כאמא לאמא אני כואבת את הכאב שחשת בחגיגת בר המצווה של בנך
אני יודעת כמה אמא חורגת יכולה לתמרן את כל המשפחה והמקורבים, כולל את הילדים שלך - בשר ודם(זה מניסיון החיים האישי שלי). בתור ילדה להורים גרושים שהעריצה את האדמה שהחורגת דרכה עליה...אני יכולה לספר לך שהאמת תמיד, אבל תמיד, יוצאת לאור. וכשהילד יגדל הוא יזכור לך את ההתנהגות האצילית ויידע שעשית הכל לטובתו ושהכל מאהבה
באותה מטבע הוא גם יחזיר לחורגת על שתימרנה אותו ואת משפחתו, גנבה לאימו את ההצגה בחייו והלבינה את פניי האישה שאוהבת אותו יותר מכל דבר בעולם.... את מקסימה ונהדרת ואני רוצה שתמיד תדעי שאת כל כך מיוחדת !! שיהיה לך כל הטוב שבעולם

יאיר123456

New member
טליה יום טוב לך

את היית בסדר גמור ולא היית צריכה לעשות שום עניין בדבר, מי שצריך להרגיש לא בנוח עם כל המצב לצערי הוא הבן שלך, את צריכה לשמור על יחסים סבירים כי אולי לצערך את תפגשי את בן זוגך ובת זוגתו לכל החיים בגלל שיש לכם ילד או ילדים משותפים, בכל מקרה את ניראת 10 תמשיכי בזוגיות הטובה עם בן זוגך החדש כי החיים כל כך יפים שחבל להרוס הכל בגלל איזה בן זוג לשעבר שעושה דברים בלי לחשוב, שיהיה לך המון הצלחה, ואשמח לתגובות ממך ואשמח להמשיך לעזור לך עם זה אפשרי גם אני גרוש עם 4 ילדים ונשואי פעם שניה. אם תרצי לשמוע אשמח לספר. אז יום טוב לך ולבני ביתך

רחלי555

New member
טליההההההההההההההההה

ממש תמונה מדהימה היית נראית נפלא אני נכנסת לפורום אחרי לפחות חודשיים שלא הייתי כאן למען האמת קנינו דירה בבאר שבע ועברנו והייתה לנו תקופה קצת לחוצה בזמנים... לכבוד המעבר עברנו את אותו לילה שחור בכרם שלום ומיד אחר כך עברנו כולי צמרמורת לקרוא את דברייך ואת התגובות אך אני מצטרפת לכולם ולי יש לאמר שזה לא הפליא אותי כי אני יודעת כמה את מקסימה וחזקה... נשיקות
רחלי

טליה321

New member
רחליייייי../images/Emo24.gif

תודה מאמי את בטח גדולה בהריון ואני כל יום שואלת את עצמי מה איתך אני גם עוברת דירה בימים טרופים אלו ושמחתי לדעת שעברת לבאר שבע תתקשרי אליי אבוא לקפה אוהבת תמיד טליה איך לא אשכח תקופה ניפלאה שעברנו יחד

שירן 27

New member
פשששששששש את מי רואים פה

שלום לך ילדה ,טוב לראות אותך פה איתנו . קודם כל מברוק על קניית הבית ואני שמחה שהתקרבת אלינו יותר , ואני ואת עוברות את ההריון "ביחד" אותו שלב כמעט . אז אני רוצה לאחל לך רק אושררררררררררר ואני עוד אקפוץ לבקר אבל לכמה ימים
. אני מתגעגעת ומקווה לראות אותך בקרוב מאוד .

למעלה