שבוע טוב לכולם

שירן 27

New member
שבוע טוב לכולם

טוב כל השבת כמובן לא הייתי כי אני שומרת שבת אבל נכנסתי במוצ"ש ומאוד כאב לי לראות את כל ההודעות וה"ויכוחים" . קודם כל ליידי בל חוצפנית אמיתית כי מירב עשתה בשבילך כאילו שהיית פונ' שלה בזמן שלא היית ושרצית שתבוא איתך ללידה בחיפה היא באה במיוחד וכל זה מטוב ליבה ואת לא מתביישת לדבר ככה?! מירב עוד עדינה ולא לוחצת אבל אני חושבת שאם היה מדובר בפרנסה שלי ולא משנה כמה ולמה הייתי עושה הכל למשוך אליי לקוחות וזה טיבעי. אין לאף אחד זכות להושיב את הפרנסה של מירב ולדון עליה בפורום ואם זה מגיע מוצדק או לא,ומירב עושה הרבה מעבר למה שהיא חייבת ומבטיחה שכלול בסכום שמשלמים לה ואני תמיד הערצתי אותה ואת העזרה ואת העדינות שבה הייתה עונה לזוגות ופונ' שלא היו דרכה וגם כאלה להבהירו שלא יהיו דרכה היא תמיד עזרה והייתה נחמדה וענתה והשקיעה זמן . ולך אירית היקרה ממש לא מתאים לך כי מה שמירב או חיים כתבו לך במסר אישי אמור להשאר אישי ואם כבר את רוצה לשתף מן הרואי שנשמע שני צדדים ומכיוון שזה לא יקרה אז זה לא פאייר להשמיע רק את הצד שלך,היית אמורה לענות לה במסר ולא לערב את כולנו ,בשביל מה נועד המסר?! מקווים בסוף שהכל יתבהר ונפגוש אותך אצל מירב כי מאוד נחמד לנו איתך. ועוד דבר חשוב שאני רואה כפונדקאית הוא,אתם הזוגות אולי צריכים לשקול ללכת דרך מרכז כי זה עולה לכם אבל לפונדקאית מומלץ ואין יותר טוב ממרכז שיגבה אותה וידריך אותה ויגבש אותה בכל מיני מפגשים קבועים ומושקעים, ופונ' שבוחרת ללכת למרות זאת עם זוג לבד זה אומר דרשני וזה לדעתי צעד טיפשי כי אני יודעת היום שאני פונ' בתוך התהליך שנתיים ועברנו הרבה כמה מירב הייתה תומכת וצד בלתי נפרד ממני ומהשקט והשלום שאליו הגענו בזכותה. אולי כל אחת תספר לנו מה היא עובדת וכמה היא מרויחה ונתחיל לדון בזה אם זה פאייר או ניצול או מוצדק או לא?????? טיפשי נכון? אז רדו למירב מהפרנסה שהיא מרוויחה ביושר ובהשקעה שבאה גם על חשבון הבית והמשפחה שלה היא פשוט אישה מדהימה וישרה וזה באחריות עדינה והוגנת ואין יותר מתאימה ממנה לתפקיד שגם בתוכניות שראיתי איך היא יודעת להציד אותנו הפונדקאיות כנשים צדיקות ויודעת לענות על כל שאלה בתחום היא פשוט מקצועית ומוסרית וחמה ואוהבת ומשקיעה וישרה וזהו ואנחנו אוהבים אותה הכי הכי הכי
לא יכולה בלעדייך מירב צדיקה .

אירית51

New member
שלום שירן יקירה

אני עדין לא מבינה על מה המאומה,כתבתי בפרוש ואני חוזרת על זה שאפשר גם אחרת כדי לחסוך עלויות ולא בריא שמנהלת הפורום גם מנהלת מרכז שכן יש טעם לפגם כי אתן אנשיה וברור שתפרגנו והכל יותר מידי מלוקק. ומה קיבלתי בפרצוף בדיוק מענה חיובי למה שכתבתי,גם מירב וגם בעלה כל אחד באופן אישי חבט בי וחיים הוסיף שלא אגיע למפגש,זה לא מכובד וזה לא בא כמסר אישי אלא בעקבות מה שכתבתי,למרות שציינתי שמירב דיי אובייקטיבית ,אך מסתבר שטעיתי. זה לא מעניין אותי העסוק עצמו והפרנסה ומעולם לא עניין אותי כמה ואיך שהם מרוויחים למרות שחיים פירט לי במסר וזה כלל לא ענייני ולא הגבתי על כך,יש לי את החיים שלי ותאמיני לי שאני מסודרת ברוך השם ובנותי מסודרות ,זה לא העניין כולם איבדו פרופורציות בסה"כ הגבתי על כך שמחיר של 40,000 דולר לפונדקאות זה לא נורמלי מבחינתי ואפשר גם להצליח ללא משרד תיווך ולחסוך עלויות. ואני חוזרת על זה שוב ,תראי מי שנפגע והפך לשק חבטות זו אני בלבד,קיבלתי עשרות מסרים אישיים ואף אחד לא קטל את התגובה שלי להפך רק פירגנו וזה עוד יותר מקומם אותי ש-99% מהפורום הוא דרך מירב ולכן התגובות שלכן לא ראליות. אני מוכנה לנתח הכל מחדש ושואלת שוב: מה קרה? מה החטא הגדול? אל תשכחי שיש הרבה הורים מיועדים שכאשר מחליטים ללכת על פונדקאות עדין בהלם ומפוחדים מכל ההליך,חשבת על זה? אז למה שהכל יהיה שקוף ומגמתי,אני מתאפקת מאד עדין אך כולי רותחת,הכי קל לקום וללכת,אבל לא אתן את התענוג ואני כאן !!!!! הכי חשוב התרגשתי לשמוע שנקלטת והרבה הצלחה עד הלידה. בידידות אירית

אירית, את זוכרת אותי?

זוכרת שדיברנו והתכתבנו כשהפונ' שלי היתה בהריון ובכיתי לך על זה שהיא עם תאומים ואחרי דימום החליטה לנסוע לארוע בדרום לבד ברכבת וללון שם ואני יצאתי מדעתי כי יום לפני זה היתה התאונה ברכבת? ואת סיפרת לי שגם את עברת בחודש שביעי קטע קשה וחזק בהריון של הפונדקאית שלך? זוכרת שאמרת לי לא להתיאש ושמזל שהיו תנאים אלו ואחרים שעצרו את הפונדקאית שלך והחזירו אותה למעין מסלול שאליו התחייבה .... אז ככה, אני זוכרת את זה חזק מאוד, אני זוכרת גם את הסיפורים של הורים על הפונדקאית שלא מרימה טלפון אף פעם, שנוסעת לאילת בסוף תשיעי ללא הודעה מוקדמת (כלום לא בדוי תאמינו לי), מעשנת בבית חולים כשהיא עם צירים בשבוע 28 מקבלת מגנזיום לעצירת צירים ומעשנת..,ויולדת בשבוע 29, כן כן זה אמיתי לא סיפור בלהות, הורים שמשגעים פונדקאית עם טלפונים בלתי פוסקים, שלוקחים אותה למליון בדיקות לא נחוצות, שגורמים לה חרדות ולא מעודדים רק מבלבלים את המוח, לא משלמים מה שהובטח, הכל אמיתי ומהחיים, לזה משלמים כסף, לליווי!!!! לאהבה, לצורך הנפשי,לתמיכה, להרגשת קבוצה מאוחדת, לעבור את זה כמה שאפשר שפויים, מה נראה? שזה עוד משהוא שעושים בחיים??? אני עברתי בחיים שלי יתמות בגיל 6 מאמא, 2 מערכות נישואים, מחלות, בעית לב שום דבר לא משתווה לעוצמה של הפונדקאות. פונדקאות זה תהליך מאוד מאוד מאוד מורכב, תבינו, אישה אחרת, זרה לחלוטין מקבלת תרופות פריוניות לא פשוטות, מאכילה ונותנת חמצן וחיים לתינוק של אחרים, הם לא מכירים אחד את השני, מגיעים ממקומות שונים עם חלומות שונים ועל זה צריך לגשר. אני חגית רפאלי ששילמה לפונדקאית 26,000$ הוצאתי עד היום יותר מ 35,000 ש"ח רק על טיפול נפשי, ונלווים לתהליך!!!! אז ממש לא "חסכתי עלויות" ו אה כן.... היתה לי פונדקאית מ ד ה י מ ה!!!!! אז תתארו לכם מה היה קורה אם היתה לי פונדקאית בעייתית...

חגית../images/Emo24.gif

קראתי את מה שעברת ועברה בי צמרמורת
איך אני שמחה בשבילך שאת אחרי התהליך המייגע הזה
מחבקת חזקקק ריננית היחידה

שקוף ומגמתי

נקודה ואת צודקת, מותר לכתוב פה זה פורום דמוקרטי, יחד עם כל הכבוד שההנהלה של בפורום בעלת מרכז ולגיטימי לכוון את הזוגות למרכז שכותם של אחרים גם להביע את דעתם. זה פורום של תפוז זה לא פורום מסחרי ולכן כל אחד יכול להעלות באופן אישי את סיפורו ולקחיו. וכמוך גם אני רואה שמחירים בלא רציונאלים כ
בכיסם של מיועדים ולא מבינה מה זו השתקת האנשים? כל אחד עושה את מה שהוא מרגיש בסופו של דבר, אם זה דרך מרכז או פרטי, מטרת הפורום לשתף בתחושות הרגשות ונסיון. עצוב לי לקרוא את מה שקרה איתך אירותוש

למעלה