שבוע טוב לכולם ....

שבוע טוב לכולם ....

לפני שלושה חודשים איבדתי את אבא שלי בצורה מאוד פתאומית ולא צפויה. אני בת 25 ויש לי אמא בת 59.5 נשמח להצטרף לפורום. שבוע טוב.

אחשל

New member
../images/Emo201.gif

מוזר לחשוב על הצטרפות לפורום הזה "בשמחה". אבל לפחות אפשר להתנחם בזה שהמקום הזה קיים ומאפשר שיתוף ותמיכה. ברוכה הבאה

תודה ...

לא ממש התכוונתי לפירוש המילולי של "שמחה" אלא הכוונה היתה אם יש מקום למישהי בת 25 בפורום. תודה על תגובתך.

אחשל

New member
יש מקום לכולם ../images/Emo13.gif...

ויש כאן גם פחות מ-25, הרבה פחות... עצוב

אכן עצוב וקשה

הגילאיים שצריך להתמודד עם האובדן של אדם יקר ואהוב, כרגע האובדן של אבא שלי מאוד טרי ואני עדיין לא קולטת את זה ועדיין לא חזרתי לעצמי ולמה שהייתי, אם בכלל זה יש דבר כזה ואחזור אי פעם למה שהייתי. אני גם בגיל 19 איבדתי חברה טובה בצבא וזה עדיין מאוד קשה עד עכשיו עוד לא התגברתי המוות שלה.

דליה ח

New member
מאוד טרי

כל הכבוד לך על היוזמה להצטרף כל כך מוקדם. לי זה לקח שנה בערך. זה המקום לשתף,לקבל תמיכה,הקשבה. אני מציעה שתשתפי את אמא שלך שלא תרגיש לבד . הילדים שלי הכניסו אותי לפורום, ואני מודה להם על כך מאוד.

היי דליה ותודה...

זה מאוד מאוד טרי, החלטתי להצטרף כ"כ מוקדם כי הגעגועים הורגים אותי, הם רק הולכים וגדלים מיום ליום מאוד קשה לי עם האובדן הזה, אנחנו משפחה שמאוד קשורה אחד לשני. אמא שלי לא כ"כ מבינה במחשבים אבל אני אכתוב כאן גם בשמה. כרגע אני במצב שאני לא יודעת איך מתמודדים עם אובדן כ"כ גדול.

שירה00

New member
הי

אני,בת 23, איבדתי את אבי במפתיע לפני שנה בערך. לצערי אין הרבה מה לנחם וגם תמיד התעצבנתי שהיו אומרים לי שיהיה טוב ועם הזמן יהיה יותר קל. זה לא. זה קשה במיוחד כי אחרי שנה כולם בעצם מצפים ממך שתתגברי וכל התמיכה שהייתה , לא אגיד נעלמת, אך מתמעטת... בכל אופן משתתפת בצערך. אני עשיתי טעות. סירבתי לדבר על כך עם אף אחד אפילו לא עם אמא או האחיות. עכשיו זה נראה מאוחר מדי כי כאילו כבר בניתי את החומה הזו וקשה לפרוץ אותה. אז אל תעשי את הטעות הזו...

למעלה