תודה על הרעיון לגיוון ,טעים ובריא אייקון של פולנייה
L liri לירי New member 23/4/06 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif חם לא פולני ../images/Emo8.gif
B bigjack New member 22/4/06 #9 איזה יופי לירי ../images/Emo3.gif גם אני עושה ציפוי מגנאש שוקולד ואגוזים קצוצים ולא סירופ שוקולד. אני ממש לא אוהב את הטעם של הסירופ הקנוי. נכון עוגה קלה???? YYY כמה אנשים הכינו אותה בשבועיים האחרונים כל הכבוד לפירגה שלנו
איזה יופי לירי ../images/Emo3.gif גם אני עושה ציפוי מגנאש שוקולד ואגוזים קצוצים ולא סירופ שוקולד. אני ממש לא אוהב את הטעם של הסירופ הקנוי. נכון עוגה קלה???? YYY כמה אנשים הכינו אותה בשבועיים האחרונים כל הכבוד לפירגה שלנו
L liri לירי New member 22/4/06 #12 ../images/Emo51.gifצחי אכן, עוגה קלה מאוד להכנה וסוחפת הרבה מחמאות הן בזכות המראה והן בזכות הטעם ומצטרפת אלייך במתן המחמאות לפירגה היקרה
../images/Emo51.gifצחי אכן, עוגה קלה מאוד להכנה וסוחפת הרבה מחמאות הן בזכות המראה והן בזכות הטעם ומצטרפת אלייך במתן המחמאות לפירגה היקרה
ר רקדנית הרוח... New member 22/4/06 #15 שבוע נפלא.. עפ תמונות של מטעמים שנראים כאלו טעימים... מה עוד צריך הבנאדם.. הכל נראה יופי!!
א א מ א ו ה ב ת New member 23/4/06 #19 המתוקים נפלאים ../images/Emo212.gif ../images/Emo135.gif גלידה בסגנון הזה אני עושה המון (ניתן להוסיף נשיקות מפוררות- מוסיף מאוד) ואחרי שראיתי את הבוואריה שלך- חייבת להכין לשבת הבאה. הכל נראה מעולה.
המתוקים נפלאים ../images/Emo212.gif ../images/Emo135.gif גלידה בסגנון הזה אני עושה המון (ניתן להוסיף נשיקות מפוררות- מוסיף מאוד) ואחרי שראיתי את הבוואריה שלך- חייבת להכין לשבת הבאה. הכל נראה מעולה.
י יעלי36 המקורית New member 23/4/06 #22 פששש סחטיקה מיימוצה איזה מטעמים חבל"ז הבאווריה משגעת... כל הכבוד אחותי
L liri לירי New member 23/4/06 #33 ../images/Emo51.gif פירגה יקרה וזה לא מעט בזכותך. בזכות המתכונים הנפלאים שלך ובזכות הסבלנות שלך. גם פה וגם במסרים. לך
../images/Emo51.gif פירגה יקרה וזה לא מעט בזכותך. בזכות המתכונים הנפלאים שלך ובזכות הסבלנות שלך. גם פה וגם במסרים. לך
L liri לירי New member 23/4/06 #32 ../images/Emo3.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo91.gif
1מדינת ישראל New member 23/4/06 #35 לירי חמודה איזה דברים ../images/Emo3.gif הגלידה נראית האם גירדת את נטיפי השוקולד בכדי שלא יישארו קשים בגלידה ? גם אני הכנתי כזו גלידה (במאמרים) והכנסתי שוקולדצ'יפס מגורד.
לירי חמודה איזה דברים ../images/Emo3.gif הגלידה נראית האם גירדת את נטיפי השוקולד בכדי שלא יישארו קשים בגלידה ? גם אני הכנתי כזו גלידה (במאמרים) והכנסתי שוקולדצ'יפס מגורד.
L liri לירי New member 23/4/06 #42 ../images/Emo51.gif רבה שוש ../images/Emo24.gif לא גרדתי את נטיפיי השוקולד לפניי והם אכן יצאו קשים. לא ידעתי לפניי כן... אבל אחריי מספר דקות תוך כדיי אכילה הם נמסים לאט לאט.
../images/Emo51.gif רבה שוש ../images/Emo24.gif לא גרדתי את נטיפיי השוקולד לפניי והם אכן יצאו קשים. לא ידעתי לפניי כן... אבל אחריי מספר דקות תוך כדיי אכילה הם נמסים לאט לאט.
ד דניאלההה New member 23/4/06 #37 אני חייבת לנסות תבווריה הזו היא נראית מעולה והגלידה אסוןןןןן זה נראה כל כך טוב
L liri לירי New member 23/4/06 #43 ../images/Emo51.gif דניאלההה ואני אכן ממליצה לך לנסות תבוואריה הזו....