שבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכולם

אוף,אוף,אוף. שני הבנים חזרו כעת לבסיסם ומשם הלאה. פעם ראשונה שירדו לי דמעות עם יציאתם מהבית.הולך להיות לי חג מתוח.יש למישהו עצה לשחרור המתח? חבל שאני בחופשה,לפחות הזמן היה עובר מהר יותר. סליחה שאני נשמעת דיכאונית אבל בשביל זה אנחנו ביחד ,נכון? בכל אופן שלכולם יהיה שבוע טוב ושכל החיילים ישובו בשלום הבייתה.

tova האחת

New member
הייתי מציעה מדיטציה,אך הכי טוב

קלמנרבין-לא ממכר ומרגיע .וכמובן לשוטט כאן

אילתית ../images/Emo24.gif האם מישהו מהם חוזר

לחג? נדמה לי שכתבת כאן שאחד מהם חוזר. בכל מקרה - אני איתך

אילתית. ../images/Emo24.gif יעזור לך? קבלי ממני

מלאןת'לפים |חיבוק |חיבוק |חיבוק |חיבוק |חיבוק |חיבוק. עיצה לשחרור המתח? הליכה, שירה, צחוק, בכי... זה מה שעולה במוחי עכשיו. אנחנו כאן בשבילך תמיד תמיד. נכון?

../images/Emo201.gif כל כך מבינה אותך

עצה לשיחרור מתח? הלוואי שהיתה לי. אני יכולה להציע לך רק
. מחר אני יוצאת עם תלמידים ליומיים ביוטופ במדבר.(קרוב אליך) זה משכיח הכל...אין זמן לחשוב או אנרגיות לכלום חוץ מלדאוג ל50 "ילדים" (י"ב , ילדים ענקיים). רוצה להצטרף?

לא תודה../images/Emo2.gif

יש לי אותם בשפע כל השנה.תני לי בבקשה קצת לנוח. ומדבר- יש לי כל השנה.

מאקי

New member
קחי מטוס.. ובואי לחיפה.

בשמחה נשב איתכם לסעודה. זה ממש כך.

אילתית יקרה - גם לך מותר לפעמים....

בשביל זה כולנו פה. האחד בשביל השני. קחי חיבוק ענננקקק ממני. סומכת עלייך שתדעי להעסיק עצמך. אל תגזימי בנקיונות, מחר יהיה שוב אבק

KOOPER10

New member
נסי ללכת לים לשתות קפה ולהרחיק

את המחשבות המדאיגות. צאי לחופש באילת [זה אפשרי גם כשהעיר מלאה אורחים]קבלי חיבוק גדול ואם את צריכה עוד אני אעזור בכל.

nuky1

New member
אילתית ברגע שכותבים את זה כבר נעשה

יותר קל. חוץ מזה מה לעשות? אנחנו סופר וואמן אבל גם לנו יש לפעמים מעידות נכון?

mikca

New member
../images/Emo24.gif אילתית, לצאת מהבית,לטייל,

לא להישאר לבד, להיצמד לספר טוב. מקווה שיעבור מהר ושמח עד כמה שאפשר

Human38

New member
אמא של מתגייס בעתיד הקרוב

אני קוראת על אותם האמהות שבניהם מתגייסים ואני ממש מקנאה על איזו אומץ ונחישות ואפילו התלהבות יש לאמהות...

../images/Emo140.gifשלום לך

אנחנו לא בקטע של התלהבות,אלא פשוט משתפים זה את זה בחוויות ובקשיים. בהחלט אפשר לאמר שעם גיוס הבנים גויסנו גם אנחנו. זה חלק מהתפקיד ההורי שלנו.נכון? את בהחלט מוזמנת לקחת חלק בפורום שלנו גם אם בנך עדיין לא התגייס.כל הורה מתקבל בברכה. בהצלחה לבן.

למעלה