שבוע טוב לכולם!

שבוע טוב לכולם!

אז אני עדין לא דודה... כול המשפחה אומרת שהיא תלד ביום ראשון בערב או שני במשך היום שזה היום הולדת שלי (ה' בניסן למי ששכח\ה) 19
קיצור איך עברה שבת?

שבוע מדהים!!

איזה שבת ארוכההההה.... ממחר- ח=ו=פ=ש יותר נכון אמור להתחיל חופש, אבל: שני- מתכונת במחשבים (שלוש שעות!!, מה נסגר?!?!?) שלישי- יום עיון בתושב"ע
ורביעי- אמור היה להיות יום עיון במתמטיקה, אבל הבתטל ב"ה!!... אמרנו למורה שרוב הכיתה לא תהיה כי יש מסע פסח... (*נהנית על חשבון אחרים*) שבוע טוב לכולם!!

Mr Slider

New member
מעכשיו בחופש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo199.gif

אבל יום ראשון נלך לישיבה לימי השלמה במחשבים ( כי יש לי בגרות השנה במקצוע הזה ) ואחרי זה נחזור ונראה מה עושים בחופשה ...

zebikz

New member
שבוע טוב!

ו-1 באפריל שמח.. למה אתם לומדות אבל בשלישי-רביעי? אנחנו בחופש משלישי (אבל אני במסע..) ואולי מראיינים את אבא שלי השבוע לטלוויזיה..

talula39

New member
שבוע מעולההההה

טוב חופש מיום שלישי(לי לפחות) אז כבר חצי שבוע לישון...
לפי זה הרבה מבחנים..בלע... אבל מתגברים=] יאללה בה בי מקווה שנהנתם בשבת שבוע טוב...

elivnat

New member
שבוע מקסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קיבלתי אתמול צו ראשון!!!!! זהו, הזדקנתי...
מחר יש חינה לבתדודה שלי וביום שני בע"ה החתונה, ויום שני יש לי גם מתכונת באינגליש-בהצלחה לי
יום שלישי יש לי יום עיון במ"מ ובתקשורת...בעעעעעעע ואז רביעי חמישי יש לי יומיים אחרונים לפני שאחותי חוזרת להנות איתה... וגם פה ושם לנקות את החדר..

ש ו ר ש י

New member
שבוע מצוין!

השבת עברה מצוין... והמזכ"ל בא לבקר! לבר- מצווה של משהו מהשבט שלי! ודיברנו... בע"ה יהיה שבוע טוב...

הכלטובה

New member
שבוע טוב...אחלה שבת בבית..

ראשון,שני-לימודים אחרי שלא הייתי שבועיים בבית ספר...חחחחחח.. שלישי והלאה חופשש..=]

cסופסופ

New member
שבוע מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף היה בשבת
הלוואי שכל שבת תהיה ככה

יונת מותק!

בעז"ה יהיה בסדר! הכולטובה תחשבי רק חיובי... מתפללת ומחזיקה לכם אצבעות שהניתוח יעבור בשלום!

רפואה שלמה!!!

בס"ד יונת חמודה! בע"ה יהיה טוב!!! אני בטוחה שכולם כאן איתך! וכלנו מחר נתפלל!!!!! יהיה טוב!!!!

שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

בס"ד זהו...בע"ה מהשבוע מפסיקים ללמוד... יש מחר מתכונת בתנ"ך, וזהו.......חופשת פסח.... ומאחרי פסח- לא לומדים יותר... מגיעים רק למתכונות ובגרויות... וואי...זה נגמר...איזה עצוב.... די! מה יהיה שנה הבאה?!?!?! שבוע טוב לכוווווולם!!

TillsWIFE

New member
שבוע טוב!

ראשון-מתכונת מתמטיקה 006 שני-מתכונת באנגלית ויום עיון במתמטיקה שלישי- יום עיון תנ"ך וספרות רביעי- לונה-פארק חמישי-מתכונת מתמטיקה 005 שישי- מתכונת במחשבים אמממ... זהו אני חושבת.

למעלה