שבוע טוב לכולם ...

Mr Slider

New member
שבוע טוב לכולם ...

מה שלומכם
יונת תצרי איתי קשר פליזז ... (בבקשה)
חוצמזה הכל סבבה .. משעמם לי אז אני באיסי להעביר ת'זמן .. שבוע טוב ומבורך ..

שבוע חזק ביותר!

שבוע של הצלחה שבוע של בריאות (יש לי כבר סיוטים מהמחלות האלה...) שבוע של לימודים (או שלא...) שבוע של השקעה (..."חרשנים! עזבו את הספרים ובאו לשיעור עם הרב חיים בשעה עשר"...) שבוע של שינה (ממממממ...) שבוע של סיפורים (באמת המורה! הכלב אכל אותם...) והכי חשוב- שבוע של צחוקים וחיוכים ([=) ואל תשכחו- שרון לא הדבר הכי חשוב אז לא צריך סתם להתווכח עליו מאה שנה...

שבוע טוב ומצויין לכולנווווו!../images/Emo41.gif

שבוע של למידות לתנ"ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!

cסופסופ

New member
שבוע מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יום ראשון:יומודת לחברה שלי
יום שני: בגרות באנגלית (בעז"ה מן 100 אבל נדע רק ביום ראשון
) יום שלישי: סתם יום יום רבעי: מבחן בכמיה (הצילו
) יום חמישי: עוד יום רגיל
יום שישי: מבחן בהיסטוריה
לכל מי שיש בגריות השבוע בהצלחה

MyGod7

New member
אממ..

רק רציתי להגיד תודה למי שהתפלל לרפואת אמא שלי[כל מי ששלחתי לו אסמס]...נראה לי שזה עזר כי מצאו בסוף מה היה לה והיא עברה ניתוח ביום שישי וכנראה שהכל יהיה בסדר... :) אז זהו, תודה רבה שוב....

שבוע מדהים!

ראשון:מתכונת בספרות רביעי: מבחן בביולוגיה חמישי: סיור משעמם בבית התפוצות...
שבוע מוצלח וטוב לכולנו!!

elivnat

New member
שבוע מקסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יום ראשון-חרישה למתכונת בספרות, ואולי גם יציאה לקניות... יום שני- שוב, חרישה למתכונת בספרות.. ואולי (הלוואי) אין לימודים ביום שני.. יום שלישי-המתכונת בספרות, אלא אם כן ידחו אותה ליום חמישי-הלוואייייי!!! ואולי גם עובדת... יום רביעי-בינתיים אין תכנון... יום חמישי-אולי עובדת... שבוע מצוין ובהצלחה לכולם

elivnat

New member
שכחתי עוד משהו-

השבוע בע"ה תהיה לנו פעולה ראשונה בסניף
אחרי המון זמן שהסניף שלנו היה סגור יפתח לנו הסניף

למעלה