שבוע טוב לכולם!!

eclipse angel

New member
אני לא מאמין שעברה סוף סוף

אבל האמת שהיא די עברה בסדר.. קראתי ספר הלכתי 5 ק"מ (וזה ספור!!!!!) השתעממתי קצת אבל לא הצלחתי להירדם אווף.. אבל לא נורא.. ואחרי שסוף סוף יצאה ההבדלה הזאת.. אווחח אבא שלי עושה את זה שעתיים בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אבל היא כן עברה וזה הכי חשוב... אוףףףףףףף אבל גם שבוע הבא יהיה שבת...
חח ובנתיים לך ולכולם המשך שבוע מצויין
ירדן

dkey

New member
מתחילים לראות שינויים לחיוב בתנועה

הקוסרבטיבית מסורתית בארה"ב. יותר מ 10% מהרבנים חושב היום שיש לקבל את אנשי הקהילה הגאה כחברים מלאים ומחוץ לארון בכל קהילותיהם ומוסדותיהם.

dkey

New member
הרצון של גאים לשמור על אמונתם

על אף הדחיה על ידי קהילות מסויימות ומנהיגיהן צריך להביא את הדוחים לחשיבה מחדש של כל הסוגיה. מאמר מעניין.

white star

New member
../images/Emo54.gif מצויין אבל...

עדיין הרפורמים מקבלים ב100 אחוז אותנו, וזה גם שינוי לטובה. אם רק פה הדת השלטת לא היתה האורתודוקסית בלבד אל אמשאירה מקום לזרמים אחרים, המדינה שלנו היתה הרבה יותר יפה

dkey

New member
השינוי איטי אבל קורה. ראו את הרב

שרלו. לגבי נשואי הומו עם לסבית הוא אומר ש"כאשר את והוא מבינים לעומק מה משמעות הקשר האפשרי שאתם מבקשים לבנות, ואתם נכנסים לכך בדעה צלולה יש אפשרות לבנות בית כזה אם כי זה יהיה מאוד מאוד מאוד קשה." אני מפרש את זה שהוא לא אוהב נשואין למראית עין שכאלה. זאת הרי אחיזת עיניים כלפי החברה וניסיון להיות לא אתה. הרב שרלו מזהה את הקושי להתמיד ולהצליח בקשר כזה.

מנצל"שת לשאלה ברשותכם

ערב טוב יושבי הפורום. אני סטודנטית לתואר שני בחינוך ורוצה לכתוב עבודת סמנריון על הומוסקסואלים דתיים (הומואים ולסביות בחברה הדתית/חרדית בישראל). האם אתם מכירים עבודה כזו שכבר נכתבה? ואם כן, כיצד אוכל להגיע אליה (או היא אלי). באינטרנט יש המון חומר בנושא וכל מה שרלוונטי נמצא אצלי כקישור או קובץ וורד, אבל מרוב עצים לא רואים יער.. אשמח לעזרתכם, בברכה, אילת.

BabyBoy1

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

רק בגלל שהיית כזאת נחמדה, עשיתי בפורום חיפוש ומצאתי לך 2 אימיילים של בחורות שעשו עבודה כזאת. לנה: [email protected] דיקלה: [email protected] מקווה שהן יוכלו לעזור לך

וואו תודה!

הפתעה נעימה על הבוקר. תודה רבה על ההשקעה והרצון הטוב. מחמם את הלב. שבת שלום וכל טוב, אילת.

סבבב

New member
יש ספר בנושא

יש ספר שהוא עבודת גמר של מישהי. שם הספר הוא: "ארון בתוך ארון". שווה לעיין בו.

היי ירדן

גם לי אין חברים כלומר אין - לי- חברים שום כלום אני לא יוצא ואין לי עם מי לבלות אחה"צ ובערב. רוצה להכיר?

eclipse angel

New member
בכיף...

בשמחה
אבל יהיה קשה השבוע-שבועיים המחשב שלי מקולקל!!! אוףףףףףףףףףףףףףףף המשך שבוע נהדר ירדן

למעלה