שבוע טוב לכולם

moozik

New member
שבוע טוב לכולם

שלום לכולם,הרבה זמן שלא נכנסתי. מה שלומכם אנשים,איך הולך? אצלי לרוב דיי "רץ" יש ימים שאני דיי צולעת אבל אני יודעת שאין ברירה. כבר עברה לה שנה וחצי ואני מרגישה כאילו רק אתמול זו הייתה הפעם הראשונה שלי כאן איתכם... אני מפתיעה את עצמי וזה משמח אותי- אני שמחה שיש לךי אותי!!! משפט פשוט על פניו אך אני יודעת שאם משתהים מולו כמה שניות מבינים את העומק שלו-והוא עמוק,אוי כמה שהוא עמוק... הידיעה נמצאת ההבנה גם ,ובכל זאת אני יושבת באוטו בשירים מסויימים ואומרת-אוי אלוני אתה חסר,או איפה אתה? אתמול שמעתי ברדיו את השיר יציאה מהחופה שלנו-כ"כ התרגשתי,נהנתי. לא הייתי עצובה.לא בכיתי.פשוט נהנתי!! נזכרתי איך רקדנו שנינו ברחבה כאילו אין איזה 400 איש שמסתכלים עלינו-מבחינתינו היינו לבד,אני אלון ושלמה ארצי שר ברקע את-"את ואני". אוי החיים המאתגרים האלו. ישבתי עם חברות וברגע של צניעות מוחלטת ושיחה כנה עם הבחורצ'יק למעלה אמרתי- אני יודעת שאני חזקה ,אני יודעת שאתה בחנת אותי,אני יודעת שאני מעריכה את עצמי הרבה יותר מבעבר, אבל מספיק עם האתגרים,תן לי חיים חלקים ללא מהמורות,מבחנים וכד'. אבל אחרי 2 דק' אני מתאפסת ואומרת לעצמי שפשוט בלי כל אלו יהיה לי משעמם!!. זו הדרך היחידה שאני יודעת שצריך לקחת את הטראומה שעברתי. שמחתי להיות כאן. moozik

בוקר טוב מוזיק

מזמן לא פגשתי בפורום הזה הודעות מהסוג שלך כאילו אנו לא נותנים לעצמינו לגיטימציה להמשיך להמשיך על אמת מתוך בחירה בחיים לא מכירה אותך----אבל גאה בך מאד מאד המשיכי כך

gshalmonit

New member
הלוואי עלי

לא מכירה אותך, זו הפעם הראשונה שנכנסתי לפה וגם אני לא יודעת איך אני כותבת בכלל האצבעות רצות מעצמן. אני מקנאה בך על איך שאת, אני איבדתי את בעלי החבר הכי טוב שלי לפני כחודש ועולמי חרב עלי. אני מאוד מקווה שיום אחד אני ארגיש כמוך.

למעלה