שבוע טוב לכולם

שלום לכם

שלום רב, במסגרת הכשרתי למוסמך בפסיכולוגיה קלינית באוניברסיטת תל אביב, אני עורך מחקר בנושא זוגיות. אחד השאלונים שישתתפו במחקר זקוק לתיקוף סטטיסטי ולצורך כך אני זקוק לכמה שיותר זוגות הנמצאים בקשר מעל שנתיים, ושמוכנים להקדיש עשר דקות מזמנם כדי למלא אותו. זהו שאלון אנונימי הדורש את השתתפות שני בני הזוג, וכל הפרטים האישיים שמקדימים את המילוי הם חלק מהנתונים הסטטיסטיים שנחוצים למטרת התיקוף. אם מילאתם את השאלון בעבר, אין צורך למלאו שנית, אלא רק לעדכן את קוד הזוגיות כפי שמוסבר באתר. מאחר ויש צורך במספר רב מאוד של משתתפים ומשתתפות, אנא העבר/העבירי קישור זה לכמה שיותר זוגות שאת/ה מכיר/ה ושנמצאים בקשר זוגי מעל שנתיים. בכל שאלה ועניין אשמח לעמוד לרשותכם במייל: [email protected] תודה, שחר

מדובר בשאלון זוגיות

וכאמור אני זקוק למדגם גדול ככל האפשר של זוגות עמכם הסליחה (על ההקפצה) ותודה

דרדרית

New member
שבוע נפלא לכולנו../images/Emo42.gif

זהו, הסתיים לו יום מנוחה שהיה הפעם ממש יום של אי עשייה: ביליתי במילוי המצברים (שינה, שינה ו...הפתעה- עוד שינה) ורק לפנות ערב יצאתי מהבית לאסוף את הבת ממקום עבודתה ב"מק-דונלד" - שם ישבנו עם הבן לכוס קפה לסיום יום שבת מהנה.... וכמובן- תחילת שבוע יומולדת......

מנורה

New member
ערב טוב חברים ושבוע טוב

אכן יום נעים היום היה גם הפורום היה תוסס חברים חדשים, בדיחות שהעלו חיוך על הפנים, מצגות יפות סיפורים וחויות מנוחה ובילויים עם המשפחות וחברים. ועכשיו ליל מנוחה ושינה ערבה לקראת השבוע הבא עלינו לטובה

emmy5

New member
לילה טוב מנורה ,סיכום יפה ליום אחד

מחכה ליום המפגש ,לראות את כולכם...לילה טוב חלומות פז ..

אןפססססס ברח לי../images/Emo46.gif

מתי חוגגים והיכן
מצטערת אם כתבתן - אבל הפעם ורק הפעם פליז אפשר לקבל מסר או הפנייה להודעה שהכילה את הפרטים - אני לא מצליחה לקרוא את כל ההודעות.

מנורה

New member
צהרים טובים ושבוע קסום

פתחתי את השבוע והבוקר היפה הזה בגן הילדים ביום הולדתה של נכדתי הדר בת ה- 3 כל שנה חוגגים 5 פעמים בשנה יש לנו 5 נכדים שיחיו ותמיד מתרגשת מחדש הם כל כך מתוקים כל כך תמימים כל כך משתפי פעולה כל כך נהנים לקבל מתנות זאת חגיגה אמיתית עם אהבה מכל הלב. המשך יום נעים ושמחה ב

למעלה