שבוע טוב לכולם
ו ולנטינו לוי New member 13/2/05 #2 שבוע טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo134.gif../images/Emo39.gif../images/Emo133.gif רפש וזוהמה לחזור מחר לבסיס
שבוע טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo134.gif../images/Emo39.gif../images/Emo133.gif רפש וזוהמה לחזור מחר לבסיס
ו ולנטינו לוי New member 13/2/05 #4 בוקר טוב לכולם השבוע התחיל טוב../images/Emo13.gif קמתי על הבוקר, לא ממש עייף, פשוט התחלתי לשיר את השיר "דרך ארוכה" שעכשיו נתקע לי בראש
בוקר טוב לכולם השבוע התחיל טוב../images/Emo13.gif קמתי על הבוקר, לא ממש עייף, פשוט התחלתי לשיר את השיר "דרך ארוכה" שעכשיו נתקע לי בראש
ו ולנטינו לוי New member 13/2/05 #6 ערב טוב../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
X X יו יו S New member 13/2/05 #13 אני גם רוצה לשחק עם זה נו תגלי מה עושים אני רוצה להעלם הכל ואגב רק ליום כדי לך להחזיר את זה ככה יהיה רשום שיש לך יום הולדת
אני גם רוצה לשחק עם זה נו תגלי מה עושים אני רוצה להעלם הכל ואגב רק ליום כדי לך להחזיר את זה ככה יהיה רשום שיש לך יום הולדת
ו ולנטינו לוי New member 14/2/05 #14 אמממממממ פשוט לא מציינים באיזו שנה נולדת. תבחרי רק יום וחודש, למשל 5.11
ו ולנטינו לוי New member 14/2/05 #16 היית אמורה להתלהב../images/Emo10.gif מזה שרשמתי את התאריך יום הולדת שלך אגב, רק עכשיו שמתי לב שבכלל לא היית בלוח ארועים, כמובן שהוספתי אותך
היית אמורה להתלהב../images/Emo10.gif מזה שרשמתי את התאריך יום הולדת שלך אגב, רק עכשיו שמתי לב שבכלל לא היית בלוח ארועים, כמובן שהוספתי אותך
X X יו יו S New member 14/2/05 #17 איך אתה זוכר אותו באמת? הייתי בשוק שפתח לי שירשור אוי אם אני אחיה עד אז אז זה בכבוד שלי להיות בלוח
ו ולנטינו לוי New member 14/2/05 #18 ../images/Emo24.gif איך את מדברת לא יודע אני זוכר של כל מיני אנשים, ואל תשאלי אותי למה למשל של שרית ב-9/3 הילה ואמא של שרית ב- 20/4, זה הכי הורג אותי שאני זוכר את התאריך יום הולדת של אמא של שרית
../images/Emo24.gif איך את מדברת לא יודע אני זוכר של כל מיני אנשים, ואל תשאלי אותי למה למשל של שרית ב-9/3 הילה ואמא של שרית ב- 20/4, זה הכי הורג אותי שאני זוכר את התאריך יום הולדת של אמא של שרית
X X יו יו S New member 14/2/05 #19 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאו גם אני זוכרת כל מיני תאריכים ושלך אני לא זוכרת שאמרת לי כדי שאני יזכור זה 28.5 במקרה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאו גם אני זוכרת כל מיני תאריכים ושלך אני לא זוכרת שאמרת לי כדי שאני יזכור זה 28.5 במקרה?
X X יו יו S New member 14/2/05 #21 יאו איזה תאריך מעפן אבל תאומים שולט אני אוהבת תאומים וטוב אני עפתי לישון ביי ולילה טוב