שבוע טוב לכולם

לקראת חדרה

וילי, בהמשך לשיחתנו ההזמנות לטורניר יצאו בקרוב-זה התיכנון-תמסור לשלומי ד"ש ואני אדבר עימו על אפשרות השילוב של 2-3 שחקנים יוניפייד מול שפרירים. מעביר מסר לאורית בפורום ההורים לקראת הדרבי ביום א'-לאפשרויות הכניסה-כי אני מעוניין להכניס עוד כ-10 חניכים מהרצליה. מסור שוב ד"ש לסגל, ואני מתחיל לבדוק איך לשלבו בטורנירים בתפקיד ארגוני כמו בנצרת עד לחזרתו לפעילות. זה נראה לי מאד חשוב!

דני שלום - אבקש את עזרתך

מה נשמע ? לאחרונה אתה פעיל מאוד, למאות זאת אולי אפשר להעזר בך. באחד מהתאריכים הבאים אני רוצה לקיים יום חשיפה בישוב הבדואי חורה. ( 14/3/05 ,15/3 , 16/3 או 17/3 ). אנא ענה לי בהקדם כדי לסגור עם שאר המעורבים. תודה מראש וכל טוב ,ורדה.

חור(ף) בלבנה

ורדה הכל יותר טוב באופן כללי! ותודה על הפרגון בעשייה ! לגבי הביקור בחורה -אני באופן עקרוני בעד ביקור בכל מקום שטרם הייתי זה אגב גם נכון לגבי טעימות-ובשילוב של שניהם אני מגיע גם בלי לשאול שאלות מיותרות. בכל זאת היה קצת יותר מתאים לקבל נתונים -איפה זה , מי זה, למה זה, לאן זה ? וכו.. לגבי תאריכים -מבחינתי יום שלישי הוא היום שלי לפעילות בשטח (פעמיים כי טוב) ואז זה נופל 15.3 שבו נקבע ואינני יכול לשנות אימון הסגל הארצי בהרצליה .אז היותר סביר לי זה למחרת יום ד' 16.3.05 . מה קורה לנוכחותך בעירנו-ממליץ שניפגש לתכנון ראשוני לטורניר הארצי ההולך ומתקדם באשקלון-18.4.05 c-u dani

דני, תודה.

אתקשר אליך , אולי נוכל להפגש במשרדך ביום א' 06/02/05 אחרי השתלמות כדורת דשא.

למעלה