שבוע טוב לכולם...

שבוע טוב לכולם...

אז מה שלומכם? התאוששתם? אז ככה, לגבי ההופעה, תחילה אציין שידעתי שאני מגיעה להופעה רק כמה שעות קודם, כי דברים בהתחלה לא כ"כ הסתדרו, אבל בסוף ב"ה, ממש כמו נס, זה יצא לפועל , קרוב משפחה לקח אותי והמתין לי עד שהסתיימה ההופעה ( תודה דודו, נשמה!), הגענו אחרי נסיעה של כמעט שעתיים, וכ"כ שמחתי לפגוש את חברי הפורום, אתם מקסימים אחד אחד ! מדהים מה האהבה המשותפת לעמיר גורמת!, ישבתי ליד גאלה , איילת ועזרא המדהימים ששמרו לי מקום, פגשתי את ורד המתוקה, את גרציה ותמר הנשמות, את שרית המקסימה וחברתה הצלמת החמודה , את כיפכיפית ואביה. אתחיל מהסוף: האמת, ציפיתי ליותר. עמיר עלה על הבמה ומיד ראו עליו שהוא "מתודלק" משהו, אבל עמיר בורך ע"י בורא עולם בכישרון נדיר, שלמרות זאת הוא הצליח לתת הופעה טובה. למרות זאת, אני הרגשתי שמשהו מתפספס, לא יודעת איך להגדיר את זה , אכזבה זו לא מילה נכונה, אולי נעלבתי קצת, שככה הוא עולה לקהל שלו, היה בזה משהו קצת לא מכובד, לא לנו ולא לו. וגם קצת רחמתי עליו בסוף כשהוא היה עייף מאוד ובקושי החזיק את עצמו והמשיך לשיר. אבל חשוב לי לציין שוב, שלמרות הכל, אכויות השירה שלו לא נפגעו! הוא הגיע לביצועים מדהימים (במה אברך ובגעגועים לדמיון), כהרגלו, וגם במהלך ההופעה עצמה הוא קצת התפכח, אבל כשהוא דיבר עם הקהל הרגישו את זה יותר. הייתי בהופעות מוצלחות יותר אבל מעולם לא הייתי בהופעה משותפת עם חברי הפורום, שזו חוויה בפניי עצמה! וקצת על ההרכב שאיתו: אסף אטדגי מתוק אמיתי!, לי הוא פשוט נראה איש טוב!, אבי הוא כשרון, שמעתי אותו בפעם הראשונה שר בהופעה והוא בהחלט מדהים, ואיזו אהבה יש בינו לבין עמיר, כל הזמן מתנשקים כמו ציציות..,נדב מדהים, מנהל שם את כל השואו ועושה זאת ביד רמה, ודרור מלך גיטרה אמיתי, מקצוען חבל"ז... חשוב לי שוב להבהיר את דבריי: אין על עמיר ,הוא יוצר ומבצע יחיד ומיוחד, הוא כשרון חד פעמי, אבל אם הדברים שכתבתי נשמעים קצת כביקורת, בסה"כ זו ביקורת בונה, כמו שכבר נכתב כאן, אני לא אימא שלו כדי להגיד לו מה לעשות, אבל אני בהחלט הקהל שלו, שמגיע לו 100% עמיר (איילת אני לא מתפשרת על 70%), וגם קצת דואגת לו ואם שמוליק דניאל, אסף או נדב קוראים את זה, אז זה קצת חומר למחשבה! אני מקווה שמובהר מספיק אין לי כל כוונה לפגוע (ואם משהו נפגע, אז מראש סליחה), אלא כתבתי את הדברים כמו שאני מרגישה.. יום טוב לכולם...

נעמה בוקר טוב...

היה כיף להכיר אותך ,כן יש משהוא מאוד מיוחד במפגשים עם חברה מהפורום ולראות איתם הופעה זה בכלל משהוא אחר...אני מרגישה שאני מתיילדת איתם כאילו אני בת 16 , זה נותן קצת שיחרור לנשמה... כולם כתבו על השיכרות של עמיר... אני חושבת שהוא היה שתוי קצת, הוא לא ממש היה שיכור... אני מניחה שזה דיי קשה להיות בסיבוב הופעות רצוף... צריך קצת לתדלק כדי להיות באיי...

קצת שתוי?!

להשתכר זה מותר, וגם בהופעה הקודמת עמיר היה שתוי אבל הפעם, משהו מוזר. רדום כזה. חברה שלי אמרה "נראה לי שהוא מסומם" דבר שלא נכון. וגם בנות שישבו איתנו בשולחן וזו ההופעה ראשונה שלהן שאלו את זה... ותמר, את אכןן בת 16, איזו שמחת חיים יש עלייך בלי עין הרע.

שרית ,כן קצת... בואו נחסוך מאיתנו

בואו נחסוך מאיתנו את הדיון על השיכרות שלו זה לא הוגן... הוא שר יפה ואפשר לדבר על השירים שהוא שר בהופעה . תודה מותק יש בי הרבה שמחת חיים כי אני אוהבת את העולם הזה...למרות שהייתי משפרת קצת...

שרית, תמר... בוקר טוב!

שריתו'ש, לגירסתך, כולנו בתיכון, בכיתה י', איזה כככיייףףףף!!! איזו מתוקה את! לגבי השתיה, את צודקת בהחלט! יותר מזה , עכשיו זה נותן לכל מיני "נשמות טובות" פתחון פה לעניין הספיקולציה אם הוא חזר לסמים או לא. ותמר, יכול להיות שמי שהיה בהרבה הופעות וראה את עמיר " במצב טבעי" שכזה, זה נראה בסדר, אבל מי שרואה אותו בפעם הראשונה ומביט מהצד, זה נראה מוזר לחלוטין! ואגב, למה שזה לא יהיה נושא לדיון? ובלי קשר או בקשר ישיר... היה אחלה להכיר אתכן!

ezraz

New member
שלום תמר

תרשי לי לחלוק עליך בנושא ה "לא הוגן". נכון שזה נותן פיתחון פה לנשמות הטובות כמו שכתבה נעמה אבל, עמיר צריך לזכור שכזמר עם קהל מעריצים גדול שממלא אולם בכל הופעה שלו הוא גם משמש דוגמה. בחיי היום יום שלו זכותו לנהוג כרצונו, אבל בערב בו הוא מופיע מול אנשים ששילמו ממיטב כספם כדי לבוא ולראות אותו מופיע באו לראות את עמיר בניון הזמר וגם את הבן אדם, ואני אישית כשראיתי אותו שיכור, מבחינתי זה זילזול אישי בי ובשכמותי. אי אפשר להתעלם מזה. למזלו השירה שלו לא נפגעה והוא הצליח להוציא מעצמו את המיטב תוך כדי שירה. אבל העתיד לא צופן טוב בחובו כשזה כבר רצף של שתי הופעות בזאפה בהן הוא עולה אחרי שתייה מרובה. חנופה לא תעזור לך לגבי הבגידה. (מזומנים- כן)

danya121

New member
די

די, אז הבן אדם שתה קצת לפני, כולם שתו שם. הייתה הופעה מדהימה. למה להתעסק בזה כל כך הרבה? לפעמים למילים יש כוח והן יוצרות מציאות, צריך להיזהר בהן

גרציה פ

New member
מספיק בנות, אל תישכנו שיהיו המון ..

שיעשו מזה "חגיגה" זהו אמרנו, ציינו, לא לשפוט אם לא בנעליו,אף אחד לא יודע בודאות כמה שתה, או אם שתה.או אם מצב רוח לא טוב, ההופעה היתה טובה, וזה העיקר. אוהבת תמיד

תגידו איך היה הביצוע של "מה אברך"

ו"כל נשימה " תשמעו אני כל פעם מתרגשת מחדש מהביצוע המדהים של האחים בניון... ומורה לחיים -(מושיקו -לא מורה דרך) שמתם לב שהוא הוסיף את כל ההרכב לשיר הזה... בהופעות הקודמות הוא שר לבד עם נדב והפסנתר... עזרא אני אנסה במהלך היום לפדות את החנופה שלי במזומנים לא זמנים... תרגם נראה אותך?

מה אברך...

לו ובמה יבורך זה העלם שאל ה
? שיר מדהים! תמיד אהבתי אותי וכל פעם הוא מרגש אותי מחדש. בייחוד עכשיו שעמיר שר אותו. והנושא של השתייה אכן מוצא, שיהיה לו לבריאות. איפה ורד? הפכה לחיית לילה?

ו ר ד ב

New member
הפכתי לינשוף

אני מקווה שמיותר שאני יציין שעניין השתייה מוצה , אני לא חושבת שכדאי שניכנס למכפלות של המכנסיים שלו, אני לא צריכה להגיד לכם מה יקרה אם מידע כזה יגיע ליידים לא נכונות , אז יאללה בואו נצא לו מהמכפלת {כדי לא להגיד מהמחתוני'ם}.

אי י ל ת

New member
היי נעמה!!!

היה אחלה אחלה אחלה בעולם שבאת. כל הכבוד על ההשקעה. אני ראיתי הופעות של עמיר עוד לפני הפורום, אבל מאז שאני רואה אותן בחברותא המשובחת הזאת, אני פשוט נהנית יותר. זה כיף לראות מופע כזה עם אנשים שהם בראש שלך, שמבינים מה עובר עליך, שרגישים גם הם לכל סילסול חדש, לכל שינוי בגוון של הקול. ברוכה הבאה לכוחותינו, מחכים כבר למפגש הבא!!!

אי י ל ת

New member
ו...שלום לכולם

אני מאוד מקווה שמשהוא מהחבורה של עמיר קרא את ההתכתבות הזאת - שמוליק, אסף, אולי דרור. ושיקחו את מה שנכתב כאן לתשומת ליבם וידאגו לו בהופעה הקרובה בזאפה. חצי מדינה הולכת לשמוע אותו ברדיו, רוצים אותו במיטבו!

הוא יהיה במיטבו.

"אפילו אני מועד לפעמים.." שמתם לב שאחרי כל הופעה משתרך תור לעמיר של בנות או אימהות שרוצות לסדר לעמיר שידוך? מה הן מצפות שעמיר יגיד "כן, בטח, בת כמב את? בא לך לצאת לאיזה פאב מחר?" לפי מה שאני שמעתי (שמועות) שעמיר עוד מעט יפתיע אותנו... בקרוב תצא תוכנית חדשה בערוץ 24 "קח אותי עמיר" חחחח. אז מי הולך ל 18.1 ? אני לא.

ו ר ד ב

New member
שכחת להוסיף

שזה קורה ויש מישהו בחדר כולם בשקט דממה לא מוציאים ציוץ , אני הולכת ל-18 מי עוד ???

למעלה