שבוע טוב לכולם....

shiran 25

New member
שבוע טוב לכולם....

יום חמישי הייתה ההחזרה,היה מרגש מאוד,מחכים בקוצר רוח לתוצאות חזרתי עכשו משבת אצל ההורים המיועדים,היה מדהים,אוכל פצצה, פינוקים,מנוחה,הבת הגדולה של האמא המיועדת(מנישואים קודמים) בת 22 שיחקה עם הילדים שלי ויש לה את זה כי היא עבדה עם ילדים בקיצור פינקו אותי עד השמיים,מקוה שיהיו עוד פעמים כאלה, שבוע טוב לכולם ובשורות טובות שירן

מירבי*

New member
שירן מתוקה שלי../images/Emo24.gif

אני שמחה שנהנית אצלהם, הם באמת מקסימים ולא היה לי ספק לגבי הפינוקים שירעיפו עליך. אני מקווה שבפעמים הבאות שתהיי שם כבר תהיי בהריון מתקדם ותבואי להתפנק אצלהם לסוף שבוע. תגידי, איך יצאה העוגה? נשיקות ושבוע טוב

shiran 25

New member
מירב העסוקה שלי../images/Emo24.gif

היה באמת כייף ואני מזה מקווה שיצא חיובי אין לי סבלנות כבר העוגה הייתה פצצה כמו שאצלך,אהבתי אותה ואת ההכנה הפשוטה, חגיגית,טעימה וקלה להכנה,תודה רבה ומקוה שנחת לקראת השבוע הבא מקוה שאוכל לבוא לסדנא כי זה שעה קריטית והגרוש שלי כבר לא הכי עוזר אז נקווה שיצא לי לבוא אוהבת שירן

1 taya

New member
העוגה ../images/Emo96.gif

תספרו איזה עוגה ומה המתכון.צריך גם

mondani5

New member
שירן יקירה!

בתי הגדולה(לא בכורה)ההפרש בינה לבין הבנות 25 שנה! אז ספרי לאם המיועדת ש"השגתי "אותה. אירית

shiran 25

New member
אירית יקירה ../images/Emo24.gif

כשהאם המיועדת שלי תגיע לגיל שלך הבת הגדולה שלה תהיה בת 28 ויש לה גם בן בן 20 וכשהיא תהיה בגיל שלך הוא יהיה בן 26 אז אנחנו לא מנסים לעשות תחרויות,כל אחד ומה שה' נתן לו וצריך להיות שמח. וכשאני אהיה בגיל שלך הבן הגדול שלי יהיה בן 31,וכשאני אהיה בת 31 אני אחגוג לו בר-מצוה בעז"ה. טוב העיקר שיצליחו בחיים ביי שירן

mondani5

New member
שירון יקירה!

כלל לא דיברתי על תחרות ,הפתעת אותי אם כך חשבת! פשוט נהנתי לראות עוד אם מיועדת עם בת גדולה! זה מחמיא לי זהו בסה"כ ,לא כל דבר צריך לפרש לא נכון! או לחפש בכח את הלא נכון,גם אני ילדתי את בני בכורי ז"ל כשהייתי בת 20 והיה אמור היום להיות בן 30 , הכל שטויות העיקר הבריאות. אירית

shiran 25

New member
אירית מתוקה../images/Emo24.gif

יו אני מזה מתנצלת אני גם לא התכוונתי תחרות במובן השלילי אל תקבלי את זה ברוח שלילית אני דוקא מחבבת אותך ואני מתנצלת מעומק נשמתי באמת לא הבנתי למה את מציינת שביתך הגדולה אבל לא הבכורה אז אני מתנצלת ומקוה שתסלחי לי ,סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה לפעמים אנחנו אומרים דברים או איחולים או שואלים שאלות בתמימות ולא יודעים איזה תשובה כואבת עומדת מאחורי אותה שאלה אז שוב אני מתנצלת אם פגעתי או עוררתי כאב חבוי האמיני שזה בתמימיות בלי שום כוונה רעה, שה' יברך אותך ואת משפחתך היקרה בבריאות אושר עושר והצלחה, בברכה שירן

mondani5

New member
הי שירן יקירה!

אמרתי לך שאת יכולה להיות בתי לכן אמא סולחת תמיד. היו לי שני בנים לפני לילך,היה אמור להיות לי בן בגיל 29 ובגיל 28 אז רצה הגורל שיהיו לי רק בנות ואני אם מאושרת ל-3 בנות. אוהבת אירית

למעלה