שבוע טוב לכולם! צריכה עזרה ברעיונות לעוגה בנושא שייט, מפוסלת. תודה, מיכל
מ מיכלהירש New member 30/5/04 #1 שבוע טוב לכולם! צריכה עזרה ברעיונות לעוגה בנושא שייט, מפוסלת. תודה, מיכל
מ מיכלהירש New member 30/5/04 #3 מקפיצה - עוגה בנושא שייט גיסתי מתחילה להנחות תוכנית בנושא, ולצילומים של התוכנית הראשונה רציתי להפתיע בעוגה. עזרה ברעיונות בבקשה וחוצמזה - והכי חשוב אריאלי שלי היום בן שנה!
מקפיצה - עוגה בנושא שייט גיסתי מתחילה להנחות תוכנית בנושא, ולצילומים של התוכנית הראשונה רציתי להפתיע בעוגה. עזרה ברעיונות בבקשה וחוצמזה - והכי חשוב אריאלי שלי היום בן שנה!
L lala g New member 30/5/04 #5 ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gifלאריאלי המתוק
ד דלית 3 New member 30/5/04 #7 מנסה לצרף תמונות מהספר שלי הסורק שלי מקולקל אז צילמתי במצלמה והאיכות בהתאם.
L lala g New member 30/5/04 #10 אתר שתמצאי בו אולי http://www.sugarcraft.com/catalog/novelties/pictures/surfer1.htm
מ מיכלהירש New member 30/5/04 #11 דלית3, יש לי את הספר, תודה אבל אני מחפשת משהו יותר מתוחכם. שם הספר: QUICK & EASY NOVELTY CAKES של קרול דיקון
דלית3, יש לי את הספר, תודה אבל אני מחפשת משהו יותר מתוחכם. שם הספר: QUICK & EASY NOVELTY CAKES של קרול דיקון