שבוע טוב לכולם קבלו תרגום של שיר אהוב עליי במיוחד
2 2אבגי חיים New member 16/5/04 #2 ואלה, התחלת 10, כל הכבוד, נהוג אצלנו למען אלה שאינם שולטים בשפה היוונית כמוני למשל, לתרגם את השירים בשפה האנגלו/יוונית לדוגמא כתבת "קהגומה=KEGOME" ועל כך כמובן תבוא על הברכה...תודה על התרגום בכל אופן...
ואלה, התחלת 10, כל הכבוד, נהוג אצלנו למען אלה שאינם שולטים בשפה היוונית כמוני למשל, לתרגם את השירים בשפה האנגלו/יוונית לדוגמא כתבת "קהגומה=KEGOME" ועל כך כמובן תבוא על הברכה...תודה על התרגום בכל אופן...
E emc2המקורית New member 16/5/04 #3 2 הערות.... אחת והחשובה מכל...:מי כתב??? מי הלחין??? ומי מבצע? והשניה באמצע השיר יש לדעתי קצת בלבול בין 2 שורות קרובות: טון הליון סו: בתוך הלהבה
2 הערות.... אחת והחשובה מכל...:מי כתב??? מי הלחין??? ומי מבצע? והשניה באמצע השיר יש לדעתי קצת בלבול בין 2 שורות קרובות: טון הליון סו: בתוך הלהבה
M MOT3 New member 17/5/04 #6 אז אתם יכולים להגיד ליי..? אז אתם יכולים בקשה להגיד לי .. מאיפה אני יכול להוריד שירים???? או איפה שהו שאני יכול ליקנות דיסקים באיזור חיפה אני מחפש כל הזמן דיסקים ולא מוצא
אז אתם יכולים להגיד ליי..? אז אתם יכולים בקשה להגיד לי .. מאיפה אני יכול להוריד שירים???? או איפה שהו שאני יכול ליקנות דיסקים באיזור חיפה אני מחפש כל הזמן דיסקים ולא מוצא
A arik87 New member 17/5/04 #8 בקזה../images/Emo70.gif תרשום בחיפוש rebetika או greek וכמובן שיהיה על קטגוריית audio ו.....זהו
S shmuel16 New member 17/5/04 #10 נסה לחפש אתר מתאים לך להורדת שירים הקישור הבא מכיל כמה עשרות אתרים להורדה או השמעת שירים ביוונית, שהועלו בעבר ע"י חברי הפורום
נסה לחפש אתר מתאים לך להורדת שירים הקישור הבא מכיל כמה עשרות אתרים להורדה או השמעת שירים ביוונית, שהועלו בעבר ע"י חברי הפורום