שבוע טוב לכולם...

שבוע טוב לכולם...

רוצה לאחל לכולנו שיהיה זה השבוע הכי ניפלא שרק יכול להיות הכי קל שרק אפשר... ושנמצא את הכוחות לעבור אותו בטוב ולא ברע. רוצה להקדיש לכולכם שיר יפה עם חומר למחשבה... צועק לשמיים (מילים ולחן - דוד ד`אור) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מילים עוברות ביננו חושפות דברים שלא רצינו לגלות מה שנשאר ביננו חבוי מאחורי מסך של שאלות רצית כל כך לדעת את הכל רציתי לספר לך אבל לא יכול וכשסגרת אלי מבט ונעלמת אני נשארתי פה כאילו לא הלכת שתיקות נופלות ביננו חומות אשר נבנו מתוך ההריסות חוסמות בנשמותינו את התגשמות החלומות והתשוקות וכמה את נוחה להעלב ואיך הכל נראה אחרת כשכואב מהמרחק הזה שבו אני כותב נראה הרבה יותר פשוט להתקרב אני צועק לשמיים אני צועק בדממה אני כצל בעינייך שנעצמו בהשלמה אני צועק לשמיים אני צועק אהבה אני כצל בעינייך שנעצמו בגאווה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יש לנו כאן משהו מדהים.. שמאפשר לנו להעביר את תחושותנו באמצעות מילים...ולקבל כוחות חזרה באותה הדרך. אני מקווה שנמצא כולנו את הדרך להפיל את החומות העבותות שבנינו להסיר את המחסומים החונקים את נשמותינו לאפשר למילים ולרגשות לעלות לתת למילים לחשוף ולגלות אפשר לחלום אפשר להגשים אפשר להשתוקק ולקוות. ויחד עם זה אפשר לכאוב. ולא צריך להשאר עם זה לבד... כולנו כאן בשבילכם. רק תנו לנו להתקרב... אל תסגרו את המבט ותעלמו. תצעקו...תצעקו לשמיים...תצעקו לנו... רק אל תשארו עם הדממה. בהצלחה לכולכם ושיהיה שבוע טוב אוהבת ומחבקת אני.

למעלה