שבוע טוב לכולם!
M mayakol New member 18/10/03 #2 שבוע טוב! ונתן, זו הזדמנות טובה לומר לך על הסרט... עוד לא הספקתי לראות אותו (חופש עמווווס ) אבל בע"ה בלי נדר כשמישהו יסדר לי תרגום (אהההמ) זה יקרה...
שבוע טוב! ונתן, זו הזדמנות טובה לומר לך על הסרט... עוד לא הספקתי לראות אותו (חופש עמווווס ) אבל בע"ה בלי נדר כשמישהו יסדר לי תרגום (אהההמ) זה יקרה...
M mayakol New member 18/10/03 #4 ונראה לך שאם יסבירו לי שם משהו אני אבין? לא חושבת... לכן אני מעדיפה שישימו לי תרגום... אבל אתה את שלך עשית בכך שהבאת לי את הסרט!
ונראה לך שאם יסבירו לי שם משהו אני אבין? לא חושבת... לכן אני מעדיפה שישימו לי תרגום... אבל אתה את שלך עשית בכך שהבאת לי את הסרט!
מ מחורפנת שכמוני New member 18/10/03 #8 שבוע מצויין../images/Emo70.gif תתקשרו או שלחו smsim כי אני יהיה בעז"ה בהקפות שניות..
מ מחורפנת שכמוני New member 19/10/03 #12 רחלי-כשאמרתי תתקשרו..לא התכוונתי ל- 24 וחצי פעמים חיוג ניתוק...כי אין לי כסף לחזור אלייך! מה לעשות
R r3fl3ct10n New member 19/10/03 #16 ע-ל-ק.... אין לך כסף... לי באמת אין כסף ואני שולח הודעות בלי חשבון...
ש שולי פ New member 19/10/03 #17 חחחחחחחחח איזו מצחיקה את! וד"א, השיחה ששלחתי לך אתמול, זה היה בטעות...