שבוע טוב לכולם!!!
נ נקמת המלפפונים New member 7/9/03 #3 נצל"ש- אנשים, אתם עוד זוכרים מה זה צ'ט? יופי, יאללה, יש המון אנשימים פה
מ מוצארט New member 7/9/03 #5 שבוע טוב? התחיל רע, זה מה שבטוח... נבחרת צפון קסטינה הפסידה בכזה ביזיון... נקווה שיהיה לכולנו שבוע הרבה יותר טוב, ממה שראיתי היום בטמבלוויזיה....
שבוע טוב? התחיל רע, זה מה שבטוח... נבחרת צפון קסטינה הפסידה בכזה ביזיון... נקווה שיהיה לכולנו שבוע הרבה יותר טוב, ממה שראיתי היום בטמבלוויזיה....
מ מישהי אלמונית New member 7/9/03 #6 פחחחחחח......... תסלח לי, אבל זה ממש מבדח שאתם מתייחסים לספורט ככה!! כולה מישהו מוביל את ה כדור לסל... סו??? זה מצחייייייייייייייייייייייק!!! אל תיקח ללב, זה סתם מבדר אותי... שבוע טוב!
פחחחחחח......... תסלח לי, אבל זה ממש מבדח שאתם מתייחסים לספורט ככה!! כולה מישהו מוביל את ה כדור לסל... סו??? זה מצחייייייייייייייייייייייק!!! אל תיקח ללב, זה סתם מבדר אותי... שבוע טוב!
מ מוצארט New member 7/9/03 #7 אבל זה לא רק הכדור-סל! זה בעיקר הכדורגל... דיכאון עולם... ובאמת סליחה ע"כ שאני כ"כ חומרי...
א איילת כ New member 7/9/03 #8 מאוד חומרי גם אני התבאסתי מזה שלא ניצחנו והפסדנו גם בכדורגל וגם בכדורסל. כנראה שזה לא התחום הכי חזק אצלנו, צריכים למצוא משהו אחר.....
מאוד חומרי גם אני התבאסתי מזה שלא ניצחנו והפסדנו גם בכדורגל וגם בכדורסל. כנראה שזה לא התחום הכי חזק אצלנו, צריכים למצוא משהו אחר.....
מ מישהי אלמונית New member 7/9/03 #11 נראה לי שפשוט קופצים ויוצרים צורה של משולש סתם, עזבו אותי, ההומור שלי דפוק...
פ פרארי אדומה New member 7/9/03 #13 קפיצה משלושת! רצים רצים רצים רצים בכל המהירות ואז עושים 2 קפיצות עם הרגלים הכי רחוקות ואז בקפיצה השלישית אתה קופץ לבור חול! ובגלל זה קרואים לזה קפיצה משלושת!
קפיצה משלושת! רצים רצים רצים רצים בכל המהירות ואז עושים 2 קפיצות עם הרגלים הכי רחוקות ואז בקפיצה השלישית אתה קופץ לבור חול! ובגלל זה קרואים לזה קפיצה משלושת!
פ פרארי אדומה New member 7/9/03 #15 עלק! זה נורא כיף במיוחד המקצועניים שנורא כיף להם ואני פעם ניסתי והיה נורא כיף שאתה מרגיש כיאלו אתה עומד לשבור שיא עולם בסוף אץה לא קופץ 2 מטר! חחחח
עלק! זה נורא כיף במיוחד המקצועניים שנורא כיף להם ואני פעם ניסתי והיה נורא כיף שאתה מרגיש כיאלו אתה עומד לשבור שיא עולם בסוף אץה לא קופץ 2 מטר! חחחח
מ מוצארט New member 7/9/03 #19 בד"א, יש לי חבר שעוסק בספורט הזה... שיא העולם הוא קצת יותר מ-11 מטר, אם אני לא טועה...